Bob Hansson hade ett par poäng……


Bob Hansson medverkade i Opinion Live igår. Jag skall inte kommentera programmet för det gör någon annan.  Tidigare om Opinion Live  Däremot om Bob som beklagar sig på twitter över kritiken över klädsel och hasch men inte om vad han sagt. Kanske inte så konstigt med tanke på hur han klädde sig och förde sig i studion. Om man lyssnade hade han faktiskt ett par bra poänger men jag fick kolla play för att ta in dem.

2017-04-21

”De flesta människor i det här landet består inte av 15-20% rasister som vill slänga ut aporna. Inte av 80% PK hjärntvättade godhetsknarkande människor som vill ha fri invandring och pussa alla terrorister”.

”95% vill hjälpa men vill att det skall fungera och uppenbarligen gör det inte det”

Sedan fortsätter han    ”Inget parti vill ha fri invandring. Det är omöjligt att ha en human flyktingpolitik, det går inte att ha öppna gränser  Vi måste ha en inhuman flyktingpolitik. Vi måste ha gränskontroller.”

Jag vet inte om jag missuppfattat sagda tankar från Bob men jag tycker nog inte att det låter som han är helt ute och cyklar.  Han har bara ett annorlunda sätt att uttrycka sig. Viftar , grimaserar, lutar sig över bordet och kan inte stå still. Detta inger ingen respekt. I TV kan man väl ta på sig något vettigt och inte ha byxorna halvvägs ned över rumpan. För att få respekt måste man visa lite respekt.

Hur Bob Hansson har agerat eller sagt tidigare är jag helt ovetande om. Jag tror aldrig att jag sett honom innan. Jag utgår från det jag såg och hörde i Opinion Live. Som sagt så hade han en poäng eller två…………..

En eloge till Ivar Arpi för bibehållet lugn

2017-04-21 (1)


12 responses to “Bob Hansson hade ett par poäng……

 • Monica

  Jag har en granne en gammal övervintrad hippie men skenet kan bedra när han ventilerar sina åsikter. Han är kommen till åren och har klippt av sitt långa hår men han är fortfarande vegetarian och tar till Indien fortfarande när kassan tillåter. Men han har ingenting över för islam. Han säger att Sverige har släppt in en massa farliga muslimer det är som att släppa in räven hönsgården. Han säger att det är för djävligt att Saudi-Arabien vars styre är deras ideologiska bröder inte tar emot flyktingar från grannländerna utan dumpar dom här så att det vi som får ta emot eländet. Hans syster bor i Köpenhamn och han besöker henne ofta och hon berättar att t o m på judiska ålderdomshemmet där får dom ha beväpnade vakter p g a rädsla för attentat.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Inkvoterad som identitet:
  Kulturkändis

  Gilla

 • Johan Falk

  En eloge till SVT som tar in Ivar Arpi i rutan och en eloge till nämnde Ivar som höll sig objektiv och tydlig genom programmet trots utflippade Bob, även om Ivars minspel stundtals indikerade vad han egentligen tyckte och tänkte….

  Gilla

 • Sven-Erik

  Mannen bakom länken har mycket kunskap och skriver klokt.

  http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se

  Gilla

 • Truthfighter

  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Bob_Hansson

  Han är en ganska udda poet, som ofta gjort ovanliga saker. Så hans stil är som den är. Det visste nog de som bjöd in honom. Eller borde ha vetat. Han är som han är. Normlös! Så det var inget konstigt, att han betedde sig som han gjorde. DET ÄR SÅ HAN ÄR, helt enkelt!

  Gilla

  • Skåningen

   Jag håller med dig. Bob är inte tillgjord, utan helt naturlig. Jag såg ett framträdande han gjorde en gång på Sundsgårdens fhsk, och han var mycket bra.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Vänsterpartiet vill inte slopa asylrätten och det innebär att tex 10 miljoner kan söka asyl i Sverige i dag och dom som får avslag gömmer sig då kvar i landet – så det är väl fri invandring i verkligheten.

  Liked by 1 person

 • larslindblog

  När jag såg Bob tyckte jag mest han verkade behöva smiskas på bara rumpan med nässlor !! ha.ha.ha

  Gilla

 • eva

  Finns det översättningshjälp? Från skånska till rikssvenska?

  Gilla

  • Sara H. från Skåne

   Eller Revax08, förlåt Revaxör för noll-åttor.

   Den som säger ”Jag förstår inte skånska” säger egentligen att ”jag är så språkhindrad att jag bara kan uppfatta vad min mamma säger”

   Gilla

 • Jhonsson

  Man kan undra över var SVT o TV4 hittar alla underliga kufar, som, de visar upp i rutan. Kompisar till de sk ”journalisterna” som jobbar där?

  Liked by 1 person

  • compulsoryunion

   Runt södermalm där de köper narkotika som varit i ändtarm på neger, och hänger på ölhak där Bob Hanson kallar sig poet och läser upp sina texter.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: