Stäng

Huvan på huvudet eller jobbet, det är bara att välja…

GOTT OCH BLANDAT. Ni har hört till leda om muslim-tjejen som inte accepterar att arbetsgivaren bestämmer på jobbet och att Twittervänstern är fruktansvärt upprörda över detta. Här är en till som inte får jobb på grund av sin klädsel, jag undrar om någon kommer att försvara den heller om det bara är muslimer som blir kränkta…bilden från Politikfakta. 

 

24 reaktioner på “Huvan på huvudet eller jobbet, det är bara att välja…

 1. Den höguppskattade (läs: politiskt helt korrekta) österrikiska presidenten uttalat sig i just detta ämne i sitt hemland:

  ” Det kommer en dag när ALLA kvinnor i Österrike kommer få bära slöja för att visa solidaritet med muslimerna. Det säger landets president Alexander Van der Bellen, skriver Die Welt.”

  Tjena!

 2. Jag känner mig jättediskriminerad av att vi påtvingas
  figurer från främmande kulturer som inte kan och vill
  rätta sig efter dom lagar som vi andra tvingas leva efter.

  Om jag fått välja så skulle alla politiker i sju klövern fått
  en fet spark i baken ut från riksdagen, vill dom inte lyssna
  på folket, så ska dom heller inte representera folket!

  1. Fel ! De lyssnar på ”folket” de s.k. 87. Dumsvenskarna di fege vill ha det så annars blir arga och knyter ena handen väl gömd i särken så ingen ser det.

 3. Statsminister Stefan Löfvén (S) och finansminister Magdalena Andersson (S) skrev denna debattartikel i Aftonbladet efter S-kongressen nyligen i Göteborg.

  Ett par korta delcitat:

  ”Stefan Löfven och Magdalena Andersson: Nu ställer vi hårdare krav – de som kan jobba ska jobba.

  Vi vill se ökade möjligheter, men också ökade krav. Alla, kvinnor som män, har en skyldighet att göra sig ANSTÄLLNINGSBARA, skriver Stefan Löfven och Magdalena Andersson”
  (Publicerad 2017-04-26)

  Slut delcitat

  Läs fortsättningen på länken nedan:

  https://unvis.it/aftonbladet.se/debatt/a/j5aXb/nyanlanda-kvinnor-far-inte-fastna-i-hemmet

  Det som skall gälla i fallet Aye Alhassani är att kvinnan finner sig i de villkor som SAS har beslutat … och att det är hon som skall göra sig ANSTÄLLNINGSBAR. Take it or leave it!

  Det kravet borde gälla fullt ut … men man vet ju aldrig. Plötsligt kanske både Stefan Löfven och Magdalena Andersson gör en eftergift och ändrar sig. Det har ju redan hänt ganska ofta förut i många andra vallöftes- och policy-ärenden.

  http://dise02.cached-images.bonnier.news/cms30/UploadedImages/2017/3/27/f072f592-525b-4304-988e-4b3846c13422/bigOriginal.jpg

  1. Rättelse:

   Debattartikeln i Aftonbladet (med länk ovan) publicerades 2017-02-21 … och inte 2017-04-26 som det står i min kommentar ovan.

 4. SAS väljer vilka de vill anställa som alla arbetsgivare, jag sökte jobb på SAS en gång i min ungdom som vaktmästare men de ville inte ha mig!! Men som etnisk svensk kunde jag inte skylla på diskriminering men det kan dessa figurer som PÅTVINGAS Sveriges befolkning…Jag klagade inte över att jag inte fick anställning på SAS, hittade annat jobb då!
  Jag tycker det är intressantare att fråga sig varför inte dessa kan söka jobb i muslimska länder ? Eller varför finns det INTE en enda kyrka i Saudi Arabia?? Varför ska bara vi vara toleranta intill utplåning men inte dessa jihadister förändra sig ? Vad har de bidragit med till världen annat än kaos, krig och jävelskap ? Svar: INGENTING!

  1. SAS har sin stil och de är som de är, speciellt noga med uniformen, vilket är deras rätt!
   Nu kanske det blir en resa med SAS för att visa litet stöd!

 5. Det finns ingen annkedning att enbart muslimer skal dominera med sina relgiösa symboler på en arbetsplats,inga andra tar med sig på job sitt privata liv och sin tro som är ett personlig och privat liv.Hör inte hemma på jobbet,i sporter eller andra professionella sammanhang!

 6. Ja, vi får väl hoppas, att Löfven av solidaritet tar på sig hucklet, när han matsalar på första maj!

 7. Man blir inte förvånad för nånting.Svenska folket bara tittar på ,någonting måste göras,men ingen gör någonting.Svetsarn avgå.Mvh Adolf

 8. Hoppas att etablissemanget står emot och hjälper SAS att bibehålla sin linje om klädsel.
  Om inte påskyndas bara förvandlingen från Demokrati – Demokratur till Shariavälde.
  Hjälp oss att hålla ställningarna mot den medeltida religionen genom att rösta rätt 2018.

 9. ”Avhuvning” är helt solklart det som överhuvudtaget skall gälla i civiliserade samhällen. 😉

  1. Sluta att skriva ”feminister”. Att vara feminin är att vara kvinnlig och då är Stefina Löven ingen man utan en kvinna och regeringen är den första arbetsplatsen i Sverige som har 100% kvinnor.

  2. Han är inte min statsminister, på en sådan upphöjd
   titel borde det finnas en man eller kvinna som känns
   värdig den titeln, det gör inte Stefan Löfven,

  1. Religös klädsel borde inte vara skäl att tacka nej till jobb, utan att bidragen då ryker!

  2. Tror nog A-kassan kryper rätt bra för dessa aggressiva invandrare….-andra regler gäller för den nya adeln!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: