Korta kjolar är rasism

RASISM. Artisten Adam Tensta har anklagat evenemanget Reclaim the suburbs för att vara rasistiskt. Nu har manifestationen, som skulle ha anordnats på lördag i Tensta centrum, ställts in.

På Facebook uppger Reclaim the suburbs att manifestationen, som vi tidigare har skrivit om, har ställts in av privata skäl. Man påpekar också att man saknar tillstånd hos polisen. Arrangörerna framhåller samtidigt att de är glada över att de lyckats väcka opinion.

Sores Armanc och Alexandra Labbé tog initiativet ­efter att TV4:s ”Kalla fakta” sänt reportaget ­”Flykten från moralpolisen”, som bland annat visar hur män trakasserar kvinnor i Tensta. Inför lördagens manifestation uppmanade de deltagare att bära korta shorts och kjolar.

-Pettersson noterar att det är sådana som Adam Tensta som är en del av problemet, han protesterar inte mot kvinnoförtrycket i förorterna men protesterar med dem som tänker visa sin avsky för medeltidsprofeterna i korta kjolar…

Med andra ord, enligt Adam Tensta och andra babbar är niqab, burka, hijab och kvinnoförtryck inte rasistiskt medan korta kjolar är rasism. Den kränkta herr Tensta får väl gråta ut i någon TV-soffa om hur svårt livet är…

DN.se

12 thoughts on “Korta kjolar är rasism

 1. Tja, man borde väl inte dra på smilbanden, ty i grunden är detta en allvarlig sak och visar med all tydlighet hur dessa evinnerliga rasistprofeter dikterar sina villkor, samt hur det infantilt undfallande svenska samhället väljer att reagera.
  För övrigt finns det all anledning att ställa frågan om det överhuvudtaget finns något initiativ som befrämjar ett normalt svenskt beteende som inte per automatik definieras som kränkande av de kontinuerligt kverulerande koranslavarna? Förmodligen icke, alldenstund det vore dessa samhällsomstörtare främmande att missa ett enda tillfälle att näpsa den inhemska kulturen och samhällsordningen.
  Andreas.

 2. Det är beklagansvärt att denna manifestation dras in och att arrangörerna ger efter för den rådande PK-maffia som tycks vara en orubblig hegemoni. De säger att de har uppnått sitt syfte genom att vända opinionen. Det här förmodligen kommer att snabbt falla i glömska och fler kvinnor kommer att falla offer för shariapolisen i förorten kanske med svåra tragiska fall som följd.

 3. Demonstrationen var planerad för tre veckor sedan och plötsligt säger polisen att dom inte kan ge skydd!

 4. Alla dessa ständigt kränkta invällare, vad gör dom här?
  Varför åker dom inte tillbaka till det ställe dom kom ifrån?

 5. Alla kränkta Araber o Afrikaner som inte vill acceptera hur Svenska kvinnor klär sig kan åka hem till sina dysfunktionella länder och börja arbeta sig upp från Medeltidens inskränkta ideer om hur kvinnor
  ska klä sig, i detta landet har dom inte med att göra hur kvinnor vill
  klä sig!

 6. Adam Tensta vad har han för värde grund,inte samma som jag .Varför åker han inte tillbaka till Uganda och hjälper till där .Mvh Adolf

 7. Det naturliga har blivit onaturligt och rasistiskt i VÅRT land, medan det importerade konstlade intolleranta och föraktfulla, har blivit norm. HUR SJUKT HAR INTE VÅRT LAND BLIVIT under vänsterrismens skevhetsterror och kompakta diskriminerande förtryck gentemot oss inhemska äktbor.

 8. Djävulen finns i detaljerna.

  I religion och hos många människor finns det tydligen många detaljer.

  Mångfald och öppenhet är tydligen djävligt svårt.

  • För mig räcker det att lägga ner den delen av media! Nyheter kommer spridas utan dessa!
   Alltså ta kontroll över msm, lägg ner den, landsförvisa alla som haft samröre med den!

Kommentera