Stäng

Fängelse för nazi-tatuering

BROTTSLIGHET. En NPD-politiker,  Marcel Zech i Tyskland måste krypa in i fängelse åtta månader på grund av att han visat upp nazistiska tatueringar i badhuset. 

Zech dömdes ursprungligen i december 2015 av tingsrätten i Oranienburg till villkorlig dom på sex månader. Efter det överklagade både åklagare och försvar och nästa distans ökade straffet till åtta månaders fängelse utan möjlighet till benådning.

-Pettersson har inte så mycket att säga om det, men undrar när det ska bli straffbart att hylla islam på samma och liknande sätt. Hur många kidnappade sexslavar, massgravar, halshuggna, terrordåd behövs innan myndigheterna inser att islam är väl i klass med nazisterna?

 

 

9 reaktioner på “Fängelse för nazi-tatuering

 1. Sådana där tramsåtal bör egentligen bemötas med kraftfulla motåtgärder , t,ex 100 000 tals hakkorsflaggor över hela landet , varje dag tills regimen ger upp

 2. Han kan ju inte vara riktigt mentalt frisk…
  ”Jedem das seine” – till den som förtjänar det, var tydligen skrivet ovanför ingången till koncentrationslägret Buchenwald. https://en.wikipedia.org/wiki/Jedem_das_Seine
  Undrar just vad Stefan Löfvén har för tatuering. Kanske en bild på svältande svenska pensionärer, med samma text? Eller Ikeamördaren?

 3. Glöm inte att Tyskland har en olaglig regim inrättad av ockupationsmakterna. I Sverige blir man inte dömd för liknande tatueringar eller för att kritisera ”Förintelsen”.

 4. Antingen ska vi behandla alla ideologier lika eller så förbjuder vi SAMTLIGA odemokratiska; kommunism, socialism, nazism, fascism, zionism och islamism.

  Utan Stalins medgivande/medverkan hade aldrig Hitler invaderat Polen. Sovjet invaderade förövrigt östra Polen ett par veckor efter det att Nazityskland invaderat västra Polen. Det är mer än hög tid att göra upp med kommunismen. Anledningen till att det dröjer är att det nog är att många har eller haft haft en fäbless för kollektivistiska ideologier.

  Beträffande Zech och hans tatueringar. Vill han framstå som en idiot, låt honom göra det. Det lär ha mer repellerande än attraherande inverkan på omgivningen.

 5. Är det inte dags att mänskligheten når någon slags MOGNAD, både nazister och muslimer , ja den stora majoriteten faktiskt

  1. Alla ni som hejar i support för denna mannen ha 0 koll! Sådanna figurer som han och hans gelikar skulle själv ha hamnat i KZ eller vid Östfronten i ett Straff Bataljon. Kom ihåg hur det gick för SA när Hitler inte behövde pöbeln längre. Kallad i folkmuns ”Die Nacht der Langen Messer”, Mycket av de slödder som gå idag runt och Skrika Sieg Heil hade hamnat i arbetsläger eller ännu värre under Adolfs tid
   Jag är förvånad att det finns så många Nazi sympatisörer här på blocket. Ni kallar Muslimer för Nazis och på andra sidan gillar ni Nazister. är inte det en liten paradox?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: