Den hatiska tidningen sydsvenskan gör det igen……..

Tidningen sydsvenskan som i Malmö i folkmun går under benämningen ”dassapappret”, har gjort det igen. Dassappret gör det igen, sydsvenskan sparkar på den som ligger. Den av vänstermedia hathetsade skånska lärarinnan förföljs med illasinnade artiklar, det är så den etablerade median fungerar, tyvärr. tidigare HÄR

I artikel som publicerades igår i sydsvenskan, författad av Tobias Barkman, Tobias som för övrigt enligt källa brukar synas vid afa-manifestationer skapar de ”problem” han och tidningen vill ha, men som för folk i gemen är ingenting. Tobias sydsvenskanskribent skriver ” ..Men för Kävlinge kommuns del tycks nu problemet vara löst. Kvinnan har under en tid inte jobbat på skolan, utan att kommunen har velat säga varför. Nu erfar Sydsvenskan och HD att hennes anställning har avslutats.” Det blev som sydsvenskan ville, tyvärr. Tyvärr har en kompetent och omtyckt lärare sagt upp sig.

Att tidningen sydsvenskan har kopplingar och samarbetar med fascistiska grupperingar likt Afa är en illa dold hemlighet, ett tydligt exempel är att samtidigt som afa pekade ut lärarinnan som nazist publicerade sydsvenskan sin hatfulla artikel om denna unga kvinna som på allvar trodde att hon var tillåten att gå på vilka möten hon själv valde att gå på. Hon har rätt, men samtidigt fel. I Sverige går media hand i hand med våldsvänstern, de dikterar….gapa och svälj.

Om man känner för att gå på föreläsning, möte eller på politiska tal ska man först fråga SYDSVENSKAN. Ifall man har intention och ”fräckheten”att välja ”fel” sammankomster eller ”fel” vänner gör Sydsvenskan gemensam aktion med den våldsförhärligande vänstergruppen Afa. När såg du senast ett medialt drev mot en afa-lärare, svar aldrig då afa enligt källa sitter på tidningsredaktionerna och orkestrerar hatdrev mot svenskar som inte gillar som dom, redaktioner har redskap och vision att tysta samt krossa de av oss som har ett större vidsèende, och går dit man själv vill för att informera sig om samtiden.

Som avslutning citerar jag Pia Almström, den moderata politikern och kommunalrådet i Kävlinge, ”  Vi hade inte haft den här diskussionen om det gällde någon som är verksam på yttersta vänsterkanten.”

Kära Pettersonläsare, nu lyssnar vi på en låt som den samhällsintresserade läraren sjäv valt. Trevlig nyfiken lördag!

 

11 thoughts on “Den hatiska tidningen sydsvenskan gör det igen……..

 1. Sydsvenskan är väl den tidning, som varit med och drivit fram Malmös fantastiska ekonomi? Sveriges största skuld på 5 miljarder kronor per år. Sydsvenskans politiska värdegrund, har säkert varit delaktig i att föra fram Malmö till den ”biggest loser” position staden nu länge varit i. Dessvärre är jag rädd att vänsterivrarna på tidningen envist jobbar på tillsammans med den styrande makten, tills hela Sverige blivit samma ekonomiska katastrof som Malmö. Nästa år kanske blir kommunernas och landstingens sista rop på hjälp, innan akuta, drastiska och hårdföra skattehöjningar på minst 50 procent för de fåtal kvarvarande producerande skattebetalare, som skall försörja och serva fler än de själva är i antal. Det känns långt till nästa val och nära till en nationell apokalyps.

 2. Oj Sydsvenskan? Finns den till ännu? Vem fan är så korkad
  att man ens vill ta i den? Deras upplaga har pekat rakt ner
  i underjorden i flera år, så jag trodde den redan somnat in.

  Runan över den tidningen måste bli att den en gång varit
  en bra tidning till att dom senaste åren blivit en menlös
  kommunistblaska likt Pravda, som visst lär betyda sanningen?
  Sen när har kommunister sysslat med sanningar?

 3. Min bästa Eva-Marie, tror du verkligen att det finns någon, som skulle vilja använda Sydsvenskan på ett så känsligt ställe, som ar-et.

  • 😊😊😊😊 Dassapappret. Det som är obegripligt är att vänster, afa (Vilka kufar det nu är?) m.fl. sover med en religiös politisk ideologi som både våldtar och dödar kufar.
   En yngre mp-artist, gav svaret en gång; ”När de är flest kommer jag ha många vänner bland dom”.

Kommentera