Stäng

Polisens egen film från Rinkeby

Hur orkar de?  Ett kok stryk och lära sig lite respekt.  Hjälper inte att satsa på dessa ungdomar. Tur att polisen har kameror – mer och fler av den varan och släpp lös deras handbojor så att de kan agera mot dessa ligister.

16 reaktioner på “Polisens egen film från Rinkeby

 1. Vad är det för skadedjur svetsarn och gänget släpade hit.Skadedjur skall utrotas ,eller snabbfilen tillbaka till djungeln och öknen.Varför används inte tjänstevapen ?Polisen måste träna på det,det lite ovant att skjuta på folk men man vänjer sig.70 talets början var jag Vietnam och Thailand sköt inte du så blev du skjuten,det bara välja.Svetsarn Avgå.Mvh Adolf

 2. Det är därför jag inte är polis. Skulle inte stå ut i många minuter med att försöka få apskallar som dessa att uppföra sig.
  Pistol och batong skulle fram fortare än fan själv.

  Ja, vad då? Det är bara en naturlig reaktion. Finns mer viktiga frågor att ta itu med än illegalister vilka aldrig kommer att bli civiliserade.

  1. Det finns inga viktigare saker för 87% swinja än att, se till att, alla asylanter får sina arbetsbefriade inkomster livet ut och lite till.

 3. Asociala psykopater men det gäller hela befolkningarna därifrån de kommer!

  1. Dessa storkäftiga skithögar ska utrotas.Att dom överhuvudtaget får vistas i landet är en gåta.Tänk om 50 st amerikanska snutar fick jobba fritt som dom vill och spöa skiten ur detta drägg.Då hade Rinkebys problem varit löst på en vecka.

 4. Skjut skarpt!

  Den 30 april 2017 18:13 skrev Petterssons gör skillnad! :

  > mari svensson posted: ”Hur orkar de? Ett kok stryk och lära sig lite > respekt. Hjälper inte att satsa på dessa ungdomar. Tur att polisen har > kameror – mer och fler av den varan och släpp lös deras handbojor så att de > kan agera mot dessa ligister. https://www.youtube.com/watch” >

 5. Genom att bjuda på halal-korv och kaffe med dopp tror våra makthavare att man kan få dessa samhällsförstörare att bli goda medborgare!
  Hur naiv och korkad får man egentligen vara?
  Belöna i stället upprorsmakarna snabbt med en enkel biljett till stället de kom ifrån.
  Ett par sådan snabba utvisningar och jag tror att ordningen snart var återställd. Vill de inte rätta sig efter de regler, som gäller i vårt samhälle, så skall de ut härifrån!
  Det måste någon gång vara slut på daltet.

 6. Djupt under all värdighet ur ett arbetsmiljömässigt, rättsstatligt och nationellt säkerhetsperspektiv. Då Sverige med all tydlighet valt att av globaliststrategiska hänsyn konsekvent kapitulera inför de laglösa kolonisatörerna, finns ju ingen logik i att beordra enheter att rycka ut inom dessa zoner för att repetitivt förnedra den svenska poliskåren.
  Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: