Stäng

Ser ni det bisarra?

12 000 människor befinner sig illegalt i landet och ska nu jagas för att sedan utvisas från landet.

Alla partier, möjligen Vänsterpartiet, är nu ense om de krav SD ställt i flera år, men…

Partierna i 7-klövern har alla varit med om att…

 • …ge papperslösa kraftig subventionerad vård.
 • …ge papperslösa kraftig subventionerad tandvård.
 • …ge papperslösa försörjningsstöd.
 • …ge papperslösa rätt till bostad.
 • …ge papperslösa rätt att studera.
 • …ge papperslösa rätten att röra sig fritt i landet.

En av de som troligen utnyttjat detta är den uzbekiske terroristen Rakhmat Akilov. Vi talar här om dubbla budskap när personer som fått avslag på sin asylansökan har kunnat stanna och erbjudas alla dessa magneter. Bra att också 7-klövern, möjligen Vänsterpartiet undantaget, nu sätter ned fötterna och väljer att följa de regler som gäller. Personer utan rätt att stanna i Sverige ska utvisas!

Problemet är att det förmodligen är för sent. Dessa 12 000 man talar om lär knappast underlätta för myndigheterna och hittills är bara en bråkdel av de 80 000 regeringen lovat att utvisa förda till sitt hemland.

26 reaktioner på “Ser ni det bisarra?

 1. Det finns ingen struktur,bara ord tomma löften och inga ivrksatta regler.Laglöst Svergie ett orättvist Svergie.

 2. Så går det till i Absurdistan, ett land i Skandinavien som räknar med att införa Sharialagar före 2050. Insha’ Allah!

 3. chip märk alla utlänningar utan papper och id, enkel lösning för att hitta dessa sedan och vid misstänkta brott.
  Enkelt och en billig lösning.

 4. Glöm inte alla tusenvis som slunkit in och inte registrerat sig. Vare sig som asylsökande eller nåt annat. De får väl visserligen inte alla förmåner men de är här illegalt = olagligt. Dvs ett brott.
  Lite OT men läste om den senaste våldtäkten i Umeå. MSM så alla uppgifter får väl tas med en nypa salt men misstänkte gärningsmannen ”har inte kunnat höras”. Nån som bettar emot att det är pga att det behövs en tolk?

 5. Det är lätt att dra på sig för stora utgifter. Statsminister Stefan Löfven (S) löser det på sitt eget ”solidariska sätt” när han inte kan betala i kassan eftersom de budgeterade pengarna svindlats bort i förtid.

  https://1.bp.blogspot.com/-QXD55nBKrjc/VvEfvrJAC1I/AAAAAAAAEVc/CrNimK3dTZ88-VOYZf936h0cgz_b4d22w/s1600/Snabbkoplow.jpg

  Det finns ju också andra fula knep att ta till …

  http://left4photo.com/uploads/3/8/7/1/3871576/6101663_orig.jpg

 6. Nu skall etthundra utredare arbeta i ett år med terrorist brottet i Stockholm vad är det man skall utreda muslimen har ju för i helvete erkänt. Med tanke på hans brott utan tvekan dödstraff………..

 7. Nästan ingenting finns kvar av Reinfeldts vansinnespolitik rörande massinvandringen.
  Jag hoppas att han lider svårt av detta.

 8. Tycker vi ska angripa roten till problemet och anledningen till varför dom är här.

 9. Enligt egen uppgift är ju säpo fullt upptagna med Nordfrontgruppen….Gud nåde dom om dom sätter upp någon klisterlapp eller delar flygblad…..

  Mellan 3 och 8 poliser dyker upp direkt och börjar mopsa och käfta , för att strax banka på dom med batonger , kräva ID !! , och slutligen handboja och dumpa dom ute i skogen.

  1. Handlar nog om styrning uppifrån att fokusera bort från huvudfrågan för att vinna tid. Istället riktar man strålkastaren mot inhemska rörelser och mot Putte. Det gäller att hinna slutföra globaliseringsprojektet.

 10. OBS! Akilov är en IS-krigare, terrorist och mördare!

  IS är Västvärldens stora fiende och också Sveriges främsta fiende!

  Glöm aldrig det!

 11. Så snart man fått besked om att man nekas uppehålltillstånd måste det säkerställas att vederbörande inte försvinner under radarn. Alternativ:
  Elektronisk fotboja (räkna med att vissa ketar rätt på en bultsax)
  Bevakade uppsamlingsläger tills man förhandlat färdigt med mottagarland) och om mottagarland är fastställt men trilskas, faktureras de kostnaden eller dras det av från biståndet.
  Man gör sig skyldig till brott genom att befinna sig illegalt i Sverige och borde därmed kunna frihetsberövas.

 12. 12 000 är bara en bråkdel av de som myndigheterna inte har en aning om att dom försörjs av oss skattebetalande pensionärer.

  1. Den gode greven har rätt som vanligt. Avoghet, avundssjuka och mindervärdighetskomplex från sjuenigheten mot först Ny demokrati och sedermera Sverigedemokraterna kombinerad med en barnslig inställning att de ska minsann visa dem fel har försatt sjuenigheten i ett mentalt tillstånd som nu drabbar människor på gatan. Hade man lyssnat på Ian hade vi aldrig varit där vi är. Bildt, Westerberg, Carlsson, Persson, Reinfeldt och Löfven är delaktiga i massmorden på Drottninggatan.

   Till mitt försvar vill jag anföra att jag länge var förledd av massmedia då jag började min mediakonsumtion före 1968 då vi fortfarande kunde lita någorlunda på vad som skrevs och sas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: