Annie Lööf…… högt förtroende men usel politik.

I augusti föreslog Annie Lööf i en intervju med Expressen att man skulle låta ”bilbrännarna” jobba hos polisen som straff.  Förslaget fick svidande kritik, inte minst från allianskollegor. Regeringen kontrade med tuffare tag. Var är de tuffare tagen??  I andra länder får de städa utmed vägarna. Ta en titt när ni är ute och kör, det ser för j….gt ut.  Istället för sommarjobbande 15-åringar så kan man använda dessa wannabee gangsters  till att städa ute vid vägarna för alla att se. Ett mer passande straff och det skulle nog avskräcka någon. Inte kränkande för fem öre endast lärdom och straff för brotten de begått. 

20 thoughts on “Annie Lööf…… högt förtroende men usel politik.

 1. Samhällstjänst är ett bra sätt att lära kriminella att vissa saker gjör man inte,och varför inte låta dom ha t.ex.orange överaller på sig?Andra länder gjör det och liberaler och vänster’n där säger inte imot?Svergie är ett jäkla ”mes” land i skillnad till dom flesta.Det är inte ”modernt” att vara idioter och ultraliberal med kriminella,det är disskriminering och respektlöst mot hederligt folk.

 2. Aldrig i mitt liv har jag sett så mycket skräp längs vägarna som nu.

  Det är en sorglig utveckling..

  Alla som kommit hit och får bidrag skulle kunna gå längs vägarna och städa.

  Man ska inte ge bidrag utan motkrav, vi måste börja ställa krav.

 3. Att polisen skulle agera som daddor åt en massa dysfunktionella invandrare är ju rent nonsens. De måste väl ha annat att göra.
  Däremot tycker jag, att var och en av våra politiker, som åndå likt Annie Lööf bara ägnar sig åt att prata skit, kunde ta hand om var sin.
  Kunde väl vara trevligt för dem med lite närkontakt med mångkulturen!
  Antagligen också lärorikt.

 4. Jag ryser i hela kroppen när jag ser, hör & läser om denna människa…. Något så falskt & lismande får man/kvinna banne mig leta efter!
  Och glöm ALDRIG att hon vill ta hit 30 000 000 (30 miljoner!!!!) sk.”flyktingar”!!!
  Hon lär ALDRIG ändra sig i grunden, utan vänder kappan efter vinden!!!
  I mina ögon LIVSFARLIG!!!

 5. Partiledare Annie Lööf (C) har högtflygande visioner för det framtida Sverige …

  http://4.bp.blogspot.com/-lk7wvHz0DVg/VkmgeZi_i3I/AAAAAAAAEAg/JKY2O6mSE0A/s1600/annie_loof_centern.jpg

  Partiledaren Annie Lööf (C) visar här nedan exempel på s k ”enkla jobb” i svingården. Hon har stora förhoppningar om att initiativet kommer att locka många av hennes framtida import av 30 miljoner muslimer till deras s k ”sysselsättningar” i ”nybyggarlandet” Sverige.

  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/83/18/87/8318870b4e7606edb27c01d063fcff95.jpg

  Finansieringen kommer självklart att innehålla mycket höga andelar av subventioner som tas ur skatterna som betalas in av den flitiga, högproduktiva och högt beskattade andelen av det svenska folket.

  • Ja, där skulle hon möjligtvis platsa för enligt vad jag känner till är denna vidriga politikerbroilers enda arbetslivserfarenhet några månaders praktik som barista på ett kafé. Stackars grisar, tror det här är för avancerat arbete för henne.

 6. Har ”Rödluvan” överhuvudtaget sagt något vettigt nån gång?
  Inte som jag hört i allafall.

 7. Annie Lööf är en politisk broiler, som aldrig haft ett riktigt jobb utanför politiken.
  Skall vi verkligen låta oss styras av denna fjolla?

 8. De sista 15 årens regeringar endast visat handlingskraft, när det gäller att förstöra vårt land.
  När det gäller detta är de helt utan konkurrens!

 9. Jiddra bra ord för muslimers ljugande, allt för att erhålla mer bidrag och ta hit hela släkten

 10. Ni kan inte begära för mycket av Annie, hon är en sjutusan till talare men endera eget eller medhjälparnas tankemaskineri är satt på tomgång.

 11. Nyadelsmännen är sossarnas kärnväljare och att hjälpa till med något kommer inte på fråga. Den som föreslår att nyadelsmän ska göra ett handtag är RASIST! Perverst vidriga sossesvenne vill hellre utnyttja sina egna barn än ställa ett krav på nyadelsmän. Nyadelsmän har viktigare saker att pyssla med, fika i Kista galleria, och sitta i SVT TV-soffor och jiddra.

Kommentera