Stäng

Fem-årig flicka våldtagen av 41-årig man

Jerry Ablorh, 41, från Thornton Heath, i London dömdes till 13 år i Croydon Crown Court efter att ha befunnits skyldig till våldtäkt och två fall av sexuella övergrepp av penetration.

Läs mer på Evening Standard

-Pettersson antar att det beror på de socioekonomiska effekterna eller att flickan har missuppfattat allt.

6 reaktioner på “Fem-årig flicka våldtagen av 41-årig man

 1. Flera av oss ställer förmodligen frågan hur många ytterligare decennier som kommer att förflyta under barbarernas, EU-mytomanernas och globalisternas gemensamma tyranni, innan folken kräver ett återinförande av dödsstraffet. I dessa fall existerar helt enkelt inga förutsättningar för att tillgodogöra sig någon form av rehabiliteringsprogram och att inhysa kriminella element av denna mycket farliga kaliber kommer aldrig någonsin att rendera några andra resultat än kännbara ekonomiska förluster för samhället samt ett ökat förakt för rättsväsendet och den undermåliga rättskipningen. Inkapacitering – till vilken nytta?
  Andreas.

 2. Det visar väl om något att många av dessa är odjur, inte
  människor, för normala människor beter sig inte så mot
  ett barn.Fy Fan, en kula på ett visst ställe hade varit det mest rättvisa!

 3. CITAT:
  INDIEN. En högt uppsatt medlem inom Indiens socialistiska parti, Abu Azmid, sa nyligen att kvinnor som tvingas att ha sex mot sin vilja bör dömas till döden tillsammans med sina förövare. Partiets ledare, Mulayam Singh Yadav, menar å andra sidan att män som våldtar bör förlåtas.

  ”Våldtäkt är straffbart med att hängning i islam men här händer ingenting för kvinnor, endast för män. Även kvinnan är skyldig” sade medlemmen av socialistiska partiet Abu Azmid till NDTV News förra veckan och fortsatte:

  ”Båda ska hängas. Oavsett om hon ger sitt samtycke eller ej.”

  Uttalandet orsakade stor uppståndelse och Abu Azmids egen son har gått ut och tagit avstånd från de uttalanden hans far gjort, skriver Independent.

  ”Pojkar kommer vara pojkar”

  Kommentarerna kommer vid en tidpunkt där allt fler brott mot kvinnor har utlöst en landsomfattande debatt om lagstiftning och behovet av att förändra djupt inrotad chauvinism i stora delar av Indien.

  Det Socialistiska partiets ledare, Mulayam Singh Yadav, hade dagen innan uttalandet lovat att om han blir premiärminister ska lagen om dödsstraff för våldtäkt avskaffas. Han argumenterade för att våldtäktsmän bör förlåtas, med orden: ”pojkar kommer vara pojkar.”

 4. Pettersson får ursäkta men jag har svårt att tro att Jerry Ablorh är från Thornton Heath. Han har möjligtvis uppehållit sig där men har garanterat sitt ursprung på betydligt lägre latitud dit han bör återföras.

  Vänliga hälsningar

  Messer Schmitt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: