A voice in favour of Tommy Robinson


An earlier leftist now out of the mist speaks:


3 responses to “A voice in favour of Tommy Robinson

 • FkDahl

  Anne Marie Waters har gjort ett fantastiskt jobb för att upplysa om faran med islam, Sharia och skandalen om barnvåldtäkter i Rotherham

  Gilla

 • Katarina

  Tommy Robinson en fantastiskt modig man. En man som står upp för den lilla människan. Små engelska flickor som under decennium våldtagits av mängder av muslimska män och ingen har lyft ett finger för att hjälpa dessa flickor till engelska arbetare. Polisen har blundat tillsammans med övriga myndigheter och politiker. Tommy har fängslats och i fängelset har man släppt in muslimer som misshandlat honom.
  Storbritannien är inget trevligt land, en odör av rutten fisk ligger över landet. För ett par veckor sen träffade jag en engelsman och han beklagade sig gällande Brexit. Jag nämnde problemen i Europa och det enda dåren hade att säga var -vi engelsmän gillar mångkultur och således tänkte jag även övergrepp på landets egna barn.
  Storbritanniens politiker och elit är delaktiga i ondskan som pågår mot Europas folk. Många fula fiskar och Tony Blair är bara en i mängden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: