Stäng

Zigenare i Malmö sover i felparkerade bilar med mångmiljonböter

INSÄNDARE. Malmö 26-4-2017

Tydligen så har dom sk EU – migranterna hittat en ny plats att tillbringa natten på i Malmö och det är på Västanforsgatan som är en paralellgata till den ökända Norra Grängesbergsgatan.

Där tillbringar man natten i bilar och på vanligt maner så uträttar man sina behov runt omkring med allt vad det innebär av nedskräpning och annat till stor lycka för bl a personalen vid Gullängens förskola på Västanforsgatan.

I veckan så möttes personalen av ett uppslaget tält på förskolans parkering vilket gjorde att en förskolebuss inte kunde parkera och då chauffören gick ur bussen så passade en EU – migrant på att stå och pissa på bussen.

När chauffören påpekade det olämpliga med detta så hotades han med stryk.
Dom driftiga EU – migranterna reparerar och servar sina bilar på gatan och häller ner gammal olja i dagvattenbrunnarna.

Vid den senaste parkeringsrazzian så beslag fordonsflyttarna en Renault Megane som hade en parkeringsskuld på 2 961 000 kronor. Man har tidigare lagt beslag på en bil som hade skulder på över 9 miljoner. Detta är svenskt rekord säger Göran Nyberg vid gatukontoret.

Tydligen så anlitar EU – migranterna s k bilmålvakter för enligt parkeringsvakterna så står bilarna inte skrivna på dom som sover i dom på nätterna.

Om 9 miljoner är svenskt rekord i parkeringsböter så måste hanteringen av EU – migranter och bilmålvakter i Malmö vara svenskt rekord i politisk inkompetens. Det tog över två år att tömma och riva migrantlägret vid Industrigatan och antagligen så kommer det att ta lika lång tid att få väck dom från Västanforsgatan också.

Men man måste ha viss förståelse för att våra ”ansvariga” politiker i Malmö stadshus har svårt att hantera detta problem på det sättet som det borde göras.

Dom stackarna är överlupna med andra viktiga uppdrag som i första hand måste lösas. T ex så har ju miljöpartiets kommunalråd Nils Karlsson mycket att ordna med när han utlyser auktioner där högstbjudande får tillbringa en dag med honom på kommunalrådsavdelningen i stadshuset.

Säkert tar också jobbet med att fixa gratisbiljetter till sig själva och kompisar till VIP-logen på MFF,s hemmamatcher mycket tid i anspråk.

Dessa uppdrag måste ju få komma i första hand så därför så får dom boende i närheten av Västanforsgatan nog acceptera våra gästers lösning av bostadsfrågan och förskolan Gullängen likaledes acceptera att deras parkering har omvandlats till campingplats. Så även chauffören att hans buss blir nerpissad.

Våra kommunalråds och deras kompisars välbefinnande måste få gå före allt annat!

Sandor Herold, Malmö

-Pettersson vill påpeka att Sandor Herold är felinformerad. Nio miljoner i p-böter är långt ifrån något svenskt rekord. Nedan är de som var värst hos Kronofogden för ett par veckor sedan.

Listan avser namn, bostadsort, antal mål och totala skulden hos Kronofogden.

 1. Sahib, Ibrahim Jalil Hamid, Malmö. 42.280 – 56.094.645 kronor
 2. Almayyahi, Mohammed, Abdulhafedh Badr, Malmö. 11.408 – 15.157.850 kronor
 3. Wandi, Majid Hossein Mohammad, Eksjö. 10.848 – 14.311.550 kronor
 4. Abdulaziz, Adnan Ahmed, Malmö. 10.706 – 14.310.050 kronor
 5. Stenberg, Hasse, Göteborg. 11.185 – 13.774.245 kronor.
 6. Rahim, Thoalfekar Alaa, Utvandrad. 10.176 –13.427.305 kronor
 7. Hakulinen, Eero Andreas, dödsbo, Göteborg. 7 611 – 9.417.800 kronor
 8. Kourdieh, Mustafa Ismail, Malmö. 6.639 – 8.750.768 kronor
 9. Mohammed, Fares, Malmö. 5.419 – 7.183.925 kronor
 10. Al-Shaikhli, Jamal Abbas Shihab, Okänd. 4.657 – 6.185.280 kronor. 

Sedan kan man tänka på att den här typen av skulder preskriberas efter fem år. Läs mer HÄR. 

10 reaktioner på “Zigenare i Malmö sover i felparkerade bilar med mångmiljonböter

 1. När jag ser listan på de 10 namnen med de som har skulder som troligen aldrig samhället får in, så ser jag att nio av de tio har namn som låter främling för mig.
  Hur kan de få hålla på så beloppen blir så stora?
  Någonstans måste väl en myndighet se hur skulderna växer till berg. Vad är det för slapphet som råder? Det borde gå att stävja långt innan de rusar iväg till dessa miljonbelopp.
  Vilken myndighet är det som handhar det här, och varför gör det inget.
  Likaså slå upp tält på en parkeringsplats, låter inte klokt det heller. När det finns regler så ska alla ha skyldighet att följa dem.
  EU migranten är gäst här, eller hur… En gäst som missköter sig, ska avvisas. Punkt, slut.

 2. Varför gör alla myndigheter så svårt för sig? Är det som vanligt skräcken för vad media skall tycka.
  För det är väl ändå pressen och TV som styr vårt land.

 3. Det vore väldens enklaste sak att komma tillrätta med bilmålvakterna och deras bilar. Skicka ut ett gäng poliser (jag menar riktiga maffiga manliga sådana). Beväpna dem så att de kan arbeta säkert. Skicka med dem en bärgningsbil. Dra iväg de felparkerade till en bevakad uppsamlingsplats.
  Om inte böterna betalats på en månad skrotas bilarna. De bättre säljes på auktion. Lätt,som en plätt, men vill man inte så…….
  Varför har svenska myndigheter så svårt med allting de håller på med?

 4. Dessa sensationella exempel på sanitära olägenheter åsamkade av infektiösa EU-migranter med väldokumenterade kriminella förtecken, visar på det svenska samhällets totala oförmåga att upprätthålla den allmänna ordningen samt tillämpa den befintliga lagstiftning som står till buds.
  A la bonne heure, finnes en endaste person bland dessa parasitära individer som uppvisar något tecken på att vilja utföra ett hederligt arbete för sin försörjning, skulle vederbörande undantas från ovan beskrivna kategori. (Fan tro´t.)
  Andreas.

 5. Vad är det som pågår i landet?Varför görs ingenting,Vad gör polisen,regeringen,vad är det som händer.Svetsarn avgå, vi måste ha en handlingskraftig ledning.Svetsare,ynkeman,dvärgen,bolibumpa tanten,Ibrahim, ardalan,muslimvurmare hela bunten avgå!.Vi har byggt upp landet tidigare vi kan göra det igen.Bara blir av allt slödder, avgå steffe.Avgå MVH Adolf

 6. Miljöinspektörer skulle kontrollera husvagnsläger – blev jagade av bil
  ”När kommunens två miljöinspektörer skulle kontrollera ett tips om husvagnsläger blev de jagade från platsen. En bil körde fort upp bakom deras och låg och körde aggressivt och nära.
  – Jag är glad att vi aldrig gick ur vår bil utan bestämde oss för att vända, berättar inspektören Marlene Rünell.”

  Tyvärr bakom en betalvägg, jag sätter in länken ändå i fall någon prenumererar:

  https://www.na.se/logga-in/miljoinspektorer-skulle-kontrollera-husvagnslager-blev-jagade-av-bil-glad-att-vi-aldrig-gick-ur-var-bil

 7. Kommunalråden är duktiga på att dela ut pekpinnar åt de laglydiga malmöborna. Gå, cykla, åk buss, skräpa inte ner, sopsortera….. Smala av vägarna, gupp, chikaner, parkeringsautomater…..

  Är du inte malmöbo så är det fritt fram. Då gäller inga regler. Vi kan/törs ingenting göra….. Att det drabbar de laglydiga skiter vi i.

 8. Vafan gör man inte som här?

  1-Felparkerade bilar fraktas bort av av polisen kontrakterade ”bärgningsbilar” och ställs undan på bevakad plats.
  .
  2-Man får hämta bilen efter att betalat parkeringsböterna och kostnaden för bortransporten.

  3-Kan man inte betala så går bilen på exekutiv auktion eller skrotas

  Enkelt va?

 9. De ökända bilbrännare i Malmö kan väl ’ta hand om’ zigenarbilarna med innehåll och allt ….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: