I ”huvudet” på bloggen!

Man kan undra vad som hänt inom Socialdemokratin efter Tage Erlanders uttalande 1965?   ”Vi Svenskar lever i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation.  Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen, utan i så många andra avseenden.” Hur har ett parti gått från ”rasistiska” uttalanden och nazistiska ideologier till att beskylla andra för deras bakgrund? Hur kan man gå från att älska sitt land till att vända det ryggen? Socialdemokratin var från början ett bra parti som gjorde oändligt mycket bra i och för Sverige. IDAG är det precis tvärtom, vad hände??

 

 

13 thoughts on “I ”huvudet” på bloggen!

 1. Ja, rasism är gott och sunt! Det är avslägsnandet från rasismen, som är det onda!

  Men nazism hos socialdemokraterna då????? Ja, vet inte det jag. Snarare NU!!!

  Tragiskt hur de socialdemokratreinfeldtiska pestråttorna förstört vårt land och folk i grunden. Dessa styrande vänsteras! Ja, DET ÄR HELT ENKELT FRUKTANSVÄRT!!!

 2. Med den pajas regering vi har plus skadeverkningarna efter
  landsförrädaren kan det inte mer än gå åt helvete med lande .t.

  Hur kan man känna sig nöjd av att ha förstört ett fullt utvecklat
  land och kört det i botten?????? Någonting som hjärnskrynklarna
  borde ta tag i

 3. Den fruktade palmedonsjukan spreds i vårt land genom all tidig barnomsorg i form av indoktrineringsanstalter benämnda förskolor.
  Samt att så gott som all rekrytering till partierna har fångat upp vilsna själar utan arbets eller livserfarenhet.

 4. Ny kultur i dagens tidning:

  1 —-
  Stora problem med stöld och hot på soptippar

  Fler svenskar besöker landets återvinningscentraler än går i kyrkan om helgerna. Problemen med stöld och hot på centralerna är omfattande – men ärendena läggs ofta snabbt ner hos polisen.

  http://www.sydsvenskan.se/2017-04-23/stora-problem-med-stold-och-hot-pa-soptippar

  2 —-
  Inspektörer blir hotade av arga restaurangägare

  Malmös smileydekaler kan skrotas nästa vecka
  – Det finns personer som har blivit hotfulla, inte när de får en smiley för då blir alla glada, utan när man tar bort en smiley. Allt från verbala hot till att man rent faktiskt försöker hindra oss från att plocka bort smileydekalen

  http://www.sydsvenskan.se/2017-04-23/inspektorer-blir-hotade-av-arga-restaurangagare-malmos-smileydekaler-doms-ut

 5. En skam att dessa halvfigurer som kallar sig sossar får missbruka namnet på ett parti som en gång i tiden gjorde en hel del bra saker för ”vanligt” folk.
  I dag är det bara penningkåta karriärrister som sprutar ur sig floskler som de tror att folk gillar. De gamla sossarna som är både blinda och döva dör ju ut mer och mer och nyrekryteringen bland oss svenskar är ju låg så deras framtid ser mörk ut. Deras hat mot SD som ju snott minst en halv miljon väljare från dem är ju gränslöst, men att deras mobbing kränkningar utfrysningar bara har motsatt effekt är de ju inte medvetna om- Ser fram emot valnatten 2018 då dom kommer att sitta där som fågelholkar och undra vad som hänt.

  • Förhoppningsvis! MEN, då har du inte räknat med svenskingarna. De är inte riktigt vakna utan går slumrande fram likt zoombies.
   Som ett exempel i min hemort fick ett annat parti makten efter minst ett halvt sekel av socialakrobatisk styre. Under en mandatperiod åstadkom de mycket mer än vad akrobaterna gjort under sina 50 år. Detta till trots blev dessa akrobater återvalda av dumsvenskarna (jordens dummaste folk) och nu verkar det, som om de vore bakfulla var och varannan dag. Ingenting av vikt händer bara mundiarré för hela slanten. ”The swedish style”!

 6. Vettigt folk lämnar allt oftare politiken. De har till synes ersatts med byfånar. Vid ett föredrag för invandrare sade F Federley (C): ”Bli politiker ty för detta,krävs ingen utbildning”. Ja, uppenbart är det så. Allt fler har väl upptäckt, att för att bli politiker kräva endast en ständigt glappande käft!

Kommentera