Sverige röstade för?

Enligt UN-Watch har läckta mejl konstaterat att Sverige var ett av de läder som röstade in Saudiarabien i FN:s kvinnokommission.

Redan när det skedde kom reaktioner från UN-Watch som menade att det var lika illa som att rösta fram en mordbrännare till rollen som stadens brandmästare.

Vilka de tio EU-länderna som gav Saudiarabien sitt stöd i omröstningen ser ni nedan. De länderna har sällskap av ett antal andra demokratier.

Stämmer de här uppgifterna så är det illa. Wikileaks har utfäst en belöning på 100 000 kronor för dokumenten, vilket säkerligen innebär att sanningen kommer fram så småningom.

UN Watch

Den svenska regeringen kommer i sådana fall att tvingas förklara sin roll som feministisk regering och framför allt lär man tvingas förklara detta för alla de kvinnor som hunsas av regimer som Saudiarabiens. Det lär också ifrågasättas vad som egentligen ligger bakom de demokratiska ländernas ja-röster. Ligger det möjligen ekonomiska intressen bakom?

Det har nu bekräftats av UD att den svenska regeringen inte röstade nej till Saudiarabiens medlemskap.

SvD

 

27 thoughts on “Sverige röstade för?

 1. Femenism är ju = islamism! Det har du ju själv påvisat Pettersson, i följande bild:

  https://www.google.se/search?client=ms-android-samsung&hl=sv-SE&biw=320&bih=508&tbm=isch&sa=1&ei=tvwKWfeoCcfVsAHwtpn4CQ&q=profeten+muhammed+i+kvinnokl%C3%A4der&btnG=#hl=sv-SE&tbm=isch&q=sk%C3%A4ggig+man+i+kvinnokl%C3%A4der&imgrc=RQJH9Jaj5l5zCM:&spf=299

  🙂

  Men allvarligt så är idealen rätt överensstämmande! FÖRTRYCKANDE AV KVINNAN, ATT HON SKA VARA PÅ ETT VISST SÄTT, FÖR ATT PASSA IN I DEN RÅDANDE FEMINISMISLAMISTISKA ORDNINGEN. De är samma avskräde, och tillhör samna förtryckar klientel av kvinnor. För feminism tar bara parti för hur de anser kvinnan ska vara, de andra förtjänar att våldtas enligt dem. Precis som muslimerna har till syn.

 2. Det står ställt utom allt rimligt tvivel att våra välavlönade islamistpromotorer skyldiggjort sig till denna praktfadäs, ty hade de valt att lägga ned sin röst, hade de naturligtvis kunnat vidgå sitt ställningstagande. Att på detta ömkansvärda och ynkryggade sätt hemlighålla beslutet kan bara tolkas på ett sätt, och det faktum att de ansvariga saknar en offentligt presentabel motivation, är anledningen till detta patetiska hyckleri. Svenska folket är nu en gång inte riktigt fullt så obegåvat som Margot Wallström, hela Palestinas lilla fästmö, tycks tro.
  Andreas.

 3. I kvällens Rapport säger Utrikesministern Margit Wahlström rakt ut att frågan om Sverige har röstat för Saudiarabiens roll i FN är en ”icke fråga”. Anser att och tolkar svaret som arrogant. Vad är det som hindrar henne att säga sanningen. Hon underlättar inte för folkets redan dåliga förtroende för våra politiker. Det finns stort missnöje och misstro redan.

 4. Saudiarabien lovade Stefan och Maggot 200 nya moskeer i Sverige i utbyte.

 5. Tvivelsutan ett svårt val!
  Ett ja kan ge arbetstillfällen i Sverige. Vilken grupp stöder det svaret
  En utebliven röst(avstå) . Vilken grupp stöder detta.
  Alltså är båda svaren korrekta beroende på den utgångspunkt man har.

  • Det rör sig bara om 10 miljarder
   En piss i rymden jämfört med invandring kostar

 6. Detta kanske var villkoret för att få sälja ”grejer” till detta land…

  • Rättelse: Iran var landet för huvudduks förnedringen så jag tog fel. Hur som helst kan dessa länder buntas ihop i samma påse…

 7. Enligt Svd har Sverige inte röstat nej till saudiskt kvinnokommision. Antingen röstat ja eller ingen röst alls. Det betyder att passiv eller aktiv hållning
  från världens första feministiska regering i FN. Denna feminism visar oss
  att de inte står på kvinnors sida överhuvudtaget.Tror dom i sin enfald att dom kan reformera wahabismen utifrån. Det ger mer makt åt Saudiarabien
  att lägga sig i Europas inre strukturer som dom redan har gjort. Extremfeminism och extrema mans kulter har en gemensam nämnare. Dyrkan av sig själva.

 8. Hade väl inte varit bra för bussiness om man röstat nej. Money talks. Så mycket för den feminismen. Jävla hycklare.

 9. Eftersom det var så hemligt, ligger det tydligen motiv bakom, som man räknar med att allmänheten inte tål att höra. Det kan mycket väl vara pengar. Det är som en röd tråd av märkliga eftergifter mot Saudiarabien från regeringen. Alla kvinnliga delegater tog på sig koppel eller slöjor när de besökte Saudiarabien, men UK:s premiärminister visade att det inte är nödvändigt. Håller man på med något nytt miljonprogram i Sverige, men i Islamsk regi med Saudiarabien? Skumt?

 10. Utrikesminister Margot Wallström (S) och hennes socialdemokratiska & miljöpartistiska feministkollegor i regeringen tyckte kanske att den här lilla ”eftergiften” till förmån för de förtryckta och hunsade kvinnorna i Saudiarabien räckte för att rösta in de saudiska mansgrisarna i FN:s kvinnokommission.

  ”Prins-beskedet: Snart får kvinnor ta körkort i Saudiarabien”

  https://unvis.it/failover.expressen.se/nyheter/snart-far-kvinnor-skaffa-korkort-i-saudiarabien/index.html

  Men fortfarande finns ju kravet kvar att kvinnorna i Saudiarabien måste bära burka.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=hsP23jDpGFY&w=560&h=315%5D

 11. HycklarRegering!!!!
  Så mycket som de hinner rasera innan valet 2018!!
  De skiter fullständigt i oss Svenskar!!

 12. S-kvinnorna krävde i sitt första majtal att männen ska ta sitt ansvar för jämställdheten.

  Varför trilskas då (S) (med flera vänsterinriktade) att importera en kultur där kvinnorna systematiskt förtrycks?

  Varför svarar inte Margot Wallström på hur Sverige röstade?

 13. Bekräftar, i så fall, att vår regering står under styrning från islam.

  Vi ser exempel på det hela tiden, t.ex att de tillåter ockupation av främmande makt, islam, av 53 bostadsområden i landet, Sverige.
  D.v.s. att de inte utlyser undantagstillstånd trots detta krigs-kris- tillstånd.

  Var finns vårt försvar?
  Kan de tillåta att Sverige, vårt fosterlad, ockuperas utan angrepp från utsidan?

  Vad får våra hjältar, poliserna göra?
  Hur mår de när de inte får göra sin uppgift; att skydda svenska människr?

  Vad gör SÄPO?
  Sitter de bara och jagar virus på sina datorer?

  Måste vi bilda medborgargarden för att försvara vårt fosterland?

  ”Yes, we can” – sade Obama.
  Make America greate again! – sade Trump.
  …………………….. – sade Åkesson?
  (Jag föreslår att vår Åkesson ber att få praktisera hos Trump.)

  • Det ser ut som om vi inom överskådlig tid har inbördeskrig i Europa.
   Sverige helt inkluderad i denna galenskap som har provocerats från
   av intressen som vill nedmontera välfärden och en framtid i fred.

Kommentera