Abdullah al-Badrani är död


ISLAM. En av Islamiska Statens äldsta religiösa ledare, Abdullah al-Badrani, dödades i ett flygangrepp i torsdags rapporterar BBC. Abdullah al-Badrani, även känd som Abu Ayoub al-Atar. Han dog enligt uppgift i ett flyganfall av den USA-ledda koalitionen under torsdagen. Al-Badrani har utfärdat många av Islamska statens diktat, vilka har lett till död, tortyr, våldtäkt och slaveri av civila.

Om han istället flytt till Sverige så hade han varit en fri man idag eftersom han aldrig stridit för IS – bara propagerat för muslimernas rätt att genomföra jihad, liksom de 150 återvändare vi har tagit emot i Sverige.

 


8 responses to “Abdullah al-Badrani är död

 • dave

  En borta, resten kvar.

  Gilla

 • Blåsfirren

  Plötsligt så händer det ☺️

  Liked by 1 person

 • Landet pajas.

  Helgdag 🙂

  Gilla

 • age

  Det är dock allför få positiva nyheter.
  Vi vill höra att muslimer är utrotade i område efter område.

  Liked by 1 person

 • Katarina Elsässer

  Denna underbara nyhet passar inte Svt och gammelmedia därför är jag glad att alternativa källor finns.
  Jag har blivit beroende av Pettersons blandning!👍😂

  Gilla

  • compulsoryunion

   SVT-bedragarna och Comical Ali i Bagdad har mycket gemensamt, jämför wikipedia:
   …..Efter att ha gått journalistutbildning vid universitet i Bagdad, tog Mohammed Said as-Sahaf.. …var Iraks utrikesminister 1992-2001 och informationsminister 2001-2003. Han är diplomat till yrket och har bland annat varit Iraks ambassadör i Sverige, Burma och Italien.

   Han blev världskänd under invasionen av Irak 2003, då han efterhand som Saddamregimens ställning blev alltmer utsatt gav kommentarer till det rådande läget, som av västmedia uppfattades som allt mer verklighetsfrämmande och bisarra. I amerikansk media började han därför refereras till som Baghdad Bob (”Bagdad-Bob”) och Comical Ali (”Komiske Ali”, det sista en referens till Ali Hassan al-Majid – känd som Kemiske Ali). Mohammed Said as-Sahaf blev gripen av amerikansk militärpolis 25 juni 2003, men han släpptes senare då han inte tillhörde Saddam Husseins innersta krets och inte sågs som tillräckligt intressant att hålla kvar….

   Gilla

 • compulsoryunion

  Vi kan trösta oss med att iallafall 1 IS-mördare inte hann hit till bidragsparadiset som våra mammor tvingas försörja.

  Liked by 1 person

 • Sara H. från Skåne

  Ingen nyhet i svenska medier. Här är nyheten om att Alec Baldwin har gjort ännu en satir av President Trump mycket större.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: