19 thoughts on “Talande bild

 1. Avslag betydet väl i praktiken utvisning?Värför skal även her vars tveksamhet?
  Som nån annan politiker sa att ”illegala” bygde svergue och att svergie inte hadde klarat sig utan ”illegala” är ju helt absurt.Nu får nan värkligen skörpa till sig och sluta ”krabba” med resurser och skattebetalarna’s pengar.Att vars parsdis för våldtäktsforbrytare,kriminella och terrorister är väl ingenting att vara stolt över och även mindre annledning och ”stäva” efter?
  Lär nåt från våra grannar istället och sluta vara så ”maktsjuk” att gjöra onytta är inget bra för svergie.För många i makten men ingen struktur ordning och reda!Det är helt enkelt flr många som ”jagar” makt så resultatet blir en enda röra!

 2. Sara Skyttedal är en bra demokratisk och även uppriktig politiker.

  Var ju ledande i att få KD, att till slut säga nej till DÖ.

 3. V håller upp målet framför ansiktet, vill inte se verkligheten, och hen liknar ett skidskyttemål:

 4. Luta er tillbaka och låt tiden ha sin gång, för det är bara en tidsfråga innan dom ansvariga politikerna, journalisterna mm mm själva hamnar framför dessa islamismmordsfordon och får sätta livet till, för detta är bara början av all skit vi kommer att få se och får vara med om.
  Har vi tur så utvecklas detta pågående 3:e världskrig till ett fullskaligt krig i samtliga länder, för jag är ganska så säker på att världen inte klarar sig utan ett världskrig med tanke på hur många idioter det finns på denna planeten, för världen måste på något sätt bli av med alla dessa idioter för att kunna starta om och överleva.

  • Oförnuftet tid
   Hur skulle man då annars kunna förklara att sådana personer får styra landet?!

   • Historien har en preferens att upprepa sig, det kommer att vara en möjlighet för att verka som politiker, vara självförsörjande , över 60 år (erfarenhet).
    Hur många blir kvar i Sveriges riksdag ????

  • tänk om dåren kommit över en LÅNGTRADARE
   då kunde han kört raka spåret till Brunkebergstorg
   …börjat uppe vid Tegnerlunden, hela Drottninggatan
   å förbi Mynttorget och fortsatt hela Västerlånggatan
   …kan bli nästa dåre som vill stanna i Sverige för gott?

 5. Det onämnbara
  För att kunna komma till rätta med ett problem vill det till att man först och främst börjar tala om det och nämna det vid namn.
  Vi är inte där än, ens.
  Alla partier inklusive SD undviker att prata om ’islamsk terrorism’. Man pratar om terrorism i största allmänhet. Medierna förstås likaså.

  SD har inte lösningen
  På frågan om hur man ska förhindra (islamska, ordet nämns ju inte) terrordåd svarar Jimmie Åkesson att SD har en lång lista av åtgärder!
  Den senaste tiden har vi sett de politiska partierna bjuda över varandra med listor av åtgärder, flummiga, ineffektiva och en hel del bisarra.
  Och dessa listor lär bli längre och längre för varje dag som går.
  Alla dessa föreslagna åtgärder kommer tyvärr att misslyckas då de inte bygger på förståelse av problemets natur och dess grundorsak.

  För att komma till rätta med islamsk terrorism måste yxan sättas till roten dvs islam grundläran som inspirerar och uppmanar till terror. Detta är enda sätter att förhindra fler islamska terrordåd i landet
  Förbjud islam!

  • Stockholm och Köpenhamn har löst problemet med islamister som vill döda ”otrogna”:
   De ställer ut betongblock! ! !

   Synd att ingen tänkt på det tidigare, att hindra islamister, muslimer från att göra terroristhandlingar – med betongblock!

   Betongblock runt självmordsbombare = effektivt!
   Det gäller bara att vara där med blocken i rätt tid och på rätt plats.

   => och vilka muslimer är muslimer?
   De som följer koranens krav verkar gömma sig ”bakom skynket”.

   Känner du dig trygg?

 6. Mycke och lära valparna ! Dom lever i fablernas värld ! Skicka dom på studiebesök i dom utsatta ”musse ”områdena kanske dom vaknar ! Förhoppningsvis !!!!!

 7. Med tanke på att dessa kan vara morgondagens partiledare, förstår man att Sveriges öde är beseglat!

Kommentera