12-, & 13-åring sköt jämnårig – i USA

I Baton Rouge, Louisiana sköts en 13-årig pojke till döds av jämnåriga.  Båda förövarna placerades i ungdomsvården. 13-åringen anklagas för dråp och 12-åringen för vapeninnehav. Den dödade pojken, Bartholomeus var bästa vän till de 2 förövarna så polisen säger att det troligtvis var oavsiktligt. Fruktansvärd start på sin ungdom som skall en glädjens tid. Hur har föräldrar koll på sina vapen?? Uppenbarligen inte alls.  Dessa händelser får en att tänka till om USA`s vapenlagar.

baton rouge

CBS news

2 thoughts on “12-, & 13-åring sköt jämnårig – i USA

 1. 300 miljoner kineser har mordats av sina olika makthavare sedan de forbjudits att bara vapen, det ar darfor kineser ater med trapinnar, eftersom de forbjods att bara kniv, tank pa dessa 300 miljoner nar ni sitter pa kina restaurang och fnissar for att ni har problem med pinnarna.
  Nar makthavare forbjuder folket att forsvara sig ar massmord strax runt hornet.
  Samma sak kommer ske i Usa om de forbjuds att ha vapen, befolkningsreduceringen som planeras ar minus 6500 miljoner manniskor.
  Somliga tror att massmordandet startar inom 2 ar.
  Paradoxalt nog skyddas vi i Sverige av Usa’s vapenlagar, Usa ar det egentliga hindret fran att skicka oss alla till olika FEMA camps for hjarntvatt eller avrattning.

  Tank pa det, innan ni gar pa denna mediabluff.

 2. Det händer då och då att även riktigt små barn får tag på ett vapen i hemmet och råkar skjuta ihjäl ett syskon.
  Obama försökte under alla år göra något åt dessa generösa vapenlagar. men amerikanska folket vill inte ha några ändringar.

Kommentera