Stäng

Jag fick en tidskrift…….!!

En bekant brukar dumpa av lite biltidningar och veckotidningar hos oss emellanåt. Denna gång låg en från National Geografic med i högen. Maken lade den på bordet och uppmanade mig att läsa.  Jag kunde inte slita mig………….

20170421_180738

Man vet inte riktigt var man skall börja. Den innehåller allt ifrån 9-åringar runt om i världen som berättar om hur det är i deras land.  Man kan skratta åt några av rösterna som t.ex. Kenyanen som tycker att det viktigaste med att vara en man är att man har en snopp.  En som kan få en att bli ledsen är flickan från samma land som inte kan gå någonstans – inte hämta vatten eller ved – ingenstans utan att pojkarna jagar dem.

Kinesen Yingzhi Wang tycker att det värsta med att vara pojke är att de mobbar flickor. ”Pojkar borde ta hand om flickor och beskydda dem” tycker han.     I Indien, Bombay bor Alfia som inte får gå i skolan men de får pojkarna.

Längre fram i tidsskriften kommer vi till världens värsta land för flickor – Sierra Leone!  Att födas som flicka här är att dömas till ett liv i förtryck. Där är en kvinnas kropp mer värd än hennes förstånd.  90% av flickorna blir könsstympade medan de hålls fast av andra kvinnor med full publik. Detta ingår i deras riter när de inträder i vuxenvärlden. Även Indonesien tillämpar denna tortyr.

En Schweizisk organisation, Masanga har en annan ritual som INTE omfattar könsstympning. De flickor som deltar får garanterad gratis skolgång av dem.  Kvinnan som har utstyrseln på bilden deltar som bondodjävulen som har högt anseende. Det är bara problemet att få dem att deltaga i detta. Könsstympningen gör dem mera attraktiva på ”äktenskapsmarknaden”.

20170422_185236

De flesta flickor är gifta och blir gravida strax efter sin första menstruation, en del så unga som 10 år. Unga flickor tvingas att gifta sig med 40-60-åringar. Man kan fortsätta  att beskriva hemskheter men detta är vad många av de traditioner framförallt den afrikanska befolkningen tar med sig till Sverige.

Barnäktenskap klarar muslimerna sig undan med genom att åka till sina hemländer som de ”flytt” ifrån, gifter sig med ett barn och vips har Sverige barnäktenskap. Så enkelt lurar man Sverige.

Finns även reportage och bilder från pojkars inträde i vuxenvärlden. Offentlig omskärelse och han är Pappas pojke, absolut inte Mammas längre. Vägrar att hjälpa Mamman med hushållssysslor för nu är han en man – 13 år!

En välgjord  tidsskift som jag rekommenderar att läsa. Alltid svårt att få med de mest intressanta.

Mer info om tidskriften

 

18 reaktioner på “Jag fick en tidskrift…….!!

 1. Förtryck och terror kan riktas åt två håll. Könsförvirring är det också, likväl. Barn ska få vara barn, utan att behöva tvingas på bög -och könspropaganda uppifrån, liksom de som är upptaget i ovanstående artikel om förnedring. BARN SKA FÅ VARA BARN, och först i vuxen ålder SJÄLVA välja hur de vill ha det. LÅT ALLT VARA SOM DET ÄR, när de är barn, utan att pracka på dem nåt. Såväl fysiskt som psykiskt. Oavsett om det sker frivilligt, eller med övervåld. Lika illa vilket som, när de är barn. DET ÄR LIKA MYCKET ÖVERGREPP MED KÖNSFÖRVIRRING PÅDYVLAT BARN, SOM FYSISK VÅLDTÄKT!!!

  LÄMNA BARN IFRED HELT ENKELT!!!

 2. Inget har så stor betydelse för vårt liv och vårt öde som de makthavare vi påtvingats sedan födelsen.

 3. Tack, Marie!
  Vi kan nog inte nog betona hur långt utanför normal mänsklig situation som islam och deras hjärntvättade medlemmar är.

  Problemet för vårt fosterland är att så få människor är insatta i sektens förehavanden.

  Även om vi tydliggör det, så gott vi kan, här på Petterssons fina blogg, så når vi bara en begränsad grupp.

  Jag får en bild av Titanic för mina ögon.
  Kaptenen var fartblind (alla lador var fulla).
  Kaptenen hade inte förmågan att bedöma risken för is-berg, is-lam.
  Kaptenen körde den rakaste vägen.

  Sverige har nu gått på ett isberg (eller is-lam).
  Sverige har inte tillräckligt med livbåtar.
  Sveriges ”kapten” ropar i högtalarna: Ingen panik, vi har inga problem!
  Sverige tar in vatten men passagerarna får inte veta det.

  Fartyget Californian har sett isbergen, stannar och varnar Titanic
  (SD och Jimmi Åkesson) men Titanic lyssnar inte.

  Orkestern i matslen spelar vidare.
  Kyparna serverar drinkar och försöker le.
  Passagerarna längst ner (våra pensionärer) har börjat drunkna.
  Portarna till livbåtarna börjar bli för trånga (sjukvård och polis orkar inte).
  Någon ropar: Kvinnor och barn först. Men tänger sig själv före (regeringen).

  Ett fartyg, som kan rädda många, Carpatia (USA) är för långt borta.
  (Sverige är ej medlem i NATO).
  Passagerare i klass 3 hindras att komma upp till livbåtarna (pensionärer och låginkomsttagare).

  Nu börjar Titanic (Sverige) brytas av på mitten och aktre delen sjunker
  (med ner i djupet följer pensionärer, sjuka svenskar, svenska gravida kvinnor, skolungdomar som vill gå i viss skola och många fler).

  Vill vi verkligen att isberget (is-lam) ska sänka vårt stolta skepp,
  vårt fosterland?

 4. Shame on you, women of Sweden !
  ”Reclaim the suburbs” borde varit er manifestation i korta kjolar och ni ställde in den. Strax kommer sommarn och värmen här och alla flickor och kvinnor går omkring i shorts och kort-kort som de alltid gjort. Då kommer jag att tänka på er hur kuvade ni blivit under Kawesabitchen och sharialagen. Det är redan känt på rumänska sajterna hur ni uppfostrar barnen i förskolan och tvingar dem att sudda bort könskillnaden, begreppet ”hen” är utskrattat. Sluta inbilla er att vi är en nation av zigenare och Sverige är ûbermensch ….
  Surt – sa räven, eller hur ?
  Förakta inte kvinnorna i mitt hemland för de är vackra, klipska och modiga. Vackra är ni med, klipska – kanske en del av er, men modiga …? Give me a break, a looooong break !

  1. ”Mimi N”!

   En bra text, men jag är inte intelligent nog att förstå budskapet.
   Jag vill så gärna hänga med.
   //age

   1. Nej, Age, en som du skriver intelligenta kommentarer där du varnar om muslimer. Du borde inte underskatta dig själv. Vad budskapet gäller: svenska kvinnorna ska sluta vara rädda för fågelskrämmorna i F! och deras islamkärleksteorier. Jag tycker synd om svenskorna som tänder på araber och får barn med odjuren. De bidrar till att förstöra vita rasen och man vet riskerna och följderna – islam kommer at sluka upp er.

 5. I Sydafrika dör varje år flera dussin unga pojkar under manlighetsriterna, och ännu fler får sina snoppar amputerade pga infektioner, som de ådragit sig under omskärelse med primitiva instrument och ingen aseptik!

 6. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Fransyskorna & Fransmännen röstar för kommande generationer & inte för egoistiska-åh-jag-känner-mig-sååå-god-för jaaaag-vill-att-alla-fattiga-i-världen-ska-få-det-så-bra-som-jag-har-det!!!!!-syften ”nu”!
  https://youtu.be/YHc1EXIW_78

  1. Såg just ett snyftreportage i TV4 om Frankrike och valet där. Självklart skulle en person uttala sig om att invandrare inte var något farligt, en student hade de hittat. Så lämpligt… Lika självklart visade de ett barn och pratade om fattigdom.
   Sedan hackades det på Trump, föga förvånande…

   1. Glömde förresten att berätta att nyheterna även handlade om Fake news, med andra ord ett äkta självmål….
    Som vanligt var det ingen från motsatt sida med i reportaget. Så mycket för opolitisk och neutral rapportering.

  2. Oj, vilken talare!
   Jag tappade nästan andan.
   Han kunde lika gärna bytt ut le Pen och France mot Åkesson och Sweden.

   Kanske samla till att bjuda in honom att föreläsa inför vårt nästa val?

 7. Nu hör ju inte jag till dem som sprider rosor över babbar direkt, men man måste ändå säga att en viss anpassning ändock har skett.

  I dag urinerade en babbe i stadens fontän medan 4 andra babbar stod och flinade.

  Det är väl ändå bra att de i alla fall inte tog med sig kameler när de kom, en viss anpassning har därmed skett.

  Bra jobbat din pissbabbe!

 8. Tyvärr har våra svenska regeringar de sista 20-25 importerat liknade seder och bruk till vårt land. Mona (S) påstår,ju att Invandrare har en kultur de kan vara stolta över medan vi svenskar bara har midsommar och sådana töntiga saker.
  Tänk så olika man kan se på saker och ting!

  1. Ja, det är väl enda sättet att avgöra könet när de har en sopsäck över huvudet.
   Man vet ju inte om de har ett bombbälte runt midjan!
   Hoppas att SD förbjuder åt minstone sopsäck över huvudet, men helst allt som har med islam att göra, när SD får makten i vårt fosterland!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: