Lokko jämför IS med SD?!!

Håkan Boström skrev i sin  krönika i GP igår tisdag om Svenska Dagbladets journalist Andres Lokko och hans twitter dygnet efter terrordådet på Drottninggatan.  ”är alla nu alltså till slut på det klara med att SD och IS utgör exakt samma hot med intill förvillelse identiska mål och ideal?” Är alla hästar hemma på denne Lokko.(Älskar att skriva namnet LOKKO eftersom det betyder dumhuvud på spanska fast med annan stavning, loco)   Detta i sin tur retweetades av en mängd mer eller mindre kända svenskar. Hur är man funtad om man jämför IS med SD? 

Tyvärr är det nöjesprofiler som har en stark opinionsbildande kraft som inte skall underskattas, skriver Boström och det är sant.

Sarah Dawn-Finer, mycket omtyckt nöjesprofil var en av dem som gillade och retweetade. Vad ger det för signaler? Speciellt när hon dagen efter står på Sergels Torg och manifesterar för kärlek??

Efter massiv kritik har LOCO, förlåt Lokko tagit bort sin tweet med en mager ursäkt. Vad hjälper det när skadan har spridit sig runt halva kändis Sverige. Vad skall ungdomar tro? När deras idoler som de ser upp till ger dessa dubbla budskap…. IS vs SD. När vi vet och känner till vad IS gör världen över är det kriminellt och borde vara straffbart att skriva eller retweeta dylikt. Som vi sagt under en lång tid – de värsta ”trollen” är flera av våra kändisar. Nu kom Sarah Dawn Finer in i detta fack också, tråkigt men självförvållat.

Jag vill citera slutet på Boströms krönika för det är så bra skrivet:

Lokko och hans anhang visar hur relativiseringen av en folkmördarideologi – jihadismen – med tiotusentals liv på sitt samvete sett och ser ut i delar av Sveriges mediala toppskikt. Hur man rycker på axlarna åt det, hur man obekymrat kan stå och manifestera sin kärlek dagen efter. Det är faktiskt stötande att det går att komma undan med det.

27 thoughts on “Lokko jämför IS med SD?!!

 1. Det är ingen överdrift att, benämna dem för dumsvenskar och som i Julia Cesars bok ”Världsmästarna” framgår det klart och tydligt att, svenskingarna är just världsmästare i sådant, som inga andra vill bli.
  PS ”loco” betyder korrekt tokig, galen.DS

 2. Det är synd om dagens ungdomar som tror på dyngan som B-kändisar, PK-maffian och Statliga Vänster Televisionen sprider.

  Öppna gränserna för alla är inte samma sak som ett säkert, rikt och lyckligt Sverige…

  Förhoppningsvis insåg åtminstone en del i fredags att verkligheten inte överensstämmer med dyngan som sprids.

 3. Sverige – det stora Gökboet. Den massiva psykologiska krigföringen,hjärntvätten som politikerhelvetet tillsammans med systemmedia bedrivit mot svenska folket i decennier då man välkomnat,hyllat och belönat all världens grövsta krigsförbrytare och andra brottslingar som pedofiler,kvinnoskändare mm har lyckats väldigt väl måste man ju krasst konstatera.Hatpropagandan mot det enda Sverigevänliga partiet SD som vägrat vika ner sig för den landsomstörtande massinvandringssektens ideologi och vägrat underkasta sig islamiseringen av vårt land,vägrat acceptera att våra barn och kvinnor blir våldtagna dygnet runt av sjukklöverjuntans import av barbarer ,har av systemmedia gjorts till en ondska värre än islamisterna som begår terrordåd, och all djävulsk barbariska grymma brott mot människor som inte delar deras ideolgi ,ja då är dessa människor hjärntvättade och vilseledda bortom all räddning.
  Lyssna och lär vad den förre KGB progandisten Yuri Besmenov har att säga om Lenin Marxistisk hjärntvätt och vilka enorma skadeverkningar det har på vår befolkning,samhälle och land.Subversion kallas det.

 4. Tjockisen Sara Dawn-Finer borde se till sin figur istället för att göra offentliga ’kärleksvågor’. Rakt in i gymmet med hen, work out tills hen tappar andningen och kraften att käfta. Ingen idé dock, hon blir aldrig en Betty Spagetti.

 5. Jag har träffat denne Lokko i ett annat sammanhang något år sedan, och kan bejräfta att det är helt tomt mellan öronen på honom. Det enda han kunde få fram var inövade floskler, inget eget tänkande alls.
  Det blev komiskt när man avbröt hans svada och ställde en fråga , så försökte han inte ens att dölja att han inga svar hade.

 6. Dom flesta ”kändisar” har väl med nöd och näppe klarat grundskolan så jag tror det är för mycket begärt att dom skall kunna analysera vad som händer i Sverige. Tyvärr gäller det väl också en stor del av befolkningen i övrigt. Sportsidorna i Aftonbladet är viktigare…

  • Man får inte klandra kändisarna för hårt. Tänk på att dessa har haft en mycket svår uppväxt.
   På tv sitter den ena kändisen efter den andra och beklagar sig över att dom haft en knarkande mamma och en pappa som söp dagarna i enda och spöade upp både mamma och övriga familjen så fort han kunde.
   Jag vill inte skryta men jag var begåvad med en underbar sångröst när jag var i tonåren och under stora delar av mitt vuxna liv har jag försörjt mig på den. Nu hör det till saken att jag blev aldrig någon kändis och det beror troligtvis på att jag hade en underbar uppväxt hos helt fantastiska föräldrar.

 7. Det är verkligen inte första gången kändisar visar sig ha svårt för att tänka. Det har väl snarare visat sig vara en regel.

 8. Sverige ska ta hand om dessa kulturberikare, men kändisar som går ut med att det är så synd om berikarna…VARFÖR TAR DOM INTE ANSVAR OCH TAR HEM KULTURBERIKARNA HEM TILL SIG, OCH BJUDER PÅ MAT, HUSRUM, PENGAR OCH ”TREVLIGT” SÄLLSKAP!
  Nej, det ska Sverige göra…
  Därför är dessa ”gökar” patetiska och bör behandlas därefter!

 9. Det värsta är att under lång tid har även skolor fört över budskapet att sd är persona non grata. Människor som är under tillväxt är oerhört känsliga för att få tillhöra en grupp och ger akt på vad som kan leda till att de stöts ut.

  Antingen kommer dessa starkt indoktrinerade unga att fortsätta föra fram detta budskap utan att reflektera över annat än att se det som ett arv att föra vidare – en tradition att helt utan argument utestänga vissa människor. Eller så kommer pendeln att svänga. Vilket ju är troligast. I takt med att hjärnan mognar finns det en rimlig chans att de kan låta den knivskarpa analytiska förmågan i hjärna få sitt uttryck i stället för ett aningslöst accepterande och undertryckande av kritik.

  • Enligt valanalytiker så har SD största stödet hos yngre och äldre, det är de medelålders som är problemet. Vissa skolor har slutat eller övervägt att sluta med skolval då ”ungjävlarna inte röstar rätt”.

 10. Jo men en stor del av den så kallade Artist eliten verkar att vara
  dumma i huvudet, Sarah Dawn- Finer avviker tydligen inte från
  den mallen. Det har kanske varit ett plus att kräka över det enda
  partiet som förstått och påstått vad dårhusinvandringen får
  för konsekvenser, , men det kommer nog fan att bli värre för
  Artistfjantarna att plocka billiga poänger på det allteftersom
  folket börjat vakna och insett att SD haft rätt hela tiden.
  Kanske dags för artisterna att visa att dom besitter någon slags
  kvalitet, dumma och korkade uttalanden kan i fortsättningen bli
  negativt för dessa så kallade artister!

 11. #andreslokko Alltså, ”anderes” på tyska = nåt annat. Alltså, nåt-annat-korkad, Loco är spanska och betyder idiot.

  Om jag inte misstar mig, så var de fyra döda alla kaukasier (det amerikanska uttrycket för vita)…. på vilket sätt skulle någon i Annars Korkads sinnessjuka hallucinationsvärld hylla mördandet av fyra oskyldiga vita…?

  Var tredje du möter på ICA, var tredje på bussen och var tredje sjuksköterska…. var tredje person Annars Korkad möter röstar på SD.

  Det är sjukare än sjukt, ”hen” borde spärras in på mentalsjukhus.

 12. OT
  Måns Möller är förbannad. Nu dras förmånerna in för hans son som är i behov av mkt hjälp. Tragiskt att pengarna inte räcker till allt. Hans kollega Schyffert kanske kan hjälpa honom att förklara ekonomin bakom besluten?

  Min analys är att pengarna inte räcker till allt. Alla bedrägerier, som förekommer i vissa av de kulturer vi nu blivit påtvingade av politiker, kostar att utreda. Eftersom politiker inte kan säga detta rakt ut måste alla drabbas, särskilt de som verkligen har behov av hjälp.

  Oklart om han kommer att försöka samla in pengar, agera politiskt eller börja tänka hur saker hänger ihop? Eventuellt är detta droppen som får bägaren att rinna över. Ultima gutta?

  Det naggas här och där.

  Den som skickat hit alla arga unga ljugande män från kvinnoförtryckande kulturer vet naturligtvis hur man bryter ner ett samhälle inifrån?

  • Ja fjanten Henrik Schyffert som ju är Pizzaekonom har
   säkert lösningen på Måns Möllers problem, annars kan
   han väl trösta honom med orden”var inte rädd” ?

 13. Men vad då?
  Han representerar ju bara den del, 87% av Sveriges befolkning som är ”dummare än genomsnittet”.
  Artister, komiker m. fl. behöver ju inte tillhöra de vassaste knivarna i lådan.
  – I så fall hade de kanske haft ett produktivt arbete?

  Vi måste acceptera normalfördelningen av IQ -egenskaper i vårt samhälle.
  De som befinner sig ”under medelvärdet” är att betrakta som handikappade och vi måste anpassa samhället.

  En helt annan sak är en sekt med avsikt och mål att ta över vårt fosterland, allt vi äger och har arbetet för samt att göra oss till slavar eller döda oss.

  Den sekten borde förbjudas i grundlagen!
  De ser oss som fiender = de är våra fiender!
  Vi ska inte stilla acceptera att fiender invaderar vårt fosterland!
  Vi ska inte stilla acceptera att fiender breder ut sig i vårt fosterland!
  Vi ska inte acceptera att fiender bygger stridsledningscentraler!

  Vi måste agera!
  Tillsammans är vi starka!
  ”Yes we can”! – sade Obama.
  Vi måste göra Sverige svenskt igen!
  Alla svenskar är identifierade – identifiera alla övriga i Sverige!
  Vi kan börja med att slita av sopsäckarna de bär över huvudet så att de går att identifiera.

  Är du trygg?
  Jag är rädd!

 14. Sveriges framtid ser mörk ut när inte ens en andra generationens invandrare från ett grannland är fullständigt integrerad utan bär på hat mot det nya landet (Andres Lokkos föräldrar Ago och Silvi kommer från Estland, Wikipedia).

 15. Han har stavat sitt namn fel det skall vara Kooko som är ett namn på en person med väldigt låg IQ………

 16. Det tyska propagandaminesteriet under andra Värlskkriget hade siln egen Josef Göbbels, vi har vår i Andres Lokko ….

Kommentera