Invandring betyder även import av konflikter


INVANDRING. När ska Sverige och även flera andra länder begripa att med en hög invandring från icke-fungerande, dysfunktionella länder importerar man också etniska och kulturella konflikter från dessa länder.

Det är bara att titta på invandringens förlovade land USA, efter flera hundra år är befolkningen fortfarande uppdelad i svarta, latinos, vita, ursprungsbefolkningen osv. och regelbundet uppstår rasbråk.

Det verkar som svensk invandringspolitik formuleras utan vilja till djupare kunskap av historiska erfarenheter eller förståelse för etnicitet, kultur och migration. Här verkar politiker, journalister och Twittervänstern tro att alla tänker som svenskar bara de får åka tunnelbana.

Det kommer dessutom att bli värre när en del av de dysfunktionella får arbete på myndigheter. De kommer att gynna sin egen etnicitet/klan och missgynna fiender från hemlandet. Hemlandets konflikter kommer att flytta hit…

-Pettersson tycker att ”lika barn leka bäst” och ”man ska ta seden dit man kommer” är två gamla ordspråk som rymmer mycket visdom som tyvärr verkar ha gått förlorad idag…


9 responses to “Invandring betyder även import av konflikter

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det av korruption och globalism impregnerade etablissemanget har hela tiden varit mycket väl medvetet om konsekvenserna av denna aggressiva migrationspolitik och detta, mina morska mannar, kan bara definieras som anstiftan till ett exceptionellt grovt brott mot nationen och dess befolkning.
  Att massimportera socialt, religiöst, kulturellt och mentalt undermåliga och med normala europeiska normer inkompatibla individer, vilka dessutom saknar asylskäl och integrationsvilja, och som anländer till det avlägsna geografiska området benämnt Sverige endast i avsikt att vandalisera, parasitera och terrorisera, representerar det största sveket en statsmakt kan begå mot den egna befolkningen.
  Feministregeringen kan kalla den process som aktiverats för värdegrundspolitik eller något annat lika vilseledande och substantiellt undermåligt – vi kan förmodligen enas om att det inte rör sig om annat än planlagt landsförräderi, i syfte att initiera upplopp och inbördeskrig och därmed lämna fältet fritt för den nya våldspräglade världsordningen.
  Andreas.

  Gilla

 • introvert

  Det är en agenda lagd politik vi bevittnar: Motsatskulturer som svenskarna
  ska lära sig leva med. Först förneka att en svensk kultur finns för att i
  nästa andetag säga att vi ska anpassa oss till importerade motsatser i
  livsstil och allehanda subkulturella avigheter. Ju större tredje världen import
  av mångskiftande kulturyttringar ju större splittring av svenska samhället.
  Islam spelar här en stor roll i förstörandet av Sverige, på längre sikt ett
  övertagande såsom har hänt i ett flertal erövrade länder, områden i världen.
  Läs Kalergiplanen , tomatobubble.com. Att Europa ska bli en uppblandning
  av olika raser likt Egypten under pyramidernas tid.

  Gilla

  • Lars

   Verkar som om det är just splittring som är målsättningen. Sverige har varit för fredligt för länge och tyvärr så har de lyckats. Det vi ser nu är bara början. Stackars våra barn som måste växa upp i det här eländet.

   Gilla

   • Tapsa

    “The whole secret lies in confusing the enemy, so that he cannot fathom your real intent.” ― Sun Tzu The Art of War

    Gilla

 • Sara

  Cultural diversity

  Gilla

 • ruben

  Ja inside-brotten på FK och migverket har ignorerats och förminskats under lång tid. Jag kan inte förstå hur ansvariga myndighetschefer har sån problemfri vardag, då de dagligen bör granskas noggrant av misstänksamma granskare och revisorer. Regering och myndigheter skadar Sverige på lång sikt med överdriven släpphänthet, där det tar ännu längre tid att återställa. Vi har även landsting i förfall där det krävs en radikal renovering eller ännu hellre nedläggning av ett onödigt lager av politiker, chefer och administratörer. De kan även lägga ned migverket och reformera FK att bli det arbetande folkets försäkringssystem. Inget av dem skall vara serviceinstanser och ekonomisk mjölkko för diverse främmande släktklaner från MENA-länder.

  Gilla

 • Bosse S

  Det jobbar redan klanfolk på snart alla svenska myndigheter. Det har redan varit ett flertal skandaler med nepotism och förskingring av pengar.
  Kan tänka mig att migverket är värst ansatt. Försäkringskassan ligger inte långt efter, vilket märks på alla assistentskandaler som poppar upp.
  Sverige är redan ohjälpligt korrupt och ett minst lika dåligt fungerande land som Italien var en gång i tiden innan man började se över hur deras myndigheter fungerade.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Invandrare som kommer från hela världen från olika kulturer och religiös bakgrund ska vi acceptera anser svenska politiker. Vissa av de som kommer hit har ju inte ens förmågan att acceptera den svenska kulturen vilket borde vara mer enkelt.
  Om svenska politiker hade haft mer kunskap borde se inse att deras migrationsprojekt var dödfött från början.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: