Stäng

Kvinna våldtagen i Uppsala

INVANDRARVÅLD. En kvinna har anmält att hon har blivit grupp-våldtagen i Frodeparken som ligger nära Resecentrum i Uppsala.

Brottet ska ha skett under natten mot söndagen och polisen har spärrat av delar av parken.

– Vi har flera patruller som jobbar med ärendet och vi håller på och försöker lokalisera brottsplatsen, säger Daniel Winge, vid polisen i Uppsala.

Kvinnan ska ha tagit sig själv till sjukhus och polisen larmades om händelsen strax före klockan 06. Ingen har gripits för det misstänkta brottet, men polisen letar efter flera misstänkta gärningspersoner.

– Det rör sig om flera personer, men det är oklart hur många som varit aktiva, säger Patrik Henriksson, jourhavande förundersökningsledare på Uppsalapolisen.

-Pettersson noterar att kvinnan troligen var blind eftersom vi inte får något signalement…

Nåväl, flera gärningsmän i närheten av Resecentrum i Uppsala tyder på att det är som vanligt…

 

11 reaktioner på “Kvinna våldtagen i Uppsala

 1. Ingen zigenare ingen våldtar kvinnor.ok det gör bara gajos ifrån andra länder samt svenskar.

 2. Med tanke på den moderna politikens högst kännbara konsekvenser i form av inskränkningar gällande den gamla rörelsefriheten, kan man icke undgå att spekulera kring olämpligheten för icke eskorterade fruntimmer att vistas inom dessa riskzoner under en tidpunkt då de flesta överfall sker. Till saken hör ock det bittra faktum att ingen av oss längre går säker, oavsett tid på dygnet, ålder eller könstillhörighet. Somliga måste tyvärr lära sin läxa den hårda vägen.
  Andreas.

 3. Det politiska klimatet med den sneda politiska korrektheten skyddar brottslingar av osvenskt ursprung. Att det kan pågå år efter år är en gåta. Dagliga våldtäkter eller våldtäktsförsök från utländskt ursprung mot Svenskor verkar, förutom bränderna, vara ett av de politiska målen? Vem bjuder in brottslingar i landet? Vem det än är, sluta! Ser inte myndigheterna de dagliga skadorna efter brotten? Stäng Migrationsverket, som sakta men säkert sliter sönder Sverige bit för bit.

 4. Undrar vad skulle ske om någon högt upp på stegen skulle bli våldtagen, det borde väl räcka med en från Nomenklaturan för att makten skulle vakna.

  1. Det tror jag inte! Offret hade försvarat gärningsmannen och kört med floskler om att inte dra alla ockupanter över en kam och att svenskar också våldtar osv. Hjärntvätten i Nordvästkorea på den norra arabiska halvön är total!

 5. T.o.m.polisen och MSM skriver att resecentrum i Uppsala är ett tillhåll för ensamkommande så vill inte media förmedla hela historien får vi gissa

  1. juridiskt så är 87:an lika medskyldig som gärnings-
   mannen…87:an kunde lika gärna ha tvångshållit
   offret under akten, ingen skillnad i sak

 6. Inget signalement är ett TYDLIGT SIGNALEMENT OM VAR GÄRNINGSMANNEN/-MÄNNEN SKALL SÖKAS!

  Djävla geléryggar!

  1. Vår regering har sett till att vi är världsmästare på våldtäkter, så inte fan vet jag varför idioten kallar sig feminist…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: