Löfvens härskarteknik!


Idag kan vi läsa i Expressens ledare om Sossarnas härskarteknik. Om hur de först  skäller ut de borgerliga partierna och sedan tar över deras politik och ideer och gör dem till sina!  Det börjar med att Löfven håller sitt tal i Göteborg framför en stor Svensk flagga.När  Ebba Busch Thor gjorde detsamma i Almedalen i somras varnade Löfven för illaluktande nationalism. 

Även Aftonbladets ledare  tycker att hela kongressen är den märkligaste man skådat.  Budskapet skall vara ”trygghet i ny tid” och utanför mässan gick Stefan Löfven med automatvapen utrustade poliser.

Löfven har fått mycket beröm för sitt sätt att hantera efterdyningarna av terrorattacken. För vad?  Vad gjorde han? Han ändrade sin politik och tog över Moderaternas paradfrågor som tidigare var tagna från Sverigedemokraterna. Det skulle väl vara detta då som han förtjänar beröm för??!!

Jag längtar efter den dag då han avsätts från sin ”tron”. Något mer falskt har vi inte haft sedan Olof Palme som Statsminister. S-partiledare har vi haft några stycken………..

 


17 responses to “Löfvens härskarteknik!

 • Annie Lööf…… högt förtroende men usel politik. | Petterssons gör skillnad!

  […] augusti föreslog Annie Lööf i en intervju med Expressen att man skulle låta ”bilbrännarna” jobba hos polisen som straff.  Förslaget fick […]

  Gilla

 • Mimi N.

  I en radiointervju berättar statsministern även att han hoppas på att bli omvald nästa år och få ytterligare en mandat­period att regera Sverige.
  – Jag vill ha fyra år till, jag är inte klar, säger han.
  SveTsaren är inte klar !! Landet och folket är inte helt förstörda, han behöver fyra år till ….och ytterligare muslimska attacker.
  Djävulens hantlangare !!

  Gilla

 • ulsansblogg

  Löfvén får backa hela tiden när verkligheten talar om att han för fel politik.
  Hans s k ”ordning och reda” ger jag inte mycket för när han och hans gelikar monterar ner den forna svenska rättsstaten och våra trygghetssystem.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/04/14/olika-identiteter/

  Gilla

 • Nisse

  Tror att dom flesta sunt tänkande Svenskar lärt sig att sossarna står numera bara för ljug o fusk. Man vidhåller att invandringen är lönsam för vem? i dag fick vi reda på att många invandrare har 3 identiteter och naturligtvis lika många bidrag………

  Gilla

 • Billy Boy

  Här ser vi Socialdemokraternas senaste fyra partiledare … varav två nått statsministerposten … nämligen Göran Persson och Stefan Löfvén.

  Vi ser också utförsbacken i väljaropinionen. Med sin politik har Stefan Löfvén och hans sossekamrater tydligen satt som drömmål att nå ända ner till nollpunkten lagom till valet hösten 2018.

  Liked by 1 person

 • Sara H. från Skåne

  Min mamma hade en dekal på bilen ”Använd kondom. Det föds en Palme varje dag”…. kanske dags att göra en ny version.

  Liked by 1 person

 • Ullabella

  Instämmer till fullo. Karlen är vedervärdig. Falsk, trångsynt och elak. Självgod, ful och korkad. Låt honom snart få återgå till sin läst, svetseriet. Han har inte kvaliteten som krävs för det ämbete han satts att sköta. En nyttig idiot för bilderbergarna, det är vad han är. Jag tål inte se fanskapet.

  Gilla

  • Blodsven

   Han duger garanterat inte till svetsare heller….

   Gilla

   • Grune

    Det är därför han har blivit politiker. För att bli det krävs inga som helst kvalifikationer. Vi har ju sett nu att vilken klantskalle som helst kan bli politiker.

    Gilla

   • Ullabella

    Troligen inte. Fruktansvärt obegåvad klåpare. Men bättre han misslyckas med det än att förvalta vårt land.

    Gilla

  • Mimi N.

   Löfvéns repulsiva utseende får många att rysa av obehag. Hans personliga barberare/frisör måste ha is i magen för att kunna röra vid trollets skalle. Har aldrig sett ett fulare nylle, det kräver örfilar.
   Jag vet att det inte är (politiskt ?) korrekt att kritisera någon p g a physiska drag, men denne ‘svensk’ bör vara ett undantag.

   Gilla

   • Mimi N.

    rättelse: fysiska drag

    Gilla

   • Ullabella

    Håller med, det nyllet kräver örfilar.. Jag brukar heller inte kritisera folks utseende, men i det här fallet är det insidan som får utsidan att förfulas. Har man ondska inom sig så sätter det sina spår. Ondare än Reinfeldt och rikspuckot Löfven får man leta efter.

    Gilla

 • Albert

  Fann något intressant på nätet häromdagen…
  ”Dunning–Kruger-effekten är en kognitiv bias (psykologiskt mönster) som innebär att den som är inkompetent också är oförmögen att förstå att denne är inkompetent”. https://sv.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger-effekten
  Med hjälp av denna diagnos borde det vara lättare att skriva ut rätt medicinering åt honom…

  Gilla

  • Tobbe

   Ganska logiskt. När någon får kritik efter ett misslyckande är svaret ofta:-Jag förstår inte hur ni kan tycka så här. Nej, det är ju därför problemet uppstått-pga att vederbörande inte förstår.

   Gilla

 • ossie

  Pinsamma kappvändare !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: