Stäng

Hur gick detta till??

Dagens Nyheter kallar Statsminister Stefan Löfven för den nye Landsfadern??!! Hur i hela friden gick detta till?  Hur kan man kalla denne Pellejöns för Landsfader? För att han fick beröm hur han hanterade terrorattentatet?  En landsfader är någon som gjort något stort, betydelsefullt och berömvärt för sitt land, eller har jag fel?? Räcker det med att skaka hand med poliser och säga att de gjort ett bra jobb?? Tänkte väl att det inte var så. Den ende tänkbare vi har som kan aspirera på denna titel torde vara Kung Carl XVI Gustaf om någon. Absolut inte rikstönten Löfven. 

33 reaktioner på “Hur gick detta till??

 1. Har han gjort nånting alls under eller efter attentaten?löjligt påstående som ingen tycks vara eniga om.inget kommer att forändras och fotlänk ör för dyrt och kompliserat att andvända även dom fungetar mycket bra i dom länder som brukar elektronisk perimeter kontroll?Ingenting fungersr i svergie löngre och sämre blir det för spara skal man gjöra för att betala for fler muslimer att komma till Islamska svergie!

 2. Förrädare möjligtvis, men landsfader!??
  Det måste ha blivit väldigt väldigt fel här.. 😳

 3. Dagens så kallade Nyheter skulle veta skäms, oaktat vi kan utgå ifrån att ingen därstädes städslad journalist begåvats med den mänskliga egenskapen att kunna känna skam. Sannolikt har denna brist fastmer utgjort ett nog så maktpåliggande anställningsvillkor. Den svenska absurditeten tar sig fortlöpande nya och alltmer bisarra former och att titulera själve nationalnarren för landsfader, torde representera den ultimata verifikationen för den galopperande galenskap som härjar inom landets hank och stör.
  Alltnog, vi skall icke ge tappt och förtvivla, ty inom en snar framtid kommer den till bristningsgränsen heliumfyllda Löfvénska feministbubblan att spricka och segna till marken, icke olikt en sexdocka med skrevpunktering.
  Andreas 🙂

 4. Propagandan jobbar för högtryck. Propagandan jobbar på att framställa dårarna i ypperlig dager, så gjorde Hitler o så gör Löfven. Jag lovar spotta på dåren om han kommer i min väg. Sveriges störste ynkrygg i modern o gången tid. Jävla fjolle. Propagandan kan inte göra honom till något han är ljusår ifrån.

 5. Han är ansvarig för att vårt land mals sönder. Efter terrordådet var det skademinimering från hans sida. Men det gör honom inte till landsfader, bara till den pinsammaste och uslaste statsminister världen skådat. Han bör avgå genast och lämna över till kompetenta personer.

 6. De har inte helt fel i DN. Han är faktiskt en vördad landsfader svenskingar men, inte för övriga svenskar. Don efter person.

 7. Bäste Pettsson hur i H kan Du uppgradera Sveriges genom tidernas sämste konung t att vara ”landsfader”? Snälla Pettsson lyssna osså på Findus!

 8. Jag är förundrad över vilken makalös tur etablissemanget hade först att det inte blev fler döda och skadade, att en observant civilperson hjälpte till med infångandet.
  Tänk att de behöver så lite mantimmar för att föra händelsen till domstolen, bara 50 utredare under 6 månader. Omräknat bara 25 personer under ett år, när terroristen redan har erkänt mordvapnet finns det mesta på TV.
  Tror inte att Polisen har någon som kan styra upp 50 personer för att få det effektivt. De ger sig själva underkänt bara genom att presentera upplägget.

 9. Landsfsder – precis som Ceausescu kallades för. När jag säger att personkulten är på väg in (om inte redan här), skakar ni på huvuden ….

  1. Det är väl för mycket att tro att Stefan Röfven & Co får samma slut som paret Ceausescu, men hoppas kan man ju alltid. :))

 10. Löfven är i högsta grad delansvarig för att terrordådet på Drottninggatan kunde utföras. Personer med avvisningsbeslut har kunnat drälla omkring i landet i åratal. En eftergift åt media och landets godhetsapostlar, som tyvärr nu också helt onödigt kostat liv.
  Och nu försöker Löfven spela landsfader!
  Du, Löfven, du pratar jämt om att tar du ansvar. Om du tycker, att du har ansvar för Sverige, ta då din del av ansvar för dådet på Drottninggatan.

  1. Varmt tack Lena för din påskhälsning. Vill gärna önska Glad Påsk till dig och bloggens alla läsare och skribenter med den här fridfulla bilden …

   http://www.filindeblogg.nu/wp-content/uploads/2014/04/Glad-P%C3%A5sk-med-s%C3%A5ng.jpg

   … helt befriad från en massa störande ”multikulti”.

   Ha det så gott och se upp för påskens flygande farkoster som kommit ur kurs och råkar missa mjuklandningen i Blåkulla …

   http://1.bp.blogspot.com/_27aWBwDN84Y/SdyK9VnJUUI/AAAAAAAAAbs/uue98Tq1mBg/s400/drink+and+fly.jpg

 11. Vad skall dom kalla honom efter nästa terrordåd som säkerligen kommer att kräva upp emot 50 döda, kanske Gud fader himself.

 12. Stefan Löfven och socialdemokraterna är ansvariga för terrorattentatet. De, tillsammans med MP och V, kritiserade REVA och polisens arbete såpass mycket att projektet lades ned. Hade REVA däremot fått fortgå och vidareutvecklats hade troligtvis terrorattentatet aldrig hänt. Då hade terroristen inte ens funnits kvar i landet.

 13. Och de godtrogna lättledda svenskarna tycker livet är toppen, Fredag- taco buffé och Let´s Dance så är helgen räddad. Vänta och se, det kommer vara ännu mer spännande om 2-3 år. Då får det nybildade Muslimpartiet 20% av rösterna.. Sverige bankrutt!

 14. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Milda makter!Nu kommer det gå i rasande fart utför! Att upphöja svetsloppan till landsfader är bland det värsta jag hört. Men kanske det finns en ljuspunkt och förklaring: Han börjar ju föra Sverigedemokratisk politik! Det gillas ju av folk med mer vett än en pärlhöna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: