Stäng

Sveriges förenade muslimer ljuger

Att Sveriges Förenade Muslimer (SFM) blir av med sina statliga bidrag och dessutom skyldiga att betala tillbaka 500 000 kronor, har vi kunnat läsa.

Aleksandra Boscanin i GP, menar att inte en krona ska betalas ut till extremister och det är väl bara extremister som inte håller med. SFM slår givetvis ifrån sig och hävdar att de är orättvist behandlade (kallas rasism på svenska). En av de främsta experterna på jihadism och islamism är Magnus Sandelin och han bevisar på sin blogg att SFM ljuger. Han ger oss några exempel på dessa lögner, eller taqqiya, som är så vanliga i den muslimska världen.

10 reaktioner på “Sveriges förenade muslimer ljuger

 1. Att bereda dessa notoriska lögnare, terrormakare, vandaler, pedofiler och tidelagsutövare fritt tillträde till det som kommit att bli hela världens kriminalparadis för bidragsbrottslingar och allsköns samhällsomstörtare, kan med fog betraktas som en regerings svåraste förbrytelse mot befolkningen. Att hela arrangemanget går i globalismens oheliga tecken samt att detta sker med etablissemangets förbannat goda minne, råder ingen tvekan om.
  Andreas.

 2. Det Boscanin säger, är ju en självklarhet. Varför ge något till islamistiska föreningar?
  Det finns mer angelägna saker att spendera pengarna på.

 3. Sveriges Förenade muslimer?

  Det skulle vara förbjudet att använda Sverige i sådana sammanhang!

 4. Finns det muslimer som talar sanning då ?
  Det har jag aldrig hört talas om.
  Då bör dom muslimer som talar sanning fridlysas
  Lika som vargen.
  Dom är också farliga men fridlysta.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: