Propagandisten Orrenius om rädslan för att skriva sanningen om islam


DEMOKRATI. ”Troligen har rädslan för att förstärka hetsen mot muslimer fått många debattörer och journalister att tveka när det gäller att djupgranska islamistiska extremister i vårt land” så skriver Niklas Orrenius i Dagens Nyheter den 13 april 2014, det är dock bakom betalvägg så det blir ingen länk. 

-Pettersson undrar om inte Orrenius har fel där, det är inte rädslan för att förstärka hetsen mot muslimer som får etablissemanget att tveka över att säga sanningen. Det är rädslan för sådana som Niklas Orrenius.

Niklas har haft som jobb att granska Sverigedemokraterna och dess sympatisörer som han kallar en extremiströrelse. Niklas Orrenius har i efterhand medgett att hans journalistik om Sverigedemokraterna under det tidiga 2000-talet var färgade av hans motvilja mot SD:s åsikter – en metod som han senare betecknat som journalistiskt felaktig och missvisande.

-Pettersson kan upplysa den gode Orrenius att det fortfarande sitter i och att Niklas snarare driver politisk propaganda än oberoende journalistik.

”Vi behandlar inte sverigedemokraterna som ett parti som andra, utan som en skum gruppering som det är vår uppgift att bekämpa. Går man som journalist för långt riskerar man på sin höjd några ryggdunkar från kollegor. Vi avskyr ju alla sverigedemokraterna.” av Niklas Orrenius i Publicistklubbens årsbok 2007

Niklas Orrenius har även gett moraliskt stöd till den kriminella Researchgruppen när de jagar Sverigedemokrater och deras sympatisörer på nätet med mycket tvivelaktiga metoder.

Så för att inte bli för långrandig, Niklas Orrenius är en av dem som hindrat en kritisk granskning av islamisterna och det hot de utgör mot alla i vårt land och resten av världen.

Om aktivisten Niklas Orrenius på bloggen


8 responses to “Propagandisten Orrenius om rädslan för att skriva sanningen om islam

 • Lena

  Bra exempel i det här klippet !

  Det närmar sig…………

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  ”Förstärka hetsen mot muslimer”? Såvitt vi erfarit är det fastmer muslimerna själva som hetsar mot den svenska samhällsordning de så generöst erbjudits ta del av – något som icke oväntat resulterat i allsköns förluster för oss i hemmalaget. Eller avser den bittre Orrenius, som förmodligen i tysthet svär ve och förbannelse över de nya vindar som blåser, att vi inom oppositionen genom vår blotta existens hetsar mot västvärldens svurna fiender? Att terrorattacken i vår huvudstad var ett direkt angrepp på det svenska samhällsbygget och därmed hets mot i första hand den etniskt svenska folkgruppen, har uteslutits av de relativiserade agendajournalisterna.
  Andreas.

  Gilla

 • Suzie

  Anne Barnhardt är inte rädd för att säga sanningen om islam.Mycket intressant och viktig föreläsning där Anne Barnhardt bla säger att;
  Politiker i regeringsställning och systemmedia vilseleder,ljuger medvetet för oss om islam,och tvingar på oss den djävulska politiska ideologin islam som har religion som täckmantel för att utnyttja våra lagar så att de med just våra lagar kan förstöra vårt samhälle inifrån genom att steg för steg införa sharia genom att hela tiden hänvisa till att de är en liten diskriminerad minoritet och kräva särrättigheter hela tiden.
  Genom våra lagar om religionsfrihet och hets mot folkgrupp (som vi har i Sverige) tillåts islam ta ifrån oss vår yttrandefrihet och andra lagstadgade rättigheter till islams fördel så att de kan ta över våra samhällen och länder.
  Denna sanning presenterar Anne Barnhardt mycket trovärdigt ,lärorikt och skrämmande.Se och sprid denna video.Obs! obehagliga bilder på kvinnlig könsstympning finns i videon.

  Gilla

 • Bajen666

  Jag har som värdegrund att inte kommentera idioter, måste hålla hårt på den i detta fall.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Fasadjournalisten Niklas Orrenius initialer blir NO.

  Vilket är tydligt NOg.

  Gilla

 • thojak

  Orrenius = e Pluribus Unum (= ‘en av många’)

  Liked by 1 person

 • Sven-Erik

  Var det inte Niklas Orrenius som jagade Julia Caesar (snaphanen-dk) för att hon skrev krönikor som pk-media inte gillade. Fy på dig Niklas, trakassera en äldre DN-journalist. Varken respekt för äldrer kvinnor, ordet eller professionen har du.

  Gilla

 • Kallle7

  Undras om han innerst inne vet vad han ställer till med?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: