Stäng

Läckberg & Levengood i diskussion ………

Just nu i skrivandets stund diskuterar Camilla Läckberg och Mark Levengood i programmet ”Sverige” i svt.  Diskussioner om oliktänkande som blir hånade på nätet. Om dem som tänker ”fel”, hur de trakasseras och hånas i sociala medier. Va!! I de så kallade kändisarnas värld, både journalister och artister, är man specialist på just detta. Att håna och förnedra dem som inte säger, skriver eller tänker ”rätt”. Man är ett ”kräk” , råtta, brunråtta om man inte skriver sådant som journalisterna tycker om. Man är rasist eller fascist om man inte skriver sådant som  är politiskt korrekt.  Vem bestämmer över det fria ordet??

yttrandefrihet

 

om nättroll på Petterssons

7 reaktioner på “Läckberg & Levengood i diskussion ………

 1. Dessa två är inget att bry sig om bådda lever i fablernas värld

 2. Är det nån mer än jag som har förundrats över hur många radiopratare Tv -personligheter som har grava talfel eller liknande ”defekter” ?
  Många kan inte säga R korrekt ,andra läspar kraftigt en del visslar och har en massa andra konstigheter för sig.Otroligt irriterande.

  Nu ska man ju skilja dessa ”defekter” från dialekter.
  Dialekt i TV/radio tycker jag är helt okej.

  Det finns talpedagoger som säkert kan halvera felen.

  (favorit bland journalister med talfel är Folke Jydén)

  Och Tobbe Ek https://twitter.com/tobbe_ek

 3. Läckberg visar upp sig i sin godhets skimmer och får lite mer kramar av kulturvänstern. Smart tjej som vet hur man tjänar pengar på bedrövliga böcker.

 4. Jag håller på att skriva en bok om invandringspolitik men min sambo kritiserar mig hela tiden, hon säger att jag jobbar för sakta och får för lite gjort, bara fyra rader, säger hon.

  Men kvaliteten är mycket hög:

  BOK: Det var en gång en babbe som gick fram till en dynamit.

  Dynamiten small och babbe försvann.

  Nästa dag gick alla babbe i hela världen fram till en jättestor dynamit.

  Dynamiten small och alla babbe försvann.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: