Stäng

Man skjuten av polis i Malmö

INVANDRARBROTT. Polisen har skjutit en man på Snödroppsgatan i Malmö. Mannen har förts till sjukhus och är gripen, säger Calle Persson på polisens ledningscentral. Det är oklart om den skjutne är allvarligt skadad men han var talbar efter skottlossningen.

Persson vill inte säga varför mannen sköts eller vad han är misstänkt för, utan hänvisar till att det är ett pågående ärende. En person som bor i området säger till tidningen att hon har sett flera beväpnade poliser vid platsen.
Skottlossningen inträffade strax efter klockan 17.

Uppdatering: Anledningen till att polis befinner sig på platsen är ett misstänkt människorov där polisen misstänker att målsägaren, en ung kvinna, befinner sig på adressen. Bedömningen gjordes att kvinnan kunde vara i fara och polisens insatsstyrka gjorde därför en insats där kvinnan sattes i säkerhet. I samband med detta möter insatsstyrkan en beväpnad man och polisen skjuter verkanseld. Ytterligare en misstänkt gärningsman grips i samband med insatsen. Den fritagna kvinnan uppges inte vara i behov av akut sjukvård.

-Pettersson säger att det är rasistiskt av polisen att försvara sig.Var korven slut…

Polisen

9 reaktioner på “Man skjuten av polis i Malmö

  1. Bra andvänd mer vapen och bra träning mot hård brottslighet.Det är polisens rättighet.

  2. Äntligen har polisen hittade sitt tjänstevapen. Man hoppas att dom börjar använda oftare mot alla löss som invaderar vårt kära fosterland.Svetsarn avgå mvh Adolf

  3. Gissar att sjukhuset nu är fyllt av tandagnisslande och kränkta personer som nu ondgjör sig över rasisterna i det ogudaktiga landet som ger dem fritt vivre.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: