Stäng

Långsinta och mordiska muhamedanskor

Tre beväpnade burqa klädda systrar sköt i onsdags ihjäl en man efter att ha anklagat honom för att begå hädelse för 13 år sedan. Polisen lyckats gripa de tre misstänkta och identifierat dem som Amna, Afshan och Razia.

Händelsen ägde rum i Pakistan.

De tre kvinnorna gick till ett hus och frågade mannen som äger det om hans son, Fazal Abbas, hade återvänt från utlandet.

Ja han hade återvänt från Belgien, då frågade  de om kunde få se honom. Så snart Abbas, 45, framträdde inför kvinnorna öppnade de eld mot honom med vapen de hade fört med sig i under burqorna

Abbas dog på fläcken. Kvinnorna jublade och ropade slagord, de hävdar att de äntligen hade eliminerat en hädare.

Kvinnorna säger att Abbas hade begått hädelse 2004, men ”vi kunde inte döda honom vid tidpunkten eftersom vi var för unga ”.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören undrar: (som vanligt) Var har dom fått det där med ”fredliga och humana” ifrån?

7 reaktioner på “Långsinta och mordiska muhamedanskor

 1. Satansnunnornas diaboliska attackteknik får stå som en varning för att dylika vansinnesdåd kan inträffa överallt där de koranförslavade och subhumana individerna tillåts infektera existensutrymmet. De gendefekta och i blodskam avlade psykopaterna representerar mänsklighetens värsta fiende, och i stället för att som här medelst generösa bidrag befrämja dessa våldshysterikers reproduktion, borde man inrikta samtliga till buds stående medel för att kuva upprorsmakarna och sanera Europa från det konstanta hotet från dessa terrorns utövare.
  Tack för ordet!
  Andreas.

 2. Pack i stan ligger väl i närheten av kupolen i Borlänge
  Har jag hört talas om, där går också många medsvart sopsäck
  På huvudet.
  Nu på senaste tiden har polisen haft svårt att se skillnad om
  Det rör sej om burka eller rånarluva.
  Men skillnaden är så liten så det kvittar.

  1. Dumsvenskingarna, går omkring och myser i Bolanga. För nu är det inte långtråkigt längre i Borlanga nu händer det saker och ting även här hos oss, som ger eko i hela Svenstia.

 3. Tror att det är nåt med vänster- eller högerextremiteterna, dvs hur de använder sin vänster- och högerhand. Nånstans mitt emellan producerar de all skit de vill ska uppväga deras oförmåga att balansera I nutid med stöd av en sedan länge avliden som förmodligen led av obotlig diarré i båda ändar och därför led av ständig syrebrist i de centralnervösa delarna av sin lekamen?

  Hur hade det sett ut om han föreskrivit att de skulle förtära sina offer?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: