Ungerns flyktingpolitik kritiseras


Människorättsförsvarare kritiserar Ungern för sin hårda flyktingpolitik. Den ungerska regeringen slår ifrån sig och pekar på terrorattentatet i Stockholm som ett exempel på att strikta migrationsregler krävs.

SR

Vad har länder som Sverige, Frankrike, England, Tyskland och Belgien gemensamt? Alla fem tillhör de EU-länder som öppnat sina hjärtan allra mest för flyktingar. Samtliga fem tillhör också de EU-länder som drabbats av muslimska terrorattentat.

Vad har Ungern och övriga länder på Balkan gemensamt? Samtliga har bedrivit en betydligt stramare flyktingpolitik än ovan nämnda och inget av dessa länder har hittills drabbats av något muslimskt terrorattentat.

Borde inte Europa reflektera över detta faktum?


16 responses to “Ungerns flyktingpolitik kritiseras

 • white lady

  Tittade på videon med Rashid Musa. Jag undrar hur kan man tillåta en sådan individ att attackera svenskarna och släppa sina dumma och farliga påståendena i TVsoffan? Och där sitter svenska journalister och lyssnar på honom? Vem är den korkaste då?

  Gilla

 • Lena

  Ungern kanske slipper varelser som den här !
  https://www.youtube.com/watch?v=0uLq1CDVyCA&feature=youtu.be Fick tvinga mig att titta till slutet, det var inte nådigt !

  Gilla

  • Tussilago

   Lena
   Jag med!! Ulk.. Ännu en hög med arvsmassa som får det att vända sig i magen!!!
   Jag undrar vad han menade med det sista ”uttalandet”? Den att ”-Expressens ledarsida & Liberalerna skulle börja diskutera den vita våldskulturen som hotar vår existens”???

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Att det globaliststyrda EU skulle agera i enlighet med de europeiska staternas intressen, kolliderar naturligtvis med deras federalistiska och massetniska ambitioner att blanda all världens dysfunktionella element med den europeiska civilisationen i syfte att kuva och reducera densamma. Heder åt de beslutsamma och ståndaktiga statsmän som vet att värna om nationens självbestämmande och medborgarnas säkerhet – habila ledarkvalifikationer som vi minsann inte är bortskämda med i detta de förvekligade och beskedliga kräkens ryggradslösa och i samtliga avseenden terroristbefrämjande land.
  Andreas.

  Gilla

  • Stenbock

   Som vanligt klara besked från din sida ! Tittar också avundsjukt på Ungern… 🙂

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Ja, min gode Stenbock, ett helt kompani av disciplinerade härförare av Victor Orbans kaliber skulle välkomnas som gudabenådade befriare från detta historiska svek mot nationen. För statskonstnärernas och övriga politiserade potentaters notoriska försummelser och svåra försyndelser mot svenska folket, borde endast stupstocken komma i fråga som en proportionell respons på deras illgärningar. Efter att åter ha studerat Krigsmannaerinran, kan blott konstaterats att de svenske å det vådligaste urartats.
    O, ve! O, trefalt ve!
    Rid i natt, Gud välsigne greven och fan tag ärkebiskopen!
    Andreas 😉

    Gilla

 • Krister Nyström

  Islam är en helsjuk dödssekt, borde inte få accepteras som religion.

  Gilla

  • Bosse

   Jag hoppas att Ungern, Slovakien,Tjeckien,Polen går ut EU och bildar en egen allians.Det skulle bli en motkraft till EU så länge dom har en politik som kommer att förgöra dom.Och tvingas dom att ta asylsökande så tror jag att det blir så.För då blir problemen större än vad dom får i EU bidrag.Jag skulle kunna tänka mig att dom skulle få många nyttiga invandrare från övriga EU.Jag har planer på att flytta till Ungern. Ändras inte riktning efter valet 2018 så blir det så. Jag kan inte se detta land förintas av en massa
   idiotiska politiker.Löfven kallar Ungern för oförståndig eftersom dom inte tar in en massa asylsökande.Vem har större problem?Ungern eller Sverige.Hade Löfven haft klokheten som Viktor Orban har, så är jag säker på att det hade inte varit något terrorattentat i Stockholm.Dessa fyra länder har inga problem med terrordåd.Folket behöver inte gå och vara rädda för attentat. Dom sitter ute på sina kafeer och myser på kvällarna.Dessa länder kallar idioten Löfven för oförståndiga.Hade det varit fördel med massinvndring som Löfven säger så tror jag inte dessa länder hade varit så korkad att dom inte nappat på det.

   Gilla

 • ossie

  Ungern är ett föredöme släpp för höge farao inte in muslimer för då har de problem kostnader och terrorhot.

  Gilla

 • age

  Tack Reinfeldt!
  Du sålde ut vårt fosterland och Löven fullföljde affären.

  Ingen av dessa ”duktiga idioter” (från Astrid Lindgrens bok)
  har talat om hur vi ska kunna veta vilken muslim som är muslim.
  En ”äkta muslim” har målet att följa koranens krav;
  att islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela
  – och om så behövs, med våld.

  Vi har dem omkring oss, nära oss, bland oss och vi ser dem hela tiden.
  Vi vet att de måste bekräfta sin hjärntvätt (med rumpan i vädret) 5 ggr/dag.
  Vi vet att muslim inte är tillåten att vara vän med ”otrogen”.
  Vi vet att koranen säger att muslim som konverterar ska dödas av ”äkta
  muslim”.

  Kommer någon muslim i Sverige att konvertera till att bli riktig svensk?

  Kan vi leva med kunskapen att vi har massor med individer som betraktar oss som fiender (enligt koranen)?
  Kan vi leva med kunskapen att en stor sekt i Sverige har som mål att invadera, ockupera och ta över vårt fosterland?
  Kan vi leva med kunskapen att sektens metod att ta över vårt land inkluderar att tortera och döda oss? (se alla filmer om muslimer)

  Kan du känna dig trygg i Sverige?
  Jag är rädd! (Tiden kommer att visa vem som har rätt)
  Alla som råkat ut för islam-attentat har svaret.

  Mer blommor till våra skyddshjältar, poliserna och fler poliser!

  Gilla

 • istvankozma882

  En viktig skillnad mellan å ena sidan Sverige, Tyskland osv och å andra sidan Ungern och Balkanländerna är att Ungern och Balkanländerna har under sin historia varit – under olika tidslängder – ockuperade av islam. Den muslimska överhögheten – representerad av det Ottomanska riket – varade i 150 år i Ungern. Alla dessa länder har historiska, praktiska erfarenheter av muslimsk maktutövning. Dessa erfarenheter avfärdas, obegripligt nog, av vissa västeuropeiska politiker som endera fördomar eller rasism eller som en föråldrad, obefogad skräck för islam. Men faktum är att islams ambitioner inte har förändrats med tiden. Det är inte troligt att ungrarna låter sig påverkas av kritiken. Försvarsviljan lär vara stark. Människorättsorganisationerna, deras bakgrund, finansiering osv borde granskas. Är de nyttiga idioter eller femtekolonnare eller någon annat… ?

  Gilla

 • Mimi N.

  Ni vet varför länderna i östeuropa och Balkan inte vill ha muslimer. Ottomanska riket erövrade och ockuperade stora territorier i Europa under hundratals år. Fr o m mitten av 1900-talet var kommunismens röda klor att hålla östeuropa gisslan. Det får vara nog, inga halsar under svärd längre.
  Ingen får utsätta människor för direkt fara, ingen får tänja på lädernas grundlag och strunta i människors självklara rätt till sin nationella integritet.

  Gilla

 • white lady

  Samma sak med Polen, Tjeckien och Slovakien. Inga muslimska invällare – inga attentat. Saken är solklar. När ska godhetsknarkande politiker se sambandet? Eller borde de kanske utbildas i ett logiskt tänkande?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: