Stäng

Abdullah al-Badrani är död

ISLAM. En av Islamiska Statens äldsta religiösa ledare, Abdullah al-Badrani, dödades i ett flygangrepp i torsdags rapporterar BBC. Abdullah al-Badrani, även känd som Abu Ayoub al-Atar. Han dog enligt uppgift i ett flyganfall av den USA-ledda koalitionen under torsdagen. Al-Badrani har utfärdat många av Islamska statens diktat, vilka har lett till död, tortyr, våldtäkt och slaveri av civila.

Om han istället flytt till Sverige så hade han varit en fri man idag eftersom han aldrig stridit för IS – bara propagerat för muslimernas rätt att genomföra jihad, liksom de 150 återvändare vi har tagit emot i Sverige.

 

8 reaktioner på “Abdullah al-Badrani är död

 1. Det är dock allför få positiva nyheter.
  Vi vill höra att muslimer är utrotade i område efter område.

  1. SVT-bedragarna och Comical Ali i Bagdad har mycket gemensamt, jämför wikipedia:
   …..Efter att ha gått journalistutbildning vid universitet i Bagdad, tog Mohammed Said as-Sahaf.. …var Iraks utrikesminister 1992-2001 och informationsminister 2001-2003. Han är diplomat till yrket och har bland annat varit Iraks ambassadör i Sverige, Burma och Italien.

   Han blev världskänd under invasionen av Irak 2003, då han efterhand som Saddamregimens ställning blev alltmer utsatt gav kommentarer till det rådande läget, som av västmedia uppfattades som allt mer verklighetsfrämmande och bisarra. I amerikansk media började han därför refereras till som Baghdad Bob (”Bagdad-Bob”) och Comical Ali (”Komiske Ali”, det sista en referens till Ali Hassan al-Majid – känd som Kemiske Ali). Mohammed Said as-Sahaf blev gripen av amerikansk militärpolis 25 juni 2003, men han släpptes senare då han inte tillhörde Saddam Husseins innersta krets och inte sågs som tillräckligt intressant att hålla kvar….

 2. Vi kan trösta oss med att iallafall 1 IS-mördare inte hann hit till bidragsparadiset som våra mammor tvingas försörja.

 3. Ingen nyhet i svenska medier. Här är nyheten om att Alec Baldwin har gjort ännu en satir av President Trump mycket större.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: