Ibland är bilder på dödsoffer bra för media

HATMEDIA. Bilder på dödsoffren vid den muslimska terrorattacken på Drottninggatan har spridits på social medier. Detta är de stora rövarna Aftonbladet och Expressen samt många fler upprörda över. Rätt eller fel hoppar vi över denna gång, men helt klart är att hatmedierna besitter en otrolig dubbelmoral.  

Hatmedierna ovan vill inte publicera bilderna på offren för terrorattacken i Stockholm, oklart varför, men om man ville, vilket Pettersson inte vill trots att jag har bilderna, skulle de kunna förses med texten ”här ligger offren för islam” eller något liknande.

Aftonbladet och Expressen har dock inga problem att publicera bilder på dödsoffer när det passar deras egna politiska syften.

Journalisterna verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

7 thoughts on “Ibland är bilder på dödsoffer bra för media

 1. MSM:s legendariska logikbrist förnekar sig inte och allt som icke anses befrämja den multikulturalistiska dyngbyttans storvulna sak desavoueras och demoniseras per automatik. Inkoherensen är uppenbar för samtliga normalbegåvade, dock icke begreppsexisterande för utövarna av den organiserade och illegitima journalismen, vars enda mål och mening är desinformation och åsiktsstyrning på uppdrag av den globaliststyrda fascistregimen.
  Andreas.

 2. Lite apropå detta…
  Häromdagen basunerade flera svenska tidningar stort ut typ att ”Löfvén hyllas av USA” efter terrordådet i Stockholm. Detta efter att en reporter på New York Times (välkänd för sina ”fake news”) skrivit en kortare notis kring detta, med citat från någon av hans väl inövade floskelfraser som reportern anser vara ”modigt” sagt. https://www.nytimes.com/2017/04/12/opinion/swedens-wisdom-on-terrorism.html?_r=0 Inga bilder på döda, men väl en på Löfvén där han står och beundrar sitt verk med löken väl dold i handen…

 3. Vad är det knäppgök som tar bilder på lemlästade människor
  och publicerar bilderna på nätet? Perversa puckon och inget
  annat är vad dom här publicitets-jagande människorna är!

 4. Det är inte SAKEN media argumenterar, de försöker FINNA saker att använda som REDSKAP.

  Som att Löven HYLLAS i Aftonslasken för att ha en kuliss med svenska flaggan härom dagen, men när KD-Busch hade —samma— kuliss, då var flaggan en ”unken nationalistisk provokation”

 5. Dom är bara så föbannade att vanligt folk har de bilder som tidningarna skulle vilja ha. Alla hart ju numera telefoner med bra kameror i! Det retar medierna!

 6. Allt handlar om globalisternas agenda.

  MSM frågar sig inför varje bild: ”Gynnar/missgynnar publicering av bilden vår agenda?”

 7. Vad är värst, en bild på en massakrerad 11-åring eller att ytterligare 11-åringar blir massakrerade? Vi måste bli bättre på att hitta och neutralisera religiöst inducerad ondska och erkännande om dess existens och följder är ett viktigt steg.

Kommentera