Araber som får bistånd av Sverige glorifierar mord och terror med bilar

ISLAM. Attacker liknande den på Drottninggatan i fredags har tidigare ägt rum i Nice, Berlin, London och på andra håll. De islamska illdåden har fått mycket uppmärksamhet och blivit fördömda. Liknande attacker är dock vanligast i Israel, men då hörs knappast några fördömanden. Det är snarare tvärtom, Israel får skylla sig själva när oskyldiga dör och Sveriges utrikesminister Margot Wallström, säger att när Israel försvarar sig, och gärningsmännen dör, ja då är det frågan om ”utomrättsliga avrättningar”.

Nedan en film om en islamistisk terrorattack i Israel.

 

Nedan några bilder om hur islam glorifierar användandet av bilar vid terrordåd, det är samma islamister som får miljarder i bistånd av Sverige för att förenkla fredsprocessen. Palestinierna vill utplåna judarna och Israel.Islamisterna vill utplåna oss och västvärlden på samma sätt som på Drottninggatan i Stockholm fredagen den 7 april 2017…

9 thoughts on “Araber som får bistånd av Sverige glorifierar mord och terror med bilar

 1. Uppenbart att hatideologin islam och dess vapendragare ligger bakom attacken i filmen ovan, något helt obegripligt för oss svenskar. Muslimen är helt vansinnig men inte påverkat av narkotika utan av ISLAM….Han kör in och dödar människor som han därefter attackerar med kniv….! Att INTE diskutera ideologin islam som är orsaken bakom dessa vansinniga gärningar är ologiskt och obegripligt, att detta går att stoppa med ”kärlek” är mer än lovligt korkat….
  Nu väntar vi på en våg av 100.000 tals anhörighetsinvandrare till Sverige så våra framtidsutsikter är allt annat än ljusa….Framtida generationer får betala våra politikers förljugenhet, hyckleri, girighet och köra huvudet i sanden politik!

  • Såg filmen i artikeln men utan ljud, antar att han skriker ”alla akbar” också…=Gud är stor!
   En ideologi från Satan själv!

 2. Är det inte det vi ser i Sverige varje dag nuförtiden – utomrättsliga avrättningar?

 3. Vilken muslim i Sverige kommer att sitta bakom ratten nästa gång?

  Är det din granne?
  Är det din arbetskamrat?
  Är det imamen i moskén?
  Är det läraren i muslimskolan?

  Alla muslimer ska bekräfta sin hjärntvätt och sin trohet till islam
  5 ggr/dag.
  Hur många gånger per dag bekräftar svensk muslim sin trohet til
  Sverige?

  Tänk igenom dessa frågor.
  Känner du dig trygg sedan?
  Jag är rädd så länge koranen inte är förbjuden i Sverige.

Kommentera