Stäng

23 reaktioner på “Edra döttrar kommer att gifta sig med muhammedaner

 1. Det kommer andra tider för sådana här figurer i Europa, – bara en fråga om tid….Det finns bara en väg för att komma tillrätta med det muslimska problemet och Europas folk kommer att resa sig mot politikerfrälset och ta lagen i egna händer!

 2. Att de gifter sig med de onämnbara, kan inte tänka mig det, då talar vi om en viss sorts kvinnor / flickor.
  De med bra familjer bakom sig, kan inte ens tänka sig tanken !
  Det enda som de onämnbara duger till är att ”leka med” och sedan ut !
  Exakt så som de behandlar de ”otrogna” !

 3. Muslimer och vänster kan propagera för etnisk blandning bäst de vill, jag tror det ligger i generna att de flesta väljer partner inom egen grupp. De män jag funnit attraktiva har varit män med nordiskt utseende, ingen värdering i det, mina smakpreferenser har bara varit sådana. Har aldrig känt dragning till araber eller afrikaner eller östasiater heller för den delen.

  1. Jag håller med, är noga med vem som får lägga sin hand på mina vita bröst.

 4. Stämmer inte. Mansöverskottet i Tyskland har alltid varit 3-4 % så det finns ingen tysk-etnisk manbrist. Ingen tysk kvinna MÅSTE gifta sig med en muslim.

 5. Rent rasistiskt mot oss västerlänningar och detta med att döda alla otrogna är ju indirekt ett hot mot oss av denne islamist ,spärra in fanskapet och kasta bort nyckeln eller varför inte ett nackskott blir billigare så.

 6. Hemska tanke !! Det achhålet skulle som Kurt ibland nämner,sändas till duschen……Dessa arabiska svin tar sig alltfler friheter.

 7. Jag rekommenderar det så kallade hammartricket.

  Det är ett avancerat magiskt trick som går ut på att babbe först skriker, så som ni kan se på filmen.

  När hammartricket är utfört råder total tystnad.

  För publiken är det här en mycket förbryllande och storSLAGEN effekt.

  Det är dock så att tricket inte går att upprepa med samma babbe om publiken så skulle önska.

 8. Kan ingen köpa ett paket bacon och slänger bacon på denna ”Arsch mit Ohren” (Röv med öron) Jävla nackskotts aspirant

 9. De nuvarande tyskarnas skuldkänslor över vad deras fäder gjorde under andra världskriget är enorm. De kan i viss mån förklara den ”godhet” de nu tror sig visa, genom att öppna sitt land för dessa obildbara barbarer. De importerar helt enkelt inbördeskrig liksom Sverige gör. Eller kommer man i Tyskland liksom judarna under andra världskriget att utan motstånd låta sig ledas till sin egen avrättning?
  Europas politiska ledare uppvisar en naivitet, som gränsar till det otroliga i fråga om den fullständigt okontrollerade invandring, som pågår i Europa.

  1. Tyvärr få jag håller med dig i denna frågan, redan i andra klassen fick vi lära oss om nazismen och Judeförföljelsen KZ mm. Man viste inte om man kunde vara stolt på att vara Tysk eller hålla käft, först nu de senaste åren se jag att mina forna landsmän törs visa flagg.

 10. Hur fan är vi funtade som tillåter en sån här figur stå så här utan att bli emotsagd? Stena kräket på plats!

  1. För att du torskar ditt om du klippa till en sån figur, som hota dig och dina barn. man bör samlas och kasta gris delar på han. Eller bjuda han på en cocktail (Molotov cocktail).

 11. Tyvärr, alltför alltför vidrigt sant. Vad var väl Hitler jämfört med dagens folkförgörarstyren i väst. Han var som en sommarbris, jämfört med den orkan som nu råder! En smärta så stor, att hälften vore alldeles för mycket. En smärta för våra tjejers lidandes skull. I stället för glädjens sprudlande liv i ljus, får de liv i totalt mörker och djävulsk ondska, av aldrig tidigare upplevd dignitet i vårt land. Suck vilken sorg för allt!!! 🙁

 12. Varför skjuter dom inte detta jävla kräk.Är det förbjudet att predika nazismen i Tyskland bör detta också vara förbjudet.Fy Fan hur en del av Europa ser ut.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: