Stäng

Afrikaner gripna misstänkta för grov gruppvåldtäkt

INVANDRARVÅLD. I mars gruppvåldtogs en norsk kvinna i en lägenhet i Oslo av två afrikanska män. Nyligen kunde männen gripas efter en DNA-träff. 

— Vi mottog då en anmälan men det var svårt att identifiera gärningsmännen. Vi fick DNA-profiler på våldtäktsmottagningen efter spår hos målsägande som ledde fram till ett gripande, säger polisåklagaren Pål-Fredrik Hjort Kraby vid Sektionen för våld- och sexualförbrytelser i Oslo.

Männen är runt 20 och 50 år. Den äldre har tidigare dömts för bland annat hot mot polisen, narkotikabrott, häleri och våld mot familjen.

Läs mer på VG.no…

-Pettersson undrar om ni minns att det 2011 släpptes en rapport om överfallsvåldtäkter i Oslo under de senaste fem åren. Icke-västliga invandrare låg bakom alla överfallsvåldtäkter där gärningsmannen hade kunnat identifieras.

86 överfallsvåldtäkter skedde under fem år. I 83 fall kunde gärningsmannen identifieras och samtliga identifierade var icke-västliga.

Ofta är gärningsmännen asylsökande. Inga etniska norrmän har varit misstänkta.

5 reaktioner på “Afrikaner gripna misstänkta för grov gruppvåldtäkt

 1. Det var en gång en apa. Som bara satt och gapa. Och när han inte gapa. Så skala han banan. Skala banan ……knäpp, knäpp. Skala banan …

 2. Nu ”brinner granen” inom den skånska vården. Läkare skriver upprop.

  Hur långt ska det gå innan alla erbjudanden till papperslösa dras in?

  Som att ha en godisaffär och alla får äta obegränsat gratis. De som driver affären ska jobba skiten ur sig och politikerna säger att vi skjuter till resurser. Genom att ge pengar till mera godis åt free-riders.

  När ska komedin upphöra?

 3. Heja Norge friskt humör det är det som susen gör !!!
  Regeringen borde göra ett studiebesök i Norge bl.a. för att se deras ”förvar”, placerat nära Gardemoen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: