Alhassanis kamp mot SAS – en välregisserad kupp?

Aye Alhassanis kamp mot SAS verkar vara en välregisserad kupp för att lyfta fram islam i det offentliga.

Rebecca Weidmo Uvell har grävt lite i ärendet och hittat en del intressanta fakta.

Alhassani erkänner på sin Facebook-sida att hon började bära slöja först 2014. Att hon älskar sitt eget utseende syns tydligt på de bilder där hon hårt sminkad iklär sig slöja…

…och lika mån om att visa upp sig själv var hon innan 2014.

Det sägs att slöjan ska skydda muslimska kvinnor mot männens kåta blickar, men ska man då inte gå hela vägen ut och avstå smink och ”sensuell klädsel” som uppmanar män att kasta lystna blickar? Att det inte förefaller sig så kan visa att Weidmo Uvells granskning pekar på det ligger en välregisserad agenda bakom.

Det visar sig nämligen att Alhassani iscensatte detta på sin Facebook-sida, redan en vecka innan händelsen ägde rum och att hon sedan synkroniserade sin berättelse till olika medier med bara några minuters mellanrum.

I den slutna Facebook-grupp man kallat ”Bojkotta SAS” och där bl.a. Alhassani är flitigt förekommande uppmanas det till en internationell spridning av fallet. I den slutna Facebook-gruppen finner man också anonyma agitatorer, muslimer som bjudit in hatpredikanter, aktivister och i kulisserna lurar välkända islamister som Rashid Musa och Omar Mustafa.

I en video som regisserades veckan innan 1:a maj och som återfinns på Facebook-sidan ses kvinnor i slöja agitera för sin rätt att visa upp sina religiösa symboler överallt där det passar dem. 2:39 in i filmen dyker en person upp som är märkbart lik den kvinna som störde Stefan Löfvens 1:a majtal i Göteborg.

 

Heder till Rebecca Weidmo Uvell som grävt i det här. Det står nu klart att muslimerna flyttar fram sina positioner i det svenska samhället, ivrigt uppbackade av diverse vänsterpartiet och organisationer.

Weidmo Uvells blogg

Nu visar det sig att denna välregisserade aktion inte faller alla i smaken som uppenbart var meningen.

Adam Cwejman skriver i GP att klädkoder inte är diskriminerande och ställer frågan om svenska arbetsgivare också måste acceptera piercings, tatueringar och andra symboler som inte är förenliga med företagens klädkoder, eller om det bara är religionen man ska göra undantag för.

Sakine Madon på VLT är inne på samma sak. I sin text uppmanar hon både DO och fackföreningar att se till EU-domen om religiösa symboler på arbetsplatserna istället för att driva fram skadestånd och hetsa mot arbetsgivare.

I Expressen talar en pensionerad pilot ut om klädkoder och utseenden. I SAS uniformer ingår inte slöja, inte heller extrema skägg och uppseendeväckande smycken. Han menar också att om Alhassani vill vira in sig i en schal för att må bra, så finns det andra arbetsplatser utan uniformskrav, där hon kan praktisera sin religion.

I samma Expressen frågar Devin Rexvid vad det är för jobb muslimska kvinnor i slöja åberopar eftersom det enligt islam är mannen som har försörjningsbördan. Listan på jobb som muslimska kvinnor inte kan ta är lång och Rexvid ger oss exempel på några.

En sak är säker. Vi lär få se och höra mer om muslimers agenda om att flytta fram islams positioner i vårt svenska samhälle. Vore det inte så skulle dessa muslimer välja att lämna Sverige och övriga Europa för att istället flytta till länder där islam ställer villkoren.

29 thoughts on “Alhassanis kamp mot SAS – en välregisserad kupp?

 1. Puderdockans påstådda och pyramidala prövningar i kampen för att legitimera symbolen för mänsklighetens och allt levandes främsta fiende, islam, är i sanning ett lika tröttsamt som maniakaliskt aktstycke. Vad pedofilprofetissan suktar efter är en kombination av största möjliga uppmärksamhet och dito skadeståndsbelopp för den kränkning vederbörande narcissist menar sig ha utsatts för.
  Andreas.

 2. Altetnativt är det regisserat för att få ett fett skadestånd eller en slant av SAS. Muslimer är som bekant mästare i att fiffla och skaffa sig fördelar.

 3. Hela islamiseringen är en välregisserad skådespel där man går fram med små steg: Område efter område i samhället underkastas islam på detta vis.
  Till slut kommer Sverige att acceptera allt som ingår i islam. Vid det laget har muslimerna övertaget även politiskt: De har bemannat alla viktiga poster i vänsterpartier samt de gröna.

 4. Dessa hijabförsedda kvinnor som säger sig vara offer för särbehandling och diskriminering har i allmänhet narcissistiska drag och ser ner på inhemsk resursfattig befolkning. En gång satt jag på en restaurang med två män som såg lite luggslitna ut. Vid grannbordet satt två flickor i 10-11-års- åldern iförda hijab liksom två kvinnor som jag antar var deras mammor och en man i deras sällskap. Dessa flickor började hånskratta och peka finger åt vårt håll uppbackade av deras vuxna sällskap. En annan gång var jag på IKEA. Det var en dag då jag såg lite svag och disträ ut för att det var bekymmer som tyngde mig. I närheten fanns en muslimsk tjej i tonåren iförd hijab, hårt sminkad och med fina märkeskläder. Hon hånskrattade mig rakt upp i ansiktet. Jag var nära att rusa fram för att sätta henne på plats men jag hejdade mig efter ett par sekunder då jag tänkte att jag blir uthängd som en medelålders rasistisk kvinna utövade hatbrott mot en muslimsk fllicka. En busschaufför i Malmö berättade att han en dag påtalade för några muslimska kvinnor iförda i hijabis som satt i en bil i en trafikkö att de bröt mot trafikreglerna. Dessa kvinnor reagerade med långfingrarna uppåt och ett hånflin mot chauffören. De borde repatrieras tillbaka till sitt ursprung.

 5. Pettersson har raderat. Vi håller oss till sakfrågan och lägger inte ut personers hemadresser och familjemedlemmar. Sådant skit kan hatmedierna ägna sig åt. // Pettersson

 6. Säkert var detta ett försök att få Sverige att gå emot EU-domen ( att klädkod inte är diskriminering).

 7. Det är inte så, att svenskarna skall rätta sig efter vad vårt lands invandrare från mer än 100 olika länder tycker och tänker eller antaga deras religion. Däremot skall de rätta sig efter vad som gäller i Sverige.
  Det är enklare än att åtta miljoner svenskar skall anpassa sig till en skock invandrares märkliga skick och sätt.
  Om inte galoscherna passar, åk hem!

 8. Naturligtvis, de muslimerna har endast ett mål, totalt herravälde. Om de var som de sa ”vi flyr för våra liv” naturligtvis är det sant ”våra liv som muslimer och att ta er dumma västerlänningar till våra slavar”.
  ”Ni skall arbeta, betala skatt, ge oss bidrag så att vi kan be till den store guden 5 gånger per dag om mer och mer”. Tyvärr helvetet blir aldrig fullt!
  Undrar om våra politiker, läs PK-eliten, någonsin hinner vakna före de blir halshuggna och förevisade som trofe´er.

 9. SAS är bara början. Fler företag kommer att följa.

  Dessutom offentligt finansierad verksamhet ska hålla fritt från religion. T ex försäkringskassan, skatteverket, polisen, sjukvården, ambulans, brandkår osv osv.
  EU-domen gäller vad jag förstår privata företag. Rätta mig om jag har fel. Ev behövs prejudikat här med?
  Inga som helst skattemedel till religioner. Inte i någon form. Arbetsgivare ska bestämma i sin verksamhet.

  Möjlighet att själv avgöra om man välkomnar tiggeri eller inte utanför sin verksamhet.

  Vi kommer att behöva ta hjälp av Finland för att strukturerara upp det som politikerna i Sverige ställt till ned. De lyckas bra med det mesta.

 10. Varför kan inte svenska politiker hjälpa muslimska kvinnor att slippa ett tvång, förbjud varje form av medeltida kvinnoklädsel kopplat till religion.
  Nej se det går inte, för vi har nästan bara fega politiker och de som skulle våga får inte vara med att leka ”på våran gård”.

  • Uppviglare.Första bästa båttransport ut ur landet. Båt därför att då kan man lasta 10.000 åt gången. Så Första maj har blivit slöjans dag!
   Ingen som har hindrat dom rätten till arbete. Ta av slöjan och börja jobba. Sanningen är inte att det är arbetsgivaren som hindrar dom, det är deras egen manliga släkt. Men dom har nu fått ett tillfälle att skydda sina barbariska bröder och män. Eftersom deras egen manliga släkt hindrar dom kommer dessa kvinnor aldrig ut i arbete.
   Detta Första maj spektakel är bara ett spel för galleriet

 11. Ingen muslim hade lämnat Sverige för att dom inte får bära slöja. Då hade dom gått utan eller stannar hemma! Bidat sin tid, räknat tiden som vapenvila, avlat ännu fler ungar, för att någon gång i en snar framtid ta över!

  (Vapenvila får ingås med dom otrogna om du gynnas av den eller befinner dig tillfälligt i underläge, för att senare fortsätta kriget, men det får ALDRIG slutas fred.)

 12. Fan, kan ingen bara starta inbördeskriget så att det blir ett slut på detta ZOGialistiska, feminist, babbe och muslimhelvete som dårarna fått Sverige till?

  • Dom som vill ha muslimernas röster står för motståndet mot det svenska folket . Det är enkelt.

 13. Jag blir bara så dj*la trött. Muslimska kvinnor hävdar att tygsjok över huvudet i form av burka eller hidjab är den sak som dom själva beslutar om att bära. Och det kanske är sant, vad vet jag. Men om det nu är frivilligt hur frågar man små flcikor huruvida dom vill täcka sitt hår eller inte? Är muslimska flickor mer mogna än andra flickor i samma ålder? Jag hävdar ibland med en dåres envishet att religiös utstyrsel (hidjab, jors och turban) inte ska bäras av barn under 18 år. I samband med myndighetsåldern är ett barn redo att ta beslutet om religiösa attribut, inte en dag tidigare. Och det är något som våra politiker måste trycka på, vi levde trots allt i ett av världens mest sekulariserade, men det håller sakta med säkert på att gå i graven som en följd av islamiseringen.

 14. Jag har länge undrat var alla kvinnor kommer ifrån som bär hucklen i stan nu för tiden. Även om antalet ”flyktingar” har varit stort så kan inte ökningen av denna i mitt tycke förorening av det offentliga rummet ökat så snabbt med ökningen av ”flyktingar”.

  Är det så att muslimska kvinnor som har bott länge i Sverige som inte tidigare har använt huckle nu börjar allmänt klä sig i hucklen?

  Är det en del av en välorganiserad kampanj att flytta fram islamistiska positioner än mer i Sverige?

  Framförallt så får man hoppas att Do inte driver dessa aparta religiösa frågor och yrkar på skadestånd med följande publicitet.

  Bra att EU domstolen har satt ner foten för detta hade aldrig en svensk myndighet klarat av utan det hade hamnat hos Do med utdömt skadestånd som resultat.

  Arbetsgivare med någon form av självbevarelsedrift skulle väl inte anställa någon av kvinnorna som framträder i filmen.

  Detta bevisar om något att om vi inte tar vara på vår kultur och värderingar så är det snart för sent om det inte redan är.

 15. Många muslimer kommer att runka nu när dom ser Alhassanis hår . Dom tänder på hår fett typ. Fett hår är typ sexigt.

 16. Hur kan man skriva 3 lögner med bara 7 ord?
  Ärlig invandrare med egen cykel söker jobb!

 17. Är det något som är pseudofråga är det väl detta.
  Passar inte företagets regler får väl blattarna söka ett annat jobb.
  Om det inte passar dem här, är det fritt att åka tillbaka till platsen de kom ifrån. Det är inte Sverige, som skall ändra sina regler utan det är blattaran so får anpassa sig, om de skall bara kvar här.
  Sverige stannar inte utan dem. Vi behöver dem inte!

 18. Rätten till våra kroppar?????? På vilket sätt är sjalen en del av kroppen? en utväxt, av Allah skapad för att visa på vilka som har den rätt tron? Fastmonterad, fastsydd på kroppen? Hade man kallat facebooksidan för Ratten att klä oss som vi vill och acceptera konsekvenserna hade det varit i sin ordning.
  Sannolikt arbetar man för feta skadestånd nu och framöver och att det ingår i strategin för få västerländska samhällen att acceptera denna religions krav och framfart.

 19. Till dessa damer vill jag bara påpeka. Fly Emirate, det är
  i era underutvecklade länder man använder sådana symboler
  för kvinnoförtryck, i den moderna världen är det inte så
  acceptera det eller dra dit där dessa konstigheter accepteras!

Kommentera