Call for Justice


Gang Rape Victim, Call for Justice:


6 responses to “Call for Justice

 • RäddSomFan

  Tyvärr …det enda som fungerar här är vedergällning, då poliserna över hela Europa är kriminella och springer dom korrupta politikernas ärenden, och en med en korrupt & kriminell poliskår kan man inte få upprättelse
  …så enkelt är det, folket måste ta lagen i egna händer och skipa egen rättvisa.

  Gilla

 • age

  Alla muslimer är muslimer!

  Gilla

 • Johnny Andersson

  Stöd denna fantastiska kvinna !

  Gilla

 • Albert

  Tusentals svenska flickor och kvinnor delar antagligen hennes öde. Nedtystade och förådda av samhället tvingas de till ett liv fyllt med ångest och äckelkänslor som inte sällan slutar i självmord. (sådant går ganska tydligt att läsa av i de senaste årens självmordsstatistik).

  ”I brist på bevis” eller för att de skyller på varandra släpps regimens våldtäktsaraber/negrer oftast fria, gärna med några hundratusen i skadestånd. Det svenska rättssystemet har blivit helt dysfunktionellt och politiskt korrumperat under de senaste årens vanstyre av det här landet.

  Det skulle idag behövas ett välorganiserat medborgargarde över hela landet, typ hemvärnet. De skulle kunna ta över där polis och rättsväsende inte fungerar längre för att upprätthålla någon form av lag och trygghet för befolkningen. Även för att se till att skyldiga straffas, (helst då inom lagens råmärken). Då Sverige mer eller mindre nu befinner sig i ett tillstånd av inbördeskrig skulle kanske någon form av krigslagar kunna tillämpas.

  Gilla

 • Korsfarare och otrogen hund

  De antivita EU-fascisterna och deras älsklingar,odjuren syrierna,förstörde denna kvinnas liv.De tog hennes liv.En i mängden av alla som utsätts för de bestialiska,importerade övergrepp som nu sker systematiskt över hela Europa i den smutsiga Allahs namn.

  Gilla

  • Bengt

   Inte bara det. Hon blir förnedrad och trampad på ytterligare en gång när polis och rättsväsende inte ingriper mot de muslimska förövarna utan låter de gå helt fria utan straff. Det är rent ut sagt för jävligt!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: