Stäng

Shariaråd och sexuella övergrepp i Storbritannien

av Khadija Khan  •  19 april, 2017

 • Hur illa detta än är finns det en ännu mörkare sida av berättelsen: Under sharialag har den andra maken ingen skyldighet att ge sin fru en snabb skilsmässa – vilket gör att han kan ha kvar henne som sexslav så länge han önskar.

 • Om man undrar hur allt detta hänger ihop med brittisk lagstiftning så är svaret att det inte gör det.
 • Storbritannienbaserade NGO, ett muslimskt kvinnonätverk, skrev ett öppet brev med 100 avsändare till den brittiska regeringen och utskottet för inrikesfrågor i vilket de krävde att shariarådet skulle utredas för att avgöra huruvida dess praxis rättar sig efter brittisk lagstiftning. I utbyte stämplade shariarådet brevet som ”islamofobiskt” och anklagade det muslimska kvinnonätverket för att vara en antimuslimsk organisation.
 • Det är den brittiska lagen, inte sharialagen, som skyddar muslimska individer och par precis som den skyddar alla andra medborgare. Till skillnad från vad apologeterna för denna travesti säger bör muslimska kvinnors svåra situation behandlas som en fråga om mänskliga rättigheter.

Den senaste skandalen med anknytning till islamistiska religiösa ledares sexuella utnyttjande av muslimska kvinnor i Storbritannien är ytterligare ett bevis på hur landet bortser från fruktansvärda sedvanor som pågår mitt framför näsan på dem.

En utredning av BBC om ”halala” – en ritual som gör det möjligt för en frånskild muslimsk kvinna att gifta om sig med sin make genom att först gifta sig med någon annan, fullborda äktenskapet, och sedan skiljas från honom – avslöjade att imamer i Storbritannien inte bara uppmuntrar detta utan också tjänar pengar på det. Detta sedefördärv har lett till att många sådana kvinnor har hållits gisslan, både bokstavligen och bildligt talat, av män som mottagit betalning för att bli deras andra makar.

Läs vidare

10 reaktioner på “Shariaråd och sexuella övergrepp i Storbritannien

 1. En sak står i vart fall utom allt rimligt tvivel, nämligen den att det inte existerar någon som helst hejd beträffande de islamistiska galenskaper vi får ta del av, och den alarmerande utveckling som utspelas inför européernas förfärade ögon utgör ett perfekt bevis på att det inte finns någon logik att förvänta sig inom denna avgrundsdjupa och sataniska ideologi. Att dessa mörkrets och misantropins samhällsfientliga krafter tillåts verka inom det europeiska territoriet, symboliserar en hel världsdel höljd i skam, med ett gigantiskt svek mot folken och ett förenat politiskt misslyckande som främsta kännetecken. En mycket dyster epok i vår gemensamma historia.
  Andreas.

 2. Svenska etniska barn i kommande generationer, nja jag vet snart inte vilka etniska svenskor som vågar att föda barn,svenska mammor skickas hem efter några timmar, de ska lära sig hur de ska föda barn i en bil, och sedan ska barnens liv i Sverige delas med den här gruppen !
  https://pbs.twimg.com/media/C9zBh4eXYAA5NrC.jpg
  Arma unga svenska män och kvinnor.

 3. Hmm är inte shaira lag inhemsk?importerad?
  England har sin ”commonwealth” lag som gjäller i england medan vi i svergie har ”svergies rikes lag”

 4. När det gäller den politiska korrektheten så verkar myndigheter i både Sverige och Storbritannien vara lika undfallande och mesiga.

 5. Det bli mer och mer bizarre. Ett land en lag och inte några undantag, bara att tillåta dessa Sharia lagar är ett skämt. Västvärldens politiker beter sig som småbarn gentemot muslimer. Ha de inte fattat än att den Ädla Araben/Muslimen är en Hollywood uppfinning. Jag få motviljans rysning när jag se dem strutar runt i Stan, plus att de tro att Handikapps parkering är till för dom och sina vandrande sopsäker eller klädställ. Arroganta skitstövlar det är vad de är och deras madrasser/förlossningsautomater är inte ett skit bättre.
  Förresten visste ni att man kan göra biobränsle utav nästan allt?

  1. Det va som fan, kom han in i luckan med full stridsmundering?
   Själv ha varit i lumpen i V. Tyskland i en Leopard 1A4

  2. Det ska göra ” ont” att angripa Swedistan!!! Hur ont ett eller två plåster? Kan man undra 😱😱😱😱😱

   1. Enligt Miljö mupparna skall vi ju ha ett ICKE Vålds försvar, ingen ha förklarat för mig hur det gå till, kanske man öppna surströmmings burka och kasta på Ryssen? Men det är emot Genèvekonvention ( biologisk stridsmedel ni vet)

  3. När det gäller bilden med stridsvagnen,är jag övertygad att denna är fajkad…Däremot fanns en bild med halva flygvapnet på.Här har han vågat sig upp på en stege,för att titta in i planet.Det är f.ö dessa 50-tal som skall mota/hindra fienden från att landstiga på Ö`n.
   Hoppas att fallskärmarna hinner veckla ut sig för de två utvalda piloterna.Hur det går för besättningen i DC3:an står skrivet i stjärnorna….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: