Rysslands eget fel???


I samband med terrorattentatet i St Petersburg   C8_cSY5W0AE7GZi

Vad skall svt säga om vår terrorattack?  Är det vårt fel att vi tagit hand om muslimerna? Så urbota oprofessionellt.  Typiskt svt. Kan vi få ett rakt svar från dem tro??  Knappast, detta har väl aldrig sagts…….


14 responses to “Rysslands eget fel???

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Globalismens programmerade lakejer söker konsekvent hitta en anledning att skuldbelägga offren – helt enligt den nya förnuftsstridiga policy som infekterat och förvrängt det svenska systemet. I nu sedvanlig ordning uppfyller de journalistiska strategierna och intervjuteknikerna alla diagnostiska kriterier på total korruption, befrämjandet av islamism samt åsiktsstyrning. Den humanistiska stormakten var dömd att misslyckats långt innan begreppet myntades, och dess praktiska dysfunktionalitet står fullkomligt blottad för alla som verkligen vill se den bittra sanningen.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Maria

  Men herre min tid… Under Sovjet-tiden infördes stats ateism, religion ansågs fördummande och förslavande, ett ”opium för folket”… Med andra ord ”förbjöds” alla religioner. Hur många ortodoxa/kristna terrorister har vi sett utifrån detta?

  Gilla

 • Argus

  Alla civiliserade länder borde ”ta hand om” muslimer som befinner sig inom territorialgränsen. Fredagen visade att det är säkrast så.

  Gilla

 • Ullabella

  Avlider snart av alla dumheterna både från regimen och deras förbannade megafoner!
  När ska det komma in ljus, sans och vett i regeringen? Kan vi vänta till 2018?
  När ska vi slippa DDR-public service och få en tv-kanal som kritiskt granskar Löfvenjuntan och andra styrande?!

  Gilla

 • Mia

  Hon som har hand om intervjun frågar litet spydigt om det är ryssarnas eget fel och därför har Fria tider skrivit ut ett påhittat citat som SVT skulle ha sagt.

  Gilla

  • Billy Boy

   @ Mia
   Vad är det som Fria tider har skrivit som du påstår är ett påhittat citat som SVT skulle ha sagt.

   Klicka, se och lyssna på detta och förklara dig. Tack!

   Eller blåljuger du nu igen .. som ofta hänt förut?

   Gilla

   • Mia

    Jag gjorde något som jag aldrig brukar göra, förlitade mig på vad en annan person sagt och därför blev det fel.

    Gilla

 • Ruth Magnusson

  TV4 har letat upp någon advokat/motsv Ulrika Borg som ger polisen på tafsen för att de sagt att uzbeken ”kommer att sitta inne resten av sitt liv”.
  För mycket Nalle Puh……

  Gilla

  • Sara H. från Skåne

   Men uzbeken har ju ERKÄNT….. därav kommentar från polisen. Det var nog en självutnämnd jurist med et examensbevis hon printat ut från Internet, ungefär som att Arnstad skulle vara ”historier”.

   Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Det är ett klassiskt exempel på psykopatiskt tänkande. Enbart en psykopat (vilken SVT-anställd som kommit upp med frågan vet jag inte) kan tänka i banor som att det är någon annans fel att jag skadar denne.

  ”Se vad du fick mig att göra”… är en klassisk replik av en psykopat. Det är offrets fel att brottslingen misshandlade.

  Härskarteknik: ”Om du inte gör som jag säger måste jag bestraffa dig”:

  Det är MYCKET allvarligt med SVT. Och kanske värre, varför reagerar ingen? För att de inte törs? Psykopat-tv

  Gilla

  • jhonsson

   Felet är natuligtvis terroristens eget och ingen annans! Vi behöver inte några ”klarlägganden” från SVT eftersom vi är fullt kapabla att tänka själva.
   Lägg ner SVT!

   Gilla

 • Bengt

  Klart att terrordådet i Stockholm är ”vårt” eget fel. Med ”vårt” menar jag Sveriges regering som har makten att vidta åtgärder men inte gör det. Vi skulle för det första aldrig ha släppt in honom i landet. Med en fungerande gränskontroll och stränga asylregler hade han förmodligen inte kunnat ta sig in i landet. Skulle han trots allt ha lyckats ta sig in så skulle han ha internerats när han fick avslag på sin asylansökan. Han skulle ha hållits internerad tills polisen hade kunnat förpassa honom ut ur landet och inte ha släppts ut fritt i samhället utan någon som helst kontroll. Exakt samma sak hände med IKEA-mördaren. En avslagen asylansökan bidrar utan tvekan till att dessa individer försöker ”ta hämnd” på det svenska samhället. Det är därför helt nödvändigt att hålla dessa presumtiva mördare internerade i avvaktan på utvisning.

  Främst är det Anders Ygeman och Morgan Johansson som bär ansvaret för den slappa asylpolitiken och därmed är de medansvariga för att terrorattacken i Stockholm kunde äga rum. Övriga riksdagspartier borde kräva deras omedelbara avgång.

  Gilla

 • Billy Boy

  Vad annat kan man förvänta sig av …

  Gilla

 • Blodsven

  I deras sjuka värld är det troligtvis SD:s fel….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: