Visar stolt upp ”nyhuggna” huvuden


Är det inte lite tveksamt om dessa utövare av den ”fredliga och humana” delar vår värdegrund?

FjärranÖsternRedaktören undrar: När såg ni senast en kristen, jude eller budist som stolt visar upp nyhuggna huvuden?

 

 


14 responses to “Visar stolt upp ”nyhuggna” huvuden

 • martainkeillor@gmail.com

  Svergie är nästan det ända undantag som inte ser denna vidriga slakt av kristna.Liberalism och dens blindhet välkommnar sin ” mördare” med öppna armar och har ingen skyldighet till sina egna barn och kvinnor’s trygghet.
  Svergie har blivit anti-kristen!

  Gilla

 • naimlap

  De huvudlösa kroppar, som visas verkar ha ett visst kännetecken ett blå gult sådant. Genom finansiering från Svenstian, som sin vana trogen krigar genom ombud, som svenskingarna under mycket lång tid bedrivit på många håll världen över. Detta smutsiga, fega hantverk har de bedrivit i Afrika, Latinamerika, Asien och Europa. Så Svenstian är så långt ifrån en humanitär stormakt man kan komma. Snarare dess motpol.

  Gilla

 • Jan Svensson (@JanSven78552900)

  Ja det är märkligt att inte politikerna funderar på varför det aldrig är några problem med asiater eller buddhister eller hinduer, de kräver ju aldrig att få bygga tempel. Muslimerna däremot är ena riktiga kravmaskiner de ska bygga mosker överallt. De kan ta mig fan förlägga dom i skogen, nej förresten då stör de djuren i skogen och det vore ju synd. Som sagt aldrig några problem med andra kulturer

  Gilla

 • ingvar

  Frågar man någon reporter på svt så lever de i ett utsatt område har ingen fritidsgård , är fattiga och diskriminerade.
  För det kan väl inte med islam att göra 🙂

  Gilla

 • Argus

  Manligheten för vissa sitter tydligen mellan kvinnors ben och i andra mäns huvuden?

  Gilla

 • jhonsson

  Wallströms favoriter. Mer behöver inte sägas.

  Gilla

 • ! ! !

  Samtidigt som människor mejas ner på Stockholms gator av en muslimsk Jihadist spelar Göteborgs stadsteater en pjäs som heter just ‘Jihadisten’ och som enligt Johan Gry som står bakom pjäsen syftar till att ‘förmänskliga jihadisten’!

  Göteborgs stadsteater
  Tel #31#0317087000
  info@stadsteatern.goteborg.se

  Gilla

  • Tussilago

   Jag undrar:
   Varför man ska ”förmänskliga” det omänskliga?
   Varför vågar man inte erkänna en grupp människors inhumana ”läggning”?
   Varför dras inte rötterna upp till det som skadar oss?
   För övrigt anser jag att moskéer, muhammedan skolor m.m m.m ska med omedelbar verkan stängas!!! Då, ”religionsfrihet” inte fungerar och då speciellt med islam, vilket egentligen inte är en religion utan en TOTALITÄR IDIOLOGI, då den icke ÄR & KOMMER aldrig vara kompatibel med västerländskultur och värderingar!

   Liked by 1 person

   • ! ! !

    Islam är ingen religion.
    Islam är en pedofilsekt.
    Islam är också motsatsen till religionsfrihet, då dess trosbekännelse som ropas ut från minareterna flera gånger om dagen lyder:
    Allahs är störst
    Ingen gud utom Allah

    Liked by 1 person

 • ruben

  Djävulens apostlar kan man tänka sig visa upp sitt smutsiga mördarsinne.
  Jag ser det inte så märkligt att det är muslimländer, som ofta befinner sig i konfliktmörker, underutveckling och ständig torka. T.o.m. jorden torkar av muslimernas mördande hat. Delar av Sverige har också börjat drabbat av alarmerande låga grundvattennivåer. Jag accepterar vilka orsaker som helst, för att slippa ha dylika halshuggarreligioner inom landet och hör och häpna, några i Sverige bestämmer att vi är skyldiga ge dem ekonomiskt underhåll. Nästa val känns avlägset långt borta.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Inte ens nazisterna skröt om sina illgärningar utan försökte dölja dom.

  Liked by 1 person

  • ladulaas

   Glöm för all del inte kommunisterna. De mördade minst 10 gånger så många som nazisterna och fortfarande är det få som vågar yttra sig om det i extremvänster-EU.

   Politiska islam påminner väldigt mycket om extremvänstern. De har samma globalistiska ambitioner och nackar gärna meningsmotståndare. Gömd bakom Marx’ retorik anar man satanismen djävulska plan, vilken uppenbarligen också var vad som styrde Muhammed.

   Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Det är verkligen TUR att svenskt rättsväsende har koll på potentiella terrorister. eller, ska man kanske säga, potatisiella terrorister. Känns tryggt att somna i vetskapen att polisen har koll på kartoffelisterna.

  http://www.sydsvenskan.se/2017-04-10/hemgjord-kanon-het-potatis-for-ratten

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: