Ny utredning om invandringens nettokostnader för samhället

INVANDRING. Danmark har under många år präglats av en massiv debatt om kulturella och ekonomiska konsekvenserna av invandringen. Åsikter är många och det måste det finnas utrymme för.

Det danska finansministeriet kom den 10/4 ut med en rapport som visar att invandring från ickevästliga länder är en nettoutgift för välfärden. Totalt 28 miljarder DKK år 2014 och det anser den danska regeringen är alldeles för mycket. Därför genomför både den nuvarande regeringen och den tidigare V-regeringen en konsekvent politik, med 50 specifika åtstramningar för invandrare. Det har fungerat. Det har blivit betydligt färre asylsökande och anhöriginvandrare nu än 2014 och en större andel invandrare har fått arbete.

Invandrare från väst bidrar positivt till de danska finanserna med sex miljarder per år. Även invandrare från Kina , Indien och Sydostasien samt de från östra Europa som kommer för att arbeta är bra för den danska ekonomin.

För Mohammed från Syrien, Somalia, Afghanistan, Libanon och Irak ser det dystrare ut. Mohammed, Ali och de andra kostar 33 miljarder per år för danskarna medan Engelsmän, holländare, amerikaner, fransmän, italienare och svenskar är en vinst.

Indvandrares nettobidrag till de offentliga finanserna

-Pettersson noterar att i rapporten från det danska finansdepartementet har ni svaret på varför Sveriges regering vägrar göra en liknande rapport. Kostnaderna för asyl- och anhöriginvandringen är astronomiska och vi har satsat på de invandrare som är dyrast…

Förresten så är det märkligt att hatmedia inte har tagit upp dessa siffror…

 

 

12 thoughts on “Ny utredning om invandringens nettokostnader för samhället

 1. Hahaha,korkade danskar!!! Alla vet ju att de är lönsamma. Måste vara alla konstiga fjärs och tres som gör att de räknar så fel. Eller…..

 2. Men våra grannländer som ändå försöker stävja problemen. Och Sverige i mitten där det bara fylls på med oidentifierade objekt i multipla skepnader.
  Dags för våra grannländer att ställa krav på svensk politik. Och för våra medborgare.

  De har blivit handlingsförlamade för att inte gynna sd. Och sd är ju bara ett uttryck för vad folk tycker och röstar för. Inom ett år kommer fler och fler kvinnor och ”gammelanlända” att rösta på partiet. Det behövs vara att några öppet tar första smällarna så är den porten öppen.

  Det säger något om de etablerade partiernas syn på väljarna. Och deras syn på den inhemska uppväxande generationen. Är det bättre att försöka styra en generation politiskt än religiöst? Genom att som miljöpartiet gynna religiösa företrädare?

  Kommer Fi att gå på samma infiltrationsmanöver eller blir det centern som blir nästa offer?

  Så länge politiker inte förstår att vi behöver skyddas är deras arbete förgäves.

 3. Tänk att ett Sverige som byggdes upp av riktiga Svenskar kommer inom några år bli ett muslimskt land med kaos som alltid följer denna folkgrupp
  Tack vare landsförädarna 7klövern………..

 4. Tänk så många miljarder Sverige kunde ha haft i statskassan i dag om 7-klövern hade lyssnat på SD från börja istället för att mobba dom och hota alla som tyr sig till Sverigeälskarna.

 5. Visa detta för Annie Lööf som i Agenda för några år sen tyckte att Sverige kunde ta emot 30 milj invandrare om vi gjorde som Kanada.
  Räkna på den kostnaden någon som vågar, att Annie inte gör det utgår jag från!

 6. Det ju skitbra! Nu kan brunpartiet SD och Pettersson stänga butiken. ”och en större andel invandrare har fått arbete”. Ett konstaterande från självaste Pettersson att våra invandrare kommer att få arbete och bidra med mkt positivt till vårt lilla Sverige!

  • @Malmöbon, att du som är röd vänster hatar SD, de som du kallar brunt, det förstår jag. Vad jag begriper förstår du inte diagram trots att du är svensk. De bruna är de som bor där de blir brunast.

   Slutsats brunt är farligt. Det vet jag av både historien och dagens mördarband. Har krig eller religion bidragit till mänsklig utveckling?

   Så lär av att se bakom dig själv. – Rött i brun avföringen är farligt. Mitt tips; Gå till doktorn, få ett recept som lugnar så att himlen blir gul och blå.

 7. Det är väl bara våra politiker och media, som är förvånade över resultatet. Och så alla godhetsapostlarna förstås.
  För allla dessa är ju oemottagliga för verkligheten runt omkring oss.

 8. Nationalekonomen Lars Jansson gjorde år 2002 en mycket grundlig och vederhäftig undersökningen om invandringens kostnader.
  Hans siffror visade då en kostnad på 267 miljarder per år!
  Jansson skrev även en bok ”Mångkultur eller välfärd” där han tydligt och lättfattligt redogjorde hur undersökningen hade gått till och för dom siffror han kommit fram till.
  Myndigheterna försökte stoppa boken, men misslyckades dessbättre!
  I dag 15 år senare och med minst 1 million fler utländska parasiter i landet, så har kostnaden stigit till minst det dubbla, men förmodligen ännu mer!
  Ett gigantiskt och fullständigt vansinnig förstörelse av pengar och ödeläggelse av land och rike, samt en folkutrotning av aldrig skådat slag!
  Vi svenskar utrotas i en allt snabbare takt till förmån för utländska parasiter!
  Landet går en fasansfull framtid till mötes!
  Sverige styrs av onda och hatfyllda landsförrädare, som utplacerats på mycket strategiska platser och poster i hela vårt samhälle, därför ser det ut som det gör!
  Nu finns det förmodligen bara en enda utväg för att undvika det totala sammanbrottet!

  JR

 9. Det sunda förnuftet medger en rent spontan konklusion, nämligen den att det inte existerar något annat än en rent oförsvarlig och gigantisk förlust med att bereda fritt tillträde för tredje världens pretentiösa kravresenärer, tungt belastade kriminella, socialt handikappade individer och tärande bidragsslukare, vilka samtliga och utan krav på motprestationer kommer i åtnjutande av landets olika tillgångar – ett icke ringa antal av dem dessutom med extra bonusar via flerfaldiga identiteter.
  Asylbaronerna och muslimjuckarna månde jubla, men en sund nations finanser medger definitivt icke något utrymme för dylika utsvävningar.
  Andreas.

Kommentera