SD hade rätt


Vi har sett hur partierna i 7-klövern med nästan kuslig precision karbonkopierat stora delar av SD:s politik bara under det senaste året.

Försvaret som övriga kallat ett särintresse lovas nu allt fler miljarder från höger till vänster. Plötsligt försöker övriga partier i 7-klövern överträffa varandra med löften om fler poliser och hårdare straff. Tyvärr behövdes det till en tragisk fredag i april för att partierna i 7-klövern skulle vakna ur sin naiva dvala och inse att människor som befinner sig illegalt i landet utgör en fara.

Vi vet också att SD lagt fram motioner som alla röstats ned. Man har vänt SD ryggen, kallat den rasister, tjattrat om partiets historia och gjort allt för att motarbeta partiet på alla plan. Nu återstår att se.


6 responses to “SD hade rätt

 • Grune

  Det har dom varken förstånd eller hjärnkapacitet till

  Gilla

 • Suzie

  Detta är ett tarvligt falskspel som sjukklöverligan bedriver inför valet nästa år.De räknar nog kallt med att dumsvensken som vanligt är lättlurad och glömmer fort alla lögner och svek de blivit utsatta för av sjkklöverligan.
  Ingenting kommer att bli bättre så länge samma landsförrädarpolitiker i sjukklöverligan sitter kvar,de kommer att fortsätta samma landsomstörtande svenskfientliga politik efter valet eftersom de kallt räknar med att få sitta kvar.Sjukklöverligan måste bort,alla utan undantag,annars är det definitivt godnatt med Sverige.Land skall med lag byggas.Här måste lag och ordning råda.Uppåt en miljon utlänningar måste repatrieras då de inte har asylskäl här, och har på falska grunder sökt asyl i Sverige, alla som är grovt kriminella och begår brott på brott med minimalt straff måste också lämna landet och sitta i fängelse i ett land med riktiga fängesler.Sverige först!

  Gilla

 • jhonsson

  Vi har väl aldrig hört en politiker säga:”Jag hade fel”

  Gilla

 • Tony

  Nej för dom är en samling skithögar, som vet att SD haft
  rätt hela tiden, men att erkänna det, det gör inte dessa mähän!

  Gilla

 • Statsministerns hjärna

  är inte stor.

  Gilla

 • kbrel

  Dessa vet inte vad ett erkännande betyder kaa långt mindre stava till det 😦

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: