Stäng

12 reaktioner på “Visar stolt upp ”nyhuggna” huvuden

 1. Svergie är nästan det ända undantag som inte ser denna vidriga slakt av kristna.Liberalism och dens blindhet välkommnar sin ” mördare” med öppna armar och har ingen skyldighet till sina egna barn och kvinnor’s trygghet.
  Svergie har blivit anti-kristen!

 2. De huvudlösa kroppar, som visas verkar ha ett visst kännetecken ett blå gult sådant. Genom finansiering från Svenstian, som sin vana trogen krigar genom ombud, som svenskingarna under mycket lång tid bedrivit på många håll världen över. Detta smutsiga, fega hantverk har de bedrivit i Afrika, Latinamerika, Asien och Europa. Så Svenstian är så långt ifrån en humanitär stormakt man kan komma. Snarare dess motpol.

 3. Ja det är märkligt att inte politikerna funderar på varför det aldrig är några problem med asiater eller buddhister eller hinduer, de kräver ju aldrig att få bygga tempel. Muslimerna däremot är ena riktiga kravmaskiner de ska bygga mosker överallt. De kan ta mig fan förlägga dom i skogen, nej förresten då stör de djuren i skogen och det vore ju synd. Som sagt aldrig några problem med andra kulturer

 4. Frågar man någon reporter på svt så lever de i ett utsatt område har ingen fritidsgård , är fattiga och diskriminerade.
  För det kan väl inte med islam att göra 🙂

 5. Djävulens apostlar kan man tänka sig visa upp sitt smutsiga mördarsinne.
  Jag ser det inte så märkligt att det är muslimländer, som ofta befinner sig i konfliktmörker, underutveckling och ständig torka. T.o.m. jorden torkar av muslimernas mördande hat. Delar av Sverige har också börjat drabbat av alarmerande låga grundvattennivåer. Jag accepterar vilka orsaker som helst, för att slippa ha dylika halshuggarreligioner inom landet och hör och häpna, några i Sverige bestämmer att vi är skyldiga ge dem ekonomiskt underhåll. Nästa val känns avlägset långt borta.

  1. Glöm för all del inte kommunisterna. De mördade minst 10 gånger så många som nazisterna och fortfarande är det få som vågar yttra sig om det i extremvänster-EU.

   Politiska islam påminner väldigt mycket om extremvänstern. De har samma globalistiska ambitioner och nackar gärna meningsmotståndare. Gömd bakom Marx’ retorik anar man satanismen djävulska plan, vilken uppenbarligen också var vad som styrde Muhammed.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: