Sverige – fortfarande mest extremt

På webbsidan Europaportalen publicerades igår ny statistik över antalet asylsökande och beviljade asylansökningar för 2016.

Under 2015 års asylkaos var Sverige mest extremt i EU. Bara Tyskland slog oss i antalet asylansökande, men asylansökande per capita låg vi i den absoluta toppen. Regeringen vidtog åtgärder redan 2015, fortsatte med detta 2016 och har även i år bedrivit en striktare politik när det gäller migration. Oppositionen står bakom regeringen, men trots detta…

Siffrorna från 2016 säger oss att asylkaoset inte är över.

I Tyskland behandlades 754 785 asylansökningar 2016 och inget annat land var i närheten. 445 210 av dessa beviljades, vilket innebär av 59% fick ett positivt svar från de tyska myndigheterna.

Frankrike hamnade tvåa på listan över antalet behandlade asylansökningar, men beviljade bara 27,3% av dessa.

Lilla Sverige med sina 10 miljoner invånare behandlade 107 365 fall och av dessa fick 64,6% ett ja, vilket innebär 69 350 personer och detta är ganska exakt lika många som bor i Täby kommun.

De drygt 69 000 som fick ett positivt svar av Migrationsverket kan nu invänta deras familjer och vi vet sedan tidigare att drygt 300 000 ansökningar har lämnats in till de svenska myndigheterna.

Europaportalen

Utöver detta sägs att det redan finnas 10 – 35 000 illegala invandrare och 46 000 av de som nu fått och kommer att få avslag kan komma att försvinna fram till 2019. Ungefär lika många som idag bor i Kungsbacka kommun.

5 thoughts on “Sverige – fortfarande mest extremt

  1. Samtidigt som en svensk polischef går ut och säger att det kommer att ske fler islamistiska terrorattentat i vårt land. Vårt land Sverige ska nu lära sig hur vi ska agera vid terrorattacker! Som en brandövning ska nu svensken i sin vardag ha terrorövningar. Det ska tas fram en handlingsplan och en tiopunktsprogram som svensken ska kunna bära med sig för att kunna hantera händelserna Samtidigt som myndigheterna uttalar sig så tydligt så fortsätter Sverige föra sin extremistiska migrationspolitik. Någon förståelse för sambandet mellan orsak och verkan har fortfarande inte trängt in hos vårt etablissemang.

    När ska alla vakna?

    Tack hela det svenska politiska- och mediala etablissemanget för att NI nu ger hos medborgare ett tiopunktsprogram som skydd för att NI har fått leka och fortsätter att leka Humanitära Lossas hjältar!

    Jag hoppas att ni en dag ställs inför rätta med en chock bok fylld med åtalspunkter!

  2. Bidragen är är rena magneten för dessa figurer som reser genom tio olika länder för att ta sig till landet fyllt av mjölk och honung.

  3. Så länge man inte tar bort lockbetet så kommer ett litet land i norden att vara värt att åka till trots kalt och uselt klimat. På vägen passerar man flera länder som är säkra och inte befinner sig i krig. Borde vara något våra styrande frågar sig varför är det så.

Kommentera