Stäng

Öppet brev till regeringen: Hur vill ni förklara ert handlande?

HISTORIA. Sveriges regering, hur har ni låtit er köpas av den arabiska världen? Ni stöder gång på gång de diktatoriska och judehatande arabiska staterna och så fort chansen uppstår väljer ni att kritisera den enda demokratiska staten i området, öppen för både judar och araber, skriver debattören Anders Sjöberg i Världen idag. 

Historiekunskapen kan inte vara så låg hos er i regeringen vad gäller det judiska folket och deras land som det nu verkar. Ni är ju tänkande, intellektuella människor. Efter hur Sverige röstade i FN angående Jerusalem, så blir det därför tydligt att ni måste ha en dold agenda. Ni stöder gång på gång de diktatoriska och judehatande arabiska staterna, och så fort chansen uppstår väljer ni att kritisera den enda demokratiska staten, öppen för både judar och araber, i området.

Fram till 1940-tal fanns varken Israel eller de arabiska staterna. Då hette området ”det brittiska mandatet – Palestina” och där bodde både judar och araber. Inte palestiner, som en folkgrupp, utan araber och judar. Båda grupperna hade således palestinska pass.

Britterna förhandlade med både judarnas förhandlingsansvarige David Ben Gurion och arabernas förhandlingsansvarige Amin Husseini om en framtida delning.

En första delningsplan lades fram 1937 för detta område, judarna skulle få en liten del uppe i norr, i forna Galileen, araberna skulle få resten av hela området. Ben Gurion sa ja till förslaget, Husseini sa nej. Vilket den arabiska sidan fortsatt sagt sedan dess, till varje förslag på delningsplan. Den tidigare israeliska utrikesministern Abba Eban sade en gång: ”Araberna missar inget tillfälle att missa ett tillfälle”.

I stället åker Amin Husseini till Rom och träffar Adolf Hitler och tydliggör att han vill hjälpa honom att utplåna judarna. Ja, just det! Han ville hjälpa Adolf Hitler att utplåna judarna.

Nu har ni i svenska regeringen, flera gånger röstat med de arabiska staterna, som över huvud taget inte låter judar få bo i deras länder. Det om något är väl etnisk rensning och borde markeras starkt av er.

Har ni någon gång frågat dessa arabiska ledare: ”Var har era judar tagit vägen?” De blir då tysta, om ni skulle göra det, precis som de blev när frågan ställdes till dem i FN. Varför? För att de drevs ut i samband med kriget 1948, enbart från Irak kom 100 000 tals judiska flyktingar till Israel. Vem står upp för de ägodelar och de landområden som de ägde där? Är du beredd att göra detta, Margot Wallström?

Om ni frågat Benjamin Netanyahu, Israels premiärminister: ”Var är era araber?”, hade ni fått höra: ”Vi har två miljoner araber som fullvärdiga medborgare i vårt land, arabiska partier i Knesset, och jag har erbjudit de araber som finns i flyktinglägren att få återkomma till västbanken om de uppger sin flyktingstatus! Men fått ett nej, till svar”.

I stället åker ni ner och flörtar med de arabiska staterna. Bland annat genom att kvinnorna, de ”feminstiska” kvinnorna i vår regering, sätter på sig hijab. Det blir tydligt att det finns en dold agenda.

Ni som demokratiska partier, i regeringsställning, borde meddela väljarna vad ni håller på med. Ni stöder hela tiden länder, som vill utplåna judarna, precis som Amin Husseini gjorde en gång tillsammans med Adolf Hitler.

Israel har sagt ja till varje delningsplan, men genom att den arabiska sidan alltid sagt nej, så har man använt ”folkrätten”. Rätten för ett folk att försvara sitt landområde.

Varför skrevs det så lite 1948, då Jordanien intog Östra Jerusalem, då fanns inte heller något ”Palestina” – som land och folk. Det har heller aldrig talats om jordanska ”bosättningar” på ett område som inte är deras.

Nu är det upp till de partier – som till skillnad från er i regeringen som inte är antisemitiska – att väcka misstroendevotum. Ni har i uppgift att företräda det svenska folket internationellt och ni har förbrukat er uppgift. När ni blivit så antisemitiska att ni nekar Israel hela deras huvudstad, dessutom i gemenskap med dem som vill utrota det judiska folket.

Situationen i Europa i dag börjar likna den som var i Europa på 30-talet vad gäller antisemitism. I dag vet vi vad som då hände men 1945 stod många förvånade. Många frågade sig hur detta kunde hända. Det får inte hända igen!

Till slut: Svenska regering, hur vill ni förklara ert handlande? Ni talar inte för det svenska folket, ni talar utifrån en dold agenda – helt uppenbart. Hur har ni låtit er köpas av den arabiska världen?

Anders Sjöberg

16 reaktioner på “Öppet brev till regeringen: Hur vill ni förklara ert handlande?

 1. Farliga araber finns det gott om, men också gott om mäktiga judar som styr världen ( drar inte alla judar över en kam nu). Finns dom som inte har en aning om vad dom mäktiga planerar.

  Halalslakt inte ok men koscher då? För mig är det ingen skillnad. Djurplågeri i båda fallen.

  Kristna ska tycka om alla medan araber och judar enbart tycker om sina egna. Inom båda grupperna så hatar dom kristna.

 2. Feghet och grådighet är en dårlig blanding men är svergies regering.Nu är det folket bara som kan ändra det innan för många som stöder detta har rösträtt.Kolla nu på Frankrike,det gikk galet där,Macron sjölv menar det finns ingen ”fransk” tradition eller kultur så nu vill han ”bygga” en.Moskeer över allt och ner muslimer.

 3. Den gode Sjöbergs politess synes i övermåttan generös, ty att ponera att etablissemangets eklatant antisemitiska medlemmar skulle vara intellektuella och tänkande, torde närmast definieras antingen som en vådlig villfarelse eller en medveten cynism, där det senare absolut är att föredra. Han har misstagit ovan nämnda kvaliteter med kall beräkning och en globalistiskt orienterad strategi, där största möjliga uppmärksamhet betygas de allestädes närvarande islamisterna, utan att regimen ids kalkylera med den skada de i egenskap av opportunistiska arabanhängare åsamkar vår nation och dess rykte.
  Andreas.

 4. History repeats itself. Again and again and again.
  Men om detta har politiker inte en aning.

 5. Är Du dum Anders, eller vad?
  Vi den mångkulturella nationen Sverige måste ju stå på god fot med framtidens härskare.
  Oh heliga folk av Saudi ni ska veta att vi i Sveriges regering inte har så mycket intresse av den västerländska kulturen eftersom inom en snar framtid är valmanskåren multikulti. Kontakta Margot för mer info.
  Har jag tydligt nog givit er budskapet att vi innerst inne är för sharia-lagar.
  Det där tjafset om allas lika värde, det är bara val-kött.
  Ja i Sverige brukar vi val-….. men vi vet att ni inte gillar …..!

 6. Ulvskog beklagar att hon inte tog reda på mer om den man hon lyfte fram.

  Hon borde förlora uppdrage hon har.

  1. Ännu en dumsvenska toppen av Svenstia. Finns det bara dumskallar i 87 :ans land? Låt dem göra vad de är bäst på och det är slicka en röv, ju mera klint desto härligare för svinskan. Vilka regeringsrepresentanter! Det är skrämmande hur obildade dessa hener – höns är. Vi har nog den mest obildade regering i denna världen. Som om de vore förskolebarn och knappt det. Till detta kommer att, dumsvenskarna röstar på dessa kvartsfigurer. Om detta är demokrati? Önskar jag mig inte demokrati om förståndshandikappade skall styra landet.

 7. Samma nazister nu som då, som styr Europa helt enkelt. Det är inte NMR som är det farligaste hotet, utan 87:an.

  Varför inte ha samma syn på palestina-området som Sverige?????? Eller tvärtom. För att man är subjektiv, och väljer efter tycke och smak, och inte enhetlighet. För, varför inte ett mångkulturellt palestina-område, som Sverige. Eller, varför inte Sverige, som de äktsvenskas land som palestina-området. Någondera vore rimligt som mål, om man inte hade en dold agenda till destruktion. JAG KRÄVER JÄMLIKHET, NÄR DET GÄLLER BEHANDLING AV LÄNDER OCH FOLK! Och antingen är ALLA länder invarderat av ockuperande bosättare, eller också ”bara” invandrade. Man kan inte välja ideologiskt efter tycke och smak, och sen KRÄVA att vi behandlar alla lika, och att man själva står för sanningen, när man är så totalt absolut subjektiv, i politisk egenintresse, utan minsta hänsyn till landsbefolkningarna, här som där.

 8. Anders Sjöberg är tydligen präst inom svenska kyrkan, författare, lärare m.m. En genomsympatisk person som det verkar. http://www.anderssjoberg.se/om-anders-sjoberg/

  Det blir nu spännande att se hur man skall lyckas med att baktala denne gode regimkritiker. De kan ju inte gärna ge honom den vanliga nazist eller högerextremist-stämpeln. Men något djävulskap finner de säkert på…

  Kanske de skickar Mattssons murvlar på hembesök hos honom, (som inledning på en långvarig uthängnings och förtalskampanj). Kanske de kan trycka på Antjekrist att ge honom sparken? De kanske kan få honom till att vara en ”antisemitofob”?

  Vad som rör sig i en Socialdemokrats ondskefulla lilla hjärna är alltid svårt att förutsäga och förstå sig på, men att kritisera regimens galna politik är i vilket fall förenat med livsfara i dagens Sverige…

 9. Problemet är att Sveriges Regering inte är demokrater, dom säger visserligen det, men visar gång på gång upp hur
  odemokratisk den är!

 10. Och som allra första åtgärd vid sitt tillträde erkände dilettanterna de palestinska terroristerna. Tvi Fan…

 11. En inkompetent regering gör inkompetenta val, för övrigt tycker jag judar och araber ska sköta sig själva vi har nog med eget skit att sköta om.

 12. FN är den dolda agendan dom är mot både USA o Israel men när det är människoslkt då skriker dom att hjälp till USA och då får dom skit varje gång av rödstrumporna (Sjöstedt) med anhand AFA mycket skrämmande men aldrig ett hårt ord från samma mördsrpack när Nordkorea dödar sitt folk då är det så tyst så man kan höra en knappnål falla nä fy faan för detta skitpack vi har närma oss.

  1. Om du visste hur rätt du har. Jag kan här ge ett litet expl, på hur långt ner i skiten dumsvenskarna har nått. Min hustru gick i morse ut i brevlådan för hämta dagstidningen. Just då passerade en ung grannflicka ca. 14 år sedan 12 år på nära håll utan varken hälsa eller någon annan gest, som tillhör allmänbildning. Min hustru kommer från ett mycket civiliserat land där artighet och vänlighet är en dygd. Alltså swinjas raka motsats. Åker man kollektivt i storstaden Lima förvånas man över ungdomarnas uppfostran och artighet. Om en äldre person stiger på och ingen sittplats finnes, reser sig ungdomarna och artigt erbjuder äldre människor sin plats. Så är dock inte fallet i Svenstia utan de breder ut sig ännu mera. Inte för inte benämns svenskingarna för swinja – svin grisar.

 13. Mycket bra skrivet och viktig information till vårt sovande folk. SPRID DETTA alla läsare här på sidan. Vore intressant att få kännedom om rödingarnas dolda agenda, har undrat länge över att den måste finnas?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: