8 thoughts on “Invandrare klipper gräs med el gräsklippare

 1. Hittade ingen bättre passande rubrik till ”min dagens nyhet”:
  Hur många av er har hört talas om nästa stora förödande invandrarskara.
  Den i Tyskland nu härjande Ek-processionlarven som är på väg,att etablera sig även hos oss i Skåne ?
  Som bekant är just Eken Tysklands symbol,för ett starkt jordnära land.Sedan några år tillbaka har nu denna giftigt håriga larv,nått upp till Östersjökusten.Trots att man årligen bekämpar den från luften med olika bekämpningsmedel fortsätter utbredningen.Allt fler ekar står där nakna,och tinar bort.
  Förutom att stora mängder av ekbeståndet dödas,är den också en fara för oss tvåbenta varelser.Kommer man i kontakt med dessa larver,uppstår en mängd olika sjukdomar.Här en sammanställning över vad som väntar oss framöver:
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Processionsspinnare

  Som bekant kommer inte en olycka ensam !

 2. Med ett IQ snitt på 75 så är det inte särskilt förvånande. Ganska tragiskt att dom finns i hundratusental i Sverige. Tror jag stannar här.

 3. I landet baklänges så återinförs väl snart lien, fast då kan man väl inte gå säker längre för dom kan ju få för sig att avlägsna huvuden på folk med den. Skrämmande utveckling vi går till mötes, och då skall också dessa vara Sveriges och Europas framtid …nix pix inte en chans i helvete.

  • Importera en böjd machetes (Som jag sett användas i Afrika) kommer att skapa enkla arbetsuppgifter. Den typen av gräsklippning i Sverige blir säsongsarbete som möjliggör att de välbetalda kan resa hem under vintern då gräser inte växer i Borlänge. Machetesen svingas och hugger av några grässtrå åt gången. Nackdelen är att arbetsredskapet kommer att lyda under knivlagen

Kommentera