Åsikter och Realiteter


Ibland får jag höra att jag inte accepterar andras åsikter men visst gör jag det. Däremot pekar jag ibland på den inte sällan bittra realiteten.

Om någon tycker att jorden är vacker och någon annan inte för att den är just rund är det avvikande åsikter.

Om någon dock tycker att jorden är vacker för att den är platt och jag påpekar att den är rund betyder inte det att jag inte accepterar den personens åsikt utan bara att jag hävdar att den inte tycks vara grundad på verkligheten.

Om en majoritet inte ser, ville se eller förnekar den ofta obekväma realiteten vad blir konsekvensen?

I slutändan att de problem vi alltmer lider under växer istället för att de löses eller lindras då logiska resp. bra inte minst politiska beslut förhindras att tas och genomföras.

Att förstöra ens egen framtid är en sak men att förstöra våra barns och kommande generationers framtid är oacceptabelt. Framtiden av igår är nu, den situation vi ser i Sverige idag.

Det är vår plikt att kämpa för fred och frihet. Inte minst yttrandefriheten har alltmer fått stryka på foten under de senaste årtionden.


7 responses to “Åsikter och Realiteter

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Gott så, Du hedervärde Hedenhös!
  Må var och en känna sin plikt och förlänas styrkan att genomföra densamma. Allt efter bästa förmåga.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Stenbock

  När det gäller den fria rörlighet,som bl.a. den alkoholiserade EU-bossen Junker så ofta talar om i Europa,är det inte så noga med i hans egna hemland.
  Hörde just på tyska nyheterna att det finns kameror vid gränserna till Belgien och att Tyskland också skall införa samma koll,vid sin gräns mot Belgien. Ingen har väl undgått höra Danmark överlägger att införa en sådan gräns mot Absurdistan.M.a.o. är det Sverige och Belgien som är de största hemvisterna för kriminella importer…Själv tror jag att skärpt koll mot tyska gränsen vore av stor nytta för oss i Norden.

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är uppenbart, att allt för många politiker, makthavare och vår självutnämnda elit inte insett, att jorden är klotformad och inte platt

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  OT

  45 årig man godkändes av Mig som 15-årig flyktngpojke. Våldtog sedan en 12-åring.

  http://vaxjonyheter.se/flyktingpojke-misstanks-vara-45-ar-gammal-atalas-for-valdtakt-pa-12-aring/

  Gilla

 • gamgubben

  Bra hedenhös!
  PK-partierna ville ha multikultur eftersom vi inte kunde prestera mer än drygt en avkomma per familj och vår börda blev för stor att bära genom en upp och nervänd befolkningspyramid.
  Hade alla de miljarder som nu satsas på mer folk och mindre produktiva istället satsats på att öka vårt barnafödande vilket inneburit även fortsättningsvis en homogen, stabil Skandinavisk befolkning.
  Men allt för många hade åkt på semester och sett framsidan av främmande länder och fått för sig att så skulle det också bli i vårt land, rakt igenom inga
  no-go zooner, bara lyckliga människor som var arbetsammare än den bortskämda inhemska befolkningen.
  Tycker någon att det lyckats?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: