Dansk politiker vill spy på politiker som säger att vi ska stå enade tillsammans

ISLAM/INVANDRING. Den danska partiledaren för partiet Nye Borgelige, Pernille Vermund, gillar inte övriga politiker som anser att de ska stå tillsammans efter terrordåd som det i Stockholm i fredags. – Jag kommer att spy om jag hör fler politiker säga att vi ska stå tillsammans, skriver Pernille Vermund på Twitter, enligt Ekstrabladet

På sociala medier uttrycker många politiker sina sympatier efter attacken i Stockholm, där fyra personer dödats. Bland andra twittrade den danska justitieministern Søren Pape och utrikesministern Anders Samulsson att de nu skulle stå tillsammans.

Det blev för mycket för Vermund, som kort efter twittrade: ”Jag kommer att spy om jag hör fler politiker säga att vi ska stå tillsammans”. 

För tidningen Ekstrabladet utvecklar politikern Pernille Vermund sitt resonemang. – Jag har den senaste tiden nått en gräns där jag blir illamående när politiker säger att vi måste stå tillsammans, och att vi måste leva som vi gjorde innan. Men det kan vi naturligtvis inte. De pratar mycket, men de kommer aldrig med någon lösning och då blir det hyckleri. De får ju inte stopp på de migranter som kommer till vårt land från muslimska länder och de utvisar inte de kriminella utlänningarna, säger Pernille Vermund till tidningen.

-Pettersson håller inte med Vermund, givetvis ska vi stå tillsammans men då vill jag veta vilka vi är? Är det de som är ansvariga för massinvandringen av muslimer med obefintlig id-kontroll så vill jag inte stå med det gänget…

Nu påstås den misstänkte terroristen, Rakhmat Akilov, sympatisera med IS och Hizb ut-tahrir, men det spelar ingen roll. Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och andra mördargäng har inte inspirerat terroristerna.

Det är istället läran om jihad, som finns tydligt formulerad i de islamiska grundtexterna, i koranen som har inspirerat mördargängen jag nämner ovan.

Det betyder att terroristernas tankar och handlingar är förankrade i koranen och i islam. Tittar man på islams store idol, profeten Muhammed, så är han enligt Koranen en god förebild och felfri. Muhammed lät mörda sina fiender.

Islams ledare, kan fördöma enskilda terrorattacker, men de kan inte fördöma Muhammeds handlingar. De fortsätter att okritiskt framhålla honom som en förebild, som den bästa och ädlaste människa som sett dagens ljus. Och som ska följas i vår tid. Koranen är oföränderlig.

Imamerna och de muslimska samfunden har ett ansvar, de måste börja kritisera grunderna i ideologin islam annars finns ingen lösning.

 

 

Det finns enskilda kristna dårar som Breivik, men hur man än läser Nya testamentet och Jesus budskap så kan inte Breiviks handlingar rättfärdigas i kristendomens budskap.

De muslimska mördargängen och de enskilda terroristerna gör dock en rimlig tolkning av islams grundtexter. De gör som Muhammed gjorde och koranen säger och de är många…

 

 

22 thoughts on “Dansk politiker vill spy på politiker som säger att vi ska stå enade tillsammans

  1. Touché! Det danska, borgerliga paradexemplet bevisar att en snygg blondin också kan vara mycket begåvad och klarsynt, samt i detta fall ha förlänats en ansenlig mängd klädsamt djävlar anamma att bruka under kärva omständigheter! Detta delikata faktum har uppenbarligen upprört det erbarmligt tröttsamma, socialakrobatiska troll, vars tankeövningar vi härstädes tvingas bevittna. Ack, hur gruvligt måtte det icke vara att inse sina egna tillkortakommanden, och vilka aggressioner framkallar icke denna vetskap!
    Andreas 🙂

  2. Att prata om kärlek när man dödar – man kan ju tro att
    det är någon som har rymt ifrån den värsta sorters mentalsjukhus!

  3. Jag håller fullständigt med Pernille Vermund.
    Är också förbannat trött på alla floskler och allt hyckleri från ledande politiker.
    Jag är övertygad om att sjuklövern med Löfven i spetsen kommer att fortsätta mobbningen mot SD.

  4. Lyssna på vad Mona Walter har att säga om den medeltida
    Religion, som hon själv levat under, hon borde föreläsa i
    Sveriges riksdag inför knallkorkarna i sju klövern!

  5. Ja att se och höra dessa hycklare stå och mässa om
    sammanhållning och kärleksbudskap när man så totalt
    skitit i och beskyllt alla kritiker för att vara Rasister,
    Nazister, Neo fascister, Islamafober och andra kränkande
    omdömen bara därför dom förstod vad som väntar när man
    helt okritiskt släpper idioter helt öppet in i landet utan
    att dom behöver visa vem dom är.

  6. En klok kvinna, är man ju inte bortskämd med som medelålders vit man i Sverige, så det är i Danmark dom befinner sig.

    • Det finns i Sverige med men vill inte grupperas/förknippas med sådana som nu tar stor plats och gör kvinnan lika stor otjänst som Reinfeldt gjort moderaterna?

  7. Det där med att stå tillsammans är tomma ord som de styrande vet låter bra i allmänhetens ögon. Betyder ingenting!

    Hur vore det om vänsteretablissemanget hade stått tillsammans med polisen när de utförde kontroll av illegala, istället för tvärt om? Då hade detta kanske aldrig hänt…

  8. Håller delvis med henne. Det blir för mycket prat, för mycket känslosås men för lite handling. Dvs. även om politikerna kommer till handling skall handlingen = förslaget först utredas, och sedan skall hela riksdagssnurret med olika partiutspel igång tills det kommer till röstning och av det stolta förslaget har det ”biddit en tumme.”
    Denna tumme blir sedan verkningslös när aktivister, extremvänster, olika artister, journalister etc. går igång och effektivt förhindrar att lagförslaget eller vad det nu är tillämpas.
    Malningen i riksdagen mellan utskott och utredningar kallas demokrati men tyvärr kallas också pressen från olika aktivister för demokrati men är det i praktiken inte.

  9. Man kan ju tycka vad man vill om att stå enade. Men det är väl snarast ett uttryck för politikernas oförmåga att komma med konkreta förslag, som på ett eller annat sätt försvårar terrorattentat. Under lång tid har tex flummet kring sk ”hemvändande IS-krigare” varit total. Personer som Mona Sahlin och Alice Bah-Kunkhe skulle ta hand om problemet. Det visar om något att vår ”regering” inte anser att det finns några problem över huvud taget med detta. Personer som fått sin asylansökan avslagen stannar kvar och försörjer sig med svartarbete eller annan kriminalitet. Hur många ämnen till terrorister finns bland dem?
    Ett parallellsamhälle har vuxit upp utan att Löfven och hans feministiska regering gör något åt saken. De som vistas illegalt i Sverige skall naturligtvis förpassas ut ur landet. Det skulle, när det verkställts, säkert bespara Säpo en massa arbete!

Kommentera