Löfvens härskarteknik!

Idag kan vi läsa i Expressens ledare om Sossarnas härskarteknik. Om hur de först  skäller ut de borgerliga partierna och sedan tar över deras politik och ideer och gör dem till sina!  Det börjar med att Löfven håller sitt tal i Göteborg framför en stor Svensk flagga.När  Ebba Busch Thor gjorde detsamma i Almedalen i somras varnade Löfven för illaluktande nationalism. 

Även Aftonbladets ledare  tycker att hela kongressen är den märkligaste man skådat.  Budskapet skall vara ”trygghet i ny tid” och utanför mässan gick Stefan Löfven med automatvapen utrustade poliser.

Löfven har fått mycket beröm för sitt sätt att hantera efterdyningarna av terrorattacken. För vad?  Vad gjorde han? Han ändrade sin politik och tog över Moderaternas paradfrågor som tidigare var tagna från Sverigedemokraterna. Det skulle väl vara detta då som han förtjänar beröm för??!!

Jag längtar efter den dag då han avsätts från sin ”tron”. Något mer falskt har vi inte haft sedan Olof Palme som Statsminister. S-partiledare har vi haft några stycken………..

 

17 thoughts on “Löfvens härskarteknik!

 1. I en radiointervju berättar statsministern även att han hoppas på att bli omvald nästa år och få ytterligare en mandat­period att regera Sverige.
  – Jag vill ha fyra år till, jag är inte klar, säger han.
  SveTsaren är inte klar !! Landet och folket är inte helt förstörda, han behöver fyra år till ….och ytterligare muslimska attacker.
  Djävulens hantlangare !!

 2. Tror att dom flesta sunt tänkande Svenskar lärt sig att sossarna står numera bara för ljug o fusk. Man vidhåller att invandringen är lönsam för vem? i dag fick vi reda på att många invandrare har 3 identiteter och naturligtvis lika många bidrag………

 3. Här ser vi Socialdemokraternas senaste fyra partiledare … varav två nått statsministerposten … nämligen Göran Persson och Stefan Löfvén.

  https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

  Vi ser också utförsbacken i väljaropinionen. Med sin politik har Stefan Löfvén och hans sossekamrater tydligen satt som drömmål att nå ända ner till nollpunkten lagom till valet hösten 2018.

  http://4.bp.blogspot.com/-aB5DE7LY11A/UvUCEoEV98I/AAAAAAAAB8o/_0WcX_p9QJw/s1600/TOPPLOW.jpg

 4. Min mamma hade en dekal på bilen ”Använd kondom. Det föds en Palme varje dag”…. kanske dags att göra en ny version.

 5. Instämmer till fullo. Karlen är vedervärdig. Falsk, trångsynt och elak. Självgod, ful och korkad. Låt honom snart få återgå till sin läst, svetseriet. Han har inte kvaliteten som krävs för det ämbete han satts att sköta. En nyttig idiot för bilderbergarna, det är vad han är. Jag tål inte se fanskapet.

   • Det är därför han har blivit politiker. För att bli det krävs inga som helst kvalifikationer. Vi har ju sett nu att vilken klantskalle som helst kan bli politiker.

   • Troligen inte. Fruktansvärt obegåvad klåpare. Men bättre han misslyckas med det än att förvalta vårt land.

  • Löfvéns repulsiva utseende får många att rysa av obehag. Hans personliga barberare/frisör måste ha is i magen för att kunna röra vid trollets skalle. Har aldrig sett ett fulare nylle, det kräver örfilar.
   Jag vet att det inte är (politiskt ?) korrekt att kritisera någon p g a physiska drag, men denne ’svensk’ bör vara ett undantag.

   • Håller med, det nyllet kräver örfilar.. Jag brukar heller inte kritisera folks utseende, men i det här fallet är det insidan som får utsidan att förfulas. Har man ondska inom sig så sätter det sina spår. Ondare än Reinfeldt och rikspuckot Löfven får man leta efter.

  • Ganska logiskt. När någon får kritik efter ett misslyckande är svaret ofta:-Jag förstår inte hur ni kan tycka så här. Nej, det är ju därför problemet uppstått-pga att vederbörande inte förstår.

Kommentera