Stäng

Rättighetsindustrin

DISKRIMINERING. I Sverige har vi en mycket väl utvecklad lagstiftning när det gäller diskriminering, till exempel diskrimineringslagen, som skärptes senast 2015 på en rad områden, och lagen om hets mot folkgrupp. Vi har även en myndighet – Diskrimineringsombudsmannen (DO) som har som uppgift att rättsligt driva processerna. Det är dit man anmäler om man anser att man blivit diskriminerad. 

För att illustrera exakt hur hårda lagar vi har på det här området är det alltså förbjudet enligt lag att på en buss med minst 10 personer (finns ett HD-fall som är prejudicerande där 4 personer inte räckte för att fällas) säga att du till exempel skulle vilja döda alla bögar. Då kan du bli fälld i domstol. Du får inte heller säga att du vill döda alla svenskar, det räknas också som hets mot folkgrupp. Däremot kan du fritt säga att du vill döda alla rödhåriga. De är inte en folkgrupp utan en hårfärg och räknas därför inte in i lagen om hets mot folkgrupp.

Trots dessa lagar tycker andra myndigheter, att vi behöver ha 21 stycken antidiskrimineringsbyråer, vars främsta uppgift enligt dem själva verkar vara opinionsbildning.

De ger visserligen råd men driver ytterst sällan några egna fall i domstol utan ”hjälper folk” att anmäla till DO samt försöker få de som anklagas att be om ursäkt och frivillig kompensera den påstådda oförrätten. Varför folk behöver hjälp att anmäla till DO är oklart då de har ett mycket enkelt formulär på nätet att fylla i.

Nätverket av bidragsentreprenörer av olika slag inom rättighetsbranschen är verkligen utbrett och personkopplingarna många.

Många av dess personer och organisationer finansieras med bidrag och skatter av olika slag, de lever helt enkelt på att bli kränkta eller att hjälpa andra som upplever sig kränkta…

Nåväl, läs mer hos Uvell.se, hon har som ofta lagt ned ett hästjobb på att kartlägga rättighetsindustrin.

-Pettersson menar att när bidragen börjar tryta, ska de kränkta göra som Rashid Musa, offerkaftanen på och inte ett öre i skadestånd…!

7 reaktioner på “Rättighetsindustrin

 1. Den enda folkgrupp det är tillåtet att bedriva en systematiserad hets mot och som åtnjuter etablissemangets tysta medgivande, är den som dagligen utövas mot oss etniska svenskar. Den omvända rasismen, vars existens konsekvent förnekas av multikulturalismens förespråkare, är ett ämne som aldrig ventileras inom PK-medias propagandamaskineri, men som gör sig påmint i en rad sammanhang.
  Andreas.

 2. Det är synd om vissa människor…….

  Henrik ”IRM”, mordhotades 40 gånger på två dygn.

  Trots anmälningar ryckte polisen inte ut och det tog två dygn innan en förundersökning inleddes. Det skriver SVT.

  Polisen i Avesta delar inte Henrik Johanssons bild av att de tagit lång tid på sig att agera och säger att fallet har hanterats som det ska, i ett pressmeddelande.

  https://www.svt.se/kultur/medier/henrik-mordhotades-40-ganger-polisen-kom-inte

 3. De lägger ned beundransvärt mycket tid på att öka produktiviteten i vårt land. Not.

  De är både dyra och dumma?

  Ungern och övriga länder som sagt nej tack visste vad de gjorde.

 4. De kränkta kan väl i stället för skadestånd automatiskt få ett brev undertecknat av Löfven och hans feministiska regering. I detta kan löfben beklaga, att de inte lyckats uppfostra det ursvenska folket till invandrarnadås belåtenhet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: