Ibland är bilder på dödsoffer bra för media


HATMEDIA. Bilder på dödsoffren vid den muslimska terrorattacken på Drottninggatan har spridits på social medier. Detta är de stora rövarna Aftonbladet och Expressen samt många fler upprörda över. Rätt eller fel hoppar vi över denna gång, men helt klart är att hatmedierna besitter en otrolig dubbelmoral.  

Hatmedierna ovan vill inte publicera bilderna på offren för terrorattacken i Stockholm, oklart varför, men om man ville, vilket Pettersson inte vill trots att jag har bilderna, skulle de kunna förses med texten ”här ligger offren för islam” eller något liknande.

Aftonbladet och Expressen har dock inga problem att publicera bilder på dödsoffer när det passar deras egna politiska syften.

Journalisterna verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…


7 responses to “Ibland är bilder på dödsoffer bra för media

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  MSM:s legendariska logikbrist förnekar sig inte och allt som icke anses befrämja den multikulturalistiska dyngbyttans storvulna sak desavoueras och demoniseras per automatik. Inkoherensen är uppenbar för samtliga normalbegåvade, dock icke begreppsexisterande för utövarna av den organiserade och illegitima journalismen, vars enda mål och mening är desinformation och åsiktsstyrning på uppdrag av den globaliststyrda fascistregimen.
  Andreas.

  Gilla

 • Albert

  Lite apropå detta…
  Häromdagen basunerade flera svenska tidningar stort ut typ att ”Löfvén hyllas av USA” efter terrordådet i Stockholm. Detta efter att en reporter på New York Times (välkänd för sina ”fake news”) skrivit en kortare notis kring detta, med citat från någon av hans väl inövade floskelfraser som reportern anser vara ”modigt” sagt. https://www.nytimes.com/2017/04/12/opinion/swedens-wisdom-on-terrorism.html?_r=0 Inga bilder på döda, men väl en på Löfvén där han står och beundrar sitt verk med löken väl dold i handen…

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Vad är det knäppgök som tar bilder på lemlästade människor
  och publicerar bilderna på nätet? Perversa puckon och inget
  annat är vad dom här publicitets-jagande människorna är!

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Det är inte SAKEN media argumenterar, de försöker FINNA saker att använda som REDSKAP.

  Som att Löven HYLLAS i Aftonslasken för att ha en kuliss med svenska flaggan härom dagen, men när KD-Busch hade —samma— kuliss, då var flaggan en ”unken nationalistisk provokation”

  Gillad av 1 person

 • Heraldikern

  Dom är bara så föbannade att vanligt folk har de bilder som tidningarna skulle vilja ha. Alla hart ju numera telefoner med bra kameror i! Det retar medierna!

  Gilla

 • hllviken

  Allt handlar om globalisternas agenda.

  MSM frågar sig inför varje bild: ”Gynnar/missgynnar publicering av bilden vår agenda?”

  Gilla

 • Argus

  Vad är värst, en bild på en massakrerad 11-åring eller att ytterligare 11-åringar blir massakrerade? Vi måste bli bättre på att hitta och neutralisera religiöst inducerad ondska och erkännande om dess existens och följder är ett viktigt steg.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: