Stäng

Muhammedan i USA visar vilka fina ….

Ehab Jaber, en representant för de ”fredliga och humana”,  som bor i South Dakota, visar upp hur ”fina grejor” han har!

Flera skjutvapen och hotfulla kommentarer.Det hela ägde rum på parkeringen utanför en kristen konferens i Sioux Falls. Jaber, har enligt uppgift tillstånd för vapnen.

3 reaktioner på “Muhammedan i USA visar vilka fina ….

 1. Jag är mycket, mycket förvånad över att FBI samt staten/delstaterna i USA inte tar itu med illillegalisterna.
  Eller än mer korrekt: Det har gått så långt i min övertygelse att statsapparaten ligger bakom att terrorn tillåts.

  Ja, men tänk efter; Här har vi ett land, en suverän stat, en riktigt hårdför stat när det gäller brottslighet men likt förbannat tillåts araber och asiater att genomföra brott mot amerikaner…
  Det är socialism bakom det här. Allt går hand i handske med det som sker i Sverige samt i England, Frankrike och i Tyskland.
  Liknelser: En slapp polismakt, skitsnackande politiker, byråkratiska finter där ”man inte kan göra något då det skulle strida mot konstitutionen”, idiotfeminister på betydande positioner samt att kvinnor i övrigt ej står upp mot muslimsmutsen.

  Det är illa, det här. Problemet är att arabafrikanasiat-muslimerna ej nöjer sig med att ha erhållit medborgarskap, deras mål är att utplåna den vita rasen. Den överlägsna rasen, judar inkluderat i synnerhet.

  Allt som nu sker i Syrien kan ske i Sverige…Magnus Svenssons (exempelnamn) son och dotter Nils och Ida kan mycket väl stängas in i en stålbur, få bensin hälld över sig samt att någon muslimjävel tänder på.
  En sådan video har funnits uppladdad på nätet, jag har sett den (barn från Syrien)
  Det finns inga ord nog till att beskriva hur utomdjävulsk den var.
  Än mer djävulskt var det för barnens mödrar vilka tvingades att se på…

  Så, riktiga Svenska Män och Kvinnor: Det är dags att ignorera polistimiderna samt börja arbetet med att deportera alla mörkhyade ut ur riket.
  Eller gå under.

 2. Undrar hur många som finns i vårt land som har samma värdegrund?.Tacka svetsarn och hans invandringspolitik ,det är ett under att det har inte hänt allvarligare attacker än så länge.Tack sossar och svetsarn ”dom flyr ju för sina liv” ja mors du.Att han inte avgår, har han någon ryggrad eller alla lögner som håller upp honom?MVH Adolf

 3. Duktig idiot tugga mask!

  Kom hit själv din jävla våldsbabbe, utan vapen, ska vi se hur rädd jag blir.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: