11 thoughts on “Muslimerna skrattar

  • Vilka satans svin dom är !! Hatar djur ,Hatar européer !Hatar Hatar allt utom bidrag !!

 1. De garvar ju och gör sig till för att de står framför en kamera och sannolikt kommer med på TV. Killen längst ned står t.o.m. och pratar i mobilen ”ey, slå på teven och kolla!!”.

 2. De kommer från muslimska diktaturer och här får de ersättning på 10.000 tals kronor så fort någon av dessa blir trampade på tårna, de är lättkränkta och de påstås ha flytt hit för sina liv enligt statsminister Löven, bara unga män som sedan tar hit tjocka släkten….I deras hemländer har hatideologin islam som uppmanar till terror, mord och kaos makten, i exempelvis Iran finns ingen ”religionsfrihet”, inga kyrkor, bara hatideologins moskeer….DE hånflinar därför att de vet att deras kamrat från Uzbekistan mördat kristna och ateister, de kan bara nå framgång genom KAOS och känna sig viktiga! De har inte i Sverige att göra, de är grova kriminella!!

  • De flinar ännu mer hånfullt åt de sjuka ”kärlekssnacket” efteråt för att lägga ut dimridåer för den kriminella massinvandringen!

 3. Petterssons lade upp ett klipp nyligen på ett par leende ISIS-anhängare som sprängde sig själva i luften. Äpplen faller inte långt från trädet.

 4. Mot olämpligt skratt fungerar en potatis med applicerat superlim. Denna förs sedan ner i halsen.

  • PS. De flesta metoder jag föreslår fungerar ävenledes på Henrik Schyffert och ”statsministern”.

 5. Får dom chansen att skära halsen av oss utan att åka dit så tar dom den.
  Jävla otacksamma as som kommer hit och lever på oss ,man borde kunna iallafall ta dom som gör v tecknet men det är ju så hög brotts- statistik på dessa blattar så dom får nästan göra vad som helst ,detta dom gör på bilderna är en skymf mot dom döda terror-offren och borde straffas på något sätt.

 6. Titta på TV i kväll !
  Den blodiga freden 1945
  Kunskapskanalen Idag 20:00 – 21:00
  Hur var det att leva som tysk i Europa efter andra världskriget? Med hjälp av tidigare osänt arkivmaterial får vi en inblick i hur civila tyskar efter kriget blev utsatta för hot och förföljelse

 7. Muslimer så klart, flinande fanatiker som maffian i Sverige välkomnar att bo, leva, döda oskyldiga invånare i Sverige. Reinfeldt har lyckats.

Kommentera