Stäng

Just nu bråkar Eritreaner i Göteborg

Folkets Hus i Brunnsbo/Backa, Göteborg är platsen som den Eritreanska föreningen skulle hålla sitt möte ikväll. Innan det hann börja kom det ett 50-tal andra Eritreaner dit och försökte storma byggnaden. Tumult uppstod och polisen fick tillkallas. Polisen har lyckats någorlunda med att mota bort bråkstakarna men de försöker bryta sig fram med jämna mellanrum. Varför det kommit bråkstakar från olika delar av Sverige för att bråka vet man inte förutom att de har delade meningar.

4

svt väst

20 reaktioner på “Just nu bråkar Eritreaner i Göteborg

 1. Hej! Jag fattar inte hur de vågar och göra möte i Folkets huset? Om de tycker att Eritrean regering är bra varför bor de inte där istället ?Varför är vi här i Sverige om det är ett säker land eller frihets land? Varför skulle vi välja att lämna våran kära land eller våran anhöriga? Varför väljer vi åka över Sahara eller Medelhavet i den jävla dåliga botar eller varför ska vi väja hals hug i Libya? Hur länge ska det vara diktatur ojämstäldighet ofrihet osäkerhet,inte yttrandefrihet vakna nu för dimokrati, för mänskliga rättigheten och för rättvisa aldrig muta för en diktatur president. Tack

 2. Den eritreanska regimen är tyranni lika som nord Korea, därför världenssamhälle måste neka och motstå den Eritreas regeringen. annars med den nu varande kannibaler regimen Eritrea aldrig lyseruppe till livetshopp, utanbara blir värre och mer värst.

 3. Kan dom inte bråka hemma i Eritrea, verkar knäppt att
  åka till ett avlägset land för att bråka sinsemellan ??

 4. Det är regimens ”soldater” i ena fallet, troligen de som reser till platsen och inte blir insläppta. Eritreanerna avkrävs skatt av sin regering även om de bor utomlands. Därför har Eritreas regering, med svenska regeringens goda minne, skickat ”flyktingar” till Sverige för att med våld tvinga motsträviga Eritreaner att betala. Eritrea leds ju av en kommunistisk diktatur, som favoriseras av Sverige och då är allt våld både inom Sverige och i Eritrea förlåtet. Eritrea hotar bl a anförvanter till icke betalande med straffskatt och/eller de sätts i fängelse.
  Det påstås att kvinnliga släktingar till icke betalande säljs till beduin-kriminella i Sinai för en summa motsvarande krävd skatt, varifrån sedan krav på inlösen kommer till Sverige. Eritreanska staten får alltid in de pengar de kräver på ena eller andra sättet och Sverige hjälper till så att det går smidigt. Om inte lösen/skatten betals säljs kvinnan vidare till prostitution, sexslav etc, helt enligt sharia.

   1. Inget nytt läs förra inlägget om du inte fattat !!
    Det är inget nytt i HELA LANDET fast på olika nivåer i olika samhällen !!
    Tack å amen för alla gåvor vi fått

 5. Bråket beror på att den ena gruppen är emot regimen i Eritrea, den andra är för.
  Vän av ordning undrar ju då, vad gör de som är för regimen i Sverige? De har kommit till Sverige som påstådda flyktingar. Vilket j@vla skämt!

 6. Hur meningsfullt av vara polis idag och ägna arbetstid åt detta istället för att förhindra och utreda riktiga brott? Snart vill väl i gen vettig person satsa på yrket?

  1. Polisen gör ju ingen eg utredning. Eftersom Svenska staten tillåter att Eritrea beskattar de Eritreaner som bor i Sverige, så finns inget att utreda.

   1. Jaha vi får betalt för varje bråk de ställer till eller`? Detta tror jag inte ett dugg på
    finns det nån annan som tror på detta ???

 7. Felfelfel!

  Det är ju SVENSKAR som bråkar, och så har det alltid varit, kolla bara hur det vara i svenska folkparker på 70-talet.

  Detta enligt PK-media som inte gör med Fake news, och alltid har en säker källa att relatera till.

  Eller inte…..

  SD -18!!

  Då ska det städas och stävjas så media håller sig till sanningen!

 8. En fullständigt verklighetsfrånvänd tanke…………..eritrianer i SVERIGE !!??
  De ska vara i Afrika !

  1. Vi har ju sett på filmer i alla år hur de samlas och utför olika soldanser, krigsdanser m.m. Men i djungeln finns inga svenska poliser som stör dansen.
   Där kan de tugga gräs och dansa flera dygn utan att bli störda.

   Snart kanske vi måste ”anpassa” oss och klä av oss nakna och dansa på gatorna med käppar och pilbågar.

   Vår regering har säkert ett lagförslag om det ”på bordet”.

 9. Men snälla nån, är hjärnkirurger och hjärtspecialister så våldsamma?
  Jag var i tron att de var belevade personer med takt och ton, uppförde sig i alla rum.

 10. Små babbarna, små babbarna är lustiga att se.
  Små babbarna , små babbarna är lustiga att se.
  Ej hjärna, ej hjärna, ej impulskontroll hava de.
  Ej hjärna, ej hjärna, ej impulskontroll hava de.

  Allauh ak ak ak bar, Allauh ak ak ak bar
  Allauh ak ak ak ak bar
  Allauh ak ak ak bar, Allauh ak ak ak bar
  Allauh ak ak ak ak bar

  1. Få se hur länge SVT och hatmedia kan köra huvudet i sanden och vägra rapportera om allt babbarna ställer till med.
   SVT hade ngt reportage där någon satt eld på flera fastigheter + en kyrka…-de sa ingenting om vem den skyldige kan vara och polisen hade INTE gjort någonting….Så uppenbart att en av dessa unga inkräktare och allah akbar individer satt fyr på kyrkan…Små babbarna är INTE normala!
   Härligt val ni gjort 87:an!!!! Sov på och blunda, snart din tur att berikas!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: