Några kommentarer om fredagens terrorattack…25 responses to “Några kommentarer om fredagens terrorattack…

 • Håkan

  Detta är inte leken ”en skall bort”

  I det här gänget skall alla bort!

  Gilla

 • Eraser/Punisher

  Condition Critical

  Gilla

 • ladulaas

  Visst är fundamentalistisk islamism en satanisk religion, men, av de tre terrordåd vi har haft i Sverige, menar jag, har endast en islamistisk jihadism, som utlösande faktor: Nämligen bombmannen Taimour Abdulwahabs sprängning sig själv i luften 2010.

  De två andra – det senaste dådet vid Åhléns och dådet på IKEA i Västerås 2015 – har, som direkt orsak, den svenska regeringen och de myndigheter som skall verkställa utvisningar. Båda dåden handlade om invandrare som fått avslag på uppehållstillstånd och som väntade på utvisning. Regeringens ansvar stannar naturligtvis inte där – genom politikernas öppna gränser har dylik ohyra ju kunnat slinka in.

  Låt oss analysera det hela:

  Grundorsaken är naturligtvis gärningsmännens manschauvinistiska och våldsfixerade kultur, där islam självklart spelar en mycket stor roll. Enligt islam är alla icke-muslimer en lägre sorts människor, vars plikt det är att försörja muslimer. Otrogna, som vägrar att konvertera till islam och inte ger jizya (=skatt till islam), skall dödas, säger Muhammed.

  Varför just dessa gärningsmän har flyttat till Sverige kan vi bara spekulera i, men sannolikt var det främst av ekonomiska skäl – de är ju muslimer och har anser sig ha all rätt att bli försörjda av oss.

  Vad händer då, om en ‘rättrogen’ muslimsk man nekas att bli försörjd av ett folk, som han betraktar som någon sorts kreatur. Han blir naturligtvis oerhört upprörd och hans ‘naturliga’ förakt för (i det här fallet) svenskar, förbyts i ett rödglödgat hat. I väntan på utvisning ältar han denna ‘oförrätt’, tills han – i dessa två fall – bestämmer sig att ‘ge igen’. Då utvisningen dröjer, får han också möjlighet att verkligen göra det.

  Alltså: Med tanke på vilken sorts människor, som våra politiker har lockat hit, måste de omedelbart avskiljas från landets befolkning, så fort de har fått avslag på uppehållstillstånd och utvisningsbeslut fattats, om man vil förhindra ytterligare mord.

  Om man är konspiratoriskt lagd, skulle man kunna misstänka att just sådana våldsdåd, som IKEA- och Åhlén-morden, är vad som eftersträvades, när våra politiker öppnade Sveriges gränser för dessa människor. Det oerhört klantiga hanterandet av avvisningar pekar i alla fall på detta.

  Syftet skulle då vara, att skapa ett muslim-hat hos svenskarna, som skulle leda till kravaller och helst inbördeskrig, varvid Sverige skulle raseras. Därmed skulle Bankmaffians våta dröm, om nationalstaternas upphörande och folkens förslavande i New World Order, vara ytterligare ett steg på väg.

  Fast det är kanske att dra det hela lite väl långt. Det räcker så bra med stenkastning, våldtäkter, misshandel, kriminalitet och bilbränder, för att på sikt rasera vårt land.

  Men Ygeman säger att Sverige skall utvisa 80 000 till. Hur många liknande dåd kommer han då inte att skapa, när själva avvisningen sköts så extremt oprofessionellt? Kan han verkligen vara SÅ korkad, att han – och de andra i regeringen – inte inser faran?

  Alltså finns det ett visst fog för att anse, att den terrororganisation, som ligger bakom detta och IKEA-dådet, skulle utgöras av den svenska regeringen och den svenska statsförvaltningen, och inte primärt av ISIS.

  Gilla

 • Billy Boy

  Ygeman säger nej till SD:s krav om att utvisa jihadister med utländskt medborgarskap

  Läs mer på:

  http://www.friatider.se/har-sager-ygeman-nej-till-sd-krav-utvisa-jihadister-med-utlandskt-medborgarskap

  Gilla

 • Tony

  Av dessa knäppgökar på bild kan man tyvärr inte
  förvänta sig normala reaktioner, lyssna på Löfvens
  ”rådgivare” så förstår man att inget annat land har en sådan
  usel regim som Sverige, där högste ledaren för landet använder
  en psykiskt sjuk dåres svammel som refferens?

  Gilla

 • Sven-Erik

  Se och hör; Slutorden är Mer Råg i Ryggen åt Det Svenska Folket. https://www.youtube.com/watch?v=IsLDTmQzjoo&feature=youtu.be

  Gilla

 • jhonsson

  Otroligt att några hundra världsfrånvarande, naiva riksdagsmän kan ödelägga ett tidigare välfungerande land. På ett par decennier har de fullständigt raserat, vad våra förfäder med stor möda och umbäranden byggt upp. Våra anfäder ville att varje efterkommande generation skulle få det bättre, än vad de själva haft och åstadkom också,detta. Tyvärr har den utvecklingen ändat. Det som hänt med Sverige de sista 20-25 åren är unikt i världshistorien!
  Endast min goda uppfostran himdrar mig från att kalla dagens politiker för idioter.

  Gilla

 • ruben

  Hörde att de var osäkra på hans identitet även i rätten. En annan hade också uppträtt med hans pappersidentitet i Sverige om det inte är falska rykten. Jag kommer aldrig att förstå osäkerheten. Går inte alla igenom noggranna registrerings och identitets rutiner via gränskontroller om det nu inte är på migrationsverket? Eller hur gör man för nytillkomna? Används inte vattentäta identifieringar med fingeravtryck, iris och dna? Det borde väl vara obligatoriskt och registreras i centrala nationella och internationella flyktingregister. Någon som vet varför det kan låta osäkert med identiteter för nytillkomna? De verkar ibland som de har både körkort och pass köpta på Butterick´s. Terroristen var redan internationellt efterlyst för andra dåd. Det behövs kraftig skärpning från ansvariga myndigheter i vilket fall som helst. Floskelmaskinerna ovan får gärna ordna en egen privat pajasföreställning om de längtar efter det.

  Gilla

  • Grune

   Han är tyvärr inte ensam om att vara Mr okänd för myndigheterna, det finns säkert en halv miljon till som inte de svenska myndigheterna har en aning om vilka dom är.

   Gilla

  • Lite

   En MYCKET läsvärd artikel! – Rekommenderas starkt!
   Be alla dina ointresserade / godtrogna / sovande bekanta läsa den. Det tar max 10 minuter att läsa och kan ge dem 10 extra år att leva!

   Gilla

 • Lena

  ”Rivers of blood” tänk om ”massan” hade förstått, det är aldrig en lätt uppgift att vara en föregångare !
  http://www.telegraph.co.uk/comment/3643823/Enoch-Powells-Rivers-of-Blood-speech.html
  Europa hade aldrig varit där vi är nu om förståndet hade fungerat !!!!!!

  Gilla

  • Lena

   Detta sa han för nästan 50 år sedan, han trodde då att det bara skulle dröja cirka 15 år tills vi är där vi är idag.
   Men västvärlden har betalat och mutat fienden under alla år , nu är vi där …………..

   Gilla

  • dave

   Man blir aldrig profet i sitt hemland kommer jag att tänka på.

   Gilla

 • Nisse

  Såg på svt forum i dag från sossarnas träff när Karl Petter Torwallsons tal när öste galla över SD. Men han glömde sossarnas raspolitiska institut som fanns ända in på 70 talet. på slutet av talet sa han att vi måste få bort SD s fula tryne. Undrar om han har sett sig själv i spegeln troligen inte….

  Gilla

 • age

  Han ”radikaliserades”, d.v.s. han började följa budskapen och kraven i koranen.

  Vet vi vilken muslim som är muslim?

  Vilka muslimer bryter mot koranens regler och blir svenskar?
  Vilken muslim bryter mot koranen och blir vän med en svensk?
  Vilken muslim sätter Sverige före koranen?
  Vilken muslim motsätter sig att islam ska ta över världen?

  Är svenska muslimer ”borderliners”?
  D.v.s. bekräftar trohet till islam i moskén och sedan trotsar löftet och är trogen landet, Sverige?
  Vem tror att den muslimen finns?

  Känner du dig trygg?
  Jag är rädd!

  Är detta, på Drottninggatan, det sista angreppet från muslimer?

  Gilla

 • ossie

  De är spaka nu dessa pinsamma landsförrädare som finns på bild ovanför, sen finns det ju ännu fler liknande puckon.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Regeringen och vissa andra politiker har inte förmågan att prioritera och att ägna sig åt det de ska
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/04/12/varfor-agnar-de-sig-inte-at-det-de-ska/

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Man vet inte om man skall skratta eller gråta,tyvärr det är verklighet inte fiktion.Lysnade svetsarn på deras parti jippo i Göteborg.Han är för sorglig,som nickedocka svamlar samma sak bara käbbel,kom att tänka på gamla Sovjet ,tyvärr det är verklighet för oss.Mvh Adolf

  Gilla

 • hllviken

  Här är fler bortförklaringar:

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: