Stäng

Muslimska flickor får inte duscha med svenska flickor

INVANDRING. Lena Götesson, idrottslärare på Nyhemsskolan i Nässjö berättar att hon för några år sedan hade tre muslimska flickor som inte ville byta om tillsammans med svenska tjejer. — De fick inte lov av föräldrarna hemifrån att byta om tillsammans med de andra, tror jag. — Så de lånade mitt omklädningsrum och duschade där istället, berättar hon.

Flickorna gick då i årskurs 5 och 6 och använde hennes omklädningsrum så länge de studerade på Nyhemsskolan.

— Jag tyckte inte det var något stort problem. Tillsammans med lärare som undervisar i svenska 2, och som har lite mer ansvar för de barnen, kom vi fram till den lösningen. På samma skola väljer pojkar att duscha med kalsongerna på, de vill inte visa sig nakna och att de är omskurna för svenska pojkar.

Smålands-Tidningen

-Pettersson noterar att idrottslärare Götesson inte tycker det är något stort problem men jag tycker idrottslärare Götesson och andra är ett stort problem.

De tillåter en uppdelning av samhället i vi om dom när de tolererar att muslimska 11-12 åringar inte får umgås med svenska barn…

13 reaktioner på “Muslimska flickor får inte duscha med svenska flickor

 1. Inläggets mest uppseendeväckande detalj är naturligtvis att ifrågavarande lärare själv tycks vara naivt omedveten om att detta eftergivenhetens förvekligade resonemang rimmar mycket illa med de förnuftsbaserade och rättvisa statuter vi hittills rättat oss efter. I stället för kollegiala allvarssamtal och planläggning av rakryggade strategier för att bekämpa de kontinuerligt kverulerande koranslavarnas kategoriska krav, görs allt för att tillmötesgå minsta vink, och därmed demoleras den demokratiska pedagogik som utmärkt det svenska utbildningsväsendet. Ju mer flexibelt och hållningslöst samhället reagerar inför de i samtliga avseenden underkapaciterade migranterna, desto intensivare pyr föraktet och respektlösheten.
  Andreas.

 2. I lumpen bastade och duschade man plutonsvis tillsammans.
  I tvättrummet bara skiljeväggar mellan duscharna och endast iskallt vatten. Torrdass i en helt öppen länga med kanske 15-20 muggar i rad.
  24 man bodde tillsammans på luckan. Aldrig problem med något av ovanstående. Synnerligen gott kamratskap uppstod, kanske just pga förhållandena. Minns med behag min tid i lumpen för länge, länge sedan.

 3. Sverige är de enögdas rike där den blinde är ledaren.
  Lärare Götesson verkar vara en av alla miljontals ryggradslösa svenskar som villigt,glatt och tigande krattar manegen för islams övertagande av vårt land.Skäms med er alla som går i arm med landsförrädar regimen Löfven och Co.

 4. Tänk om det är så att det är skönt för svenska flickor att slippa duscha med de muslimska, inte omöjligt men såklart en förbjuden tanke.

 5. Fast jag kan i ärlighetens namn inte förstå varför man inte kan skärma av duscharna lite bättre. Jag känner mig äcklad av att stå i en gemensam dusch utan skärmväggar och veta att något pervo råblänger på mig när jag sköljer bort schampot.
  Det borde åtminstone vara skärmväggar och helst en dörr, precis som på campingar.
  Jag har varit på helt nybyggda äventyrsbad och i duschrummet står det ca 10 duschmunstycken i ett stort öppet duschrum.

 6. Duscha med underkläderna på… Hur äckligt är det inte med en dålig hygien?

  Bara för att de i MENA-länderna inte förstått vikten av att hålla sig ren, betyder det inte att vi svenskar ska behöva stå ut med mängder av klor i badhusen.

  Jag har sett hur grabbarna som deltar i simklubbar duschar. Kalsongerna på och sedan badbyxorna utanpå det. Blöta ner sig lite i duschen för att ge sken av att de tvättat sig och ut i bassängen.

  Det är pinsamt att se hur svenskar överger sina tidigare ideal, för att istället böja sig för berikarna.

  SD – 18!!

  1. Rumpan skall tvättas av din egen vänster eller höger hand, Samma sak med snippan eller snoppen innan gemensamhetsbad. Basta! Det är en sanitär olägenhet att inte göra det eller bada med kalsingar på.
   Det tillhör det multikulturella samhället att visa att vi är olika – eller hur ,-)
   För övrigt i militärtjänsten fanns inga skärmväggar eller privata anläggningar. Om målet inte var fienden så var permissionen avsedd för: Omkull soldat och ta din vän med dig i sängen!

   Vidare är omskärelsen en mycket tidig åtgärd för att förhindra oangenäm lukt och spridning av bakterier.
   Vilket är direkt motsatsen till kvinnlig könsstympning!

 7. Jag tycker det är jättebra. Helst skulle vi vilja ha helt uppdelade samhällen. Svenskar mår inte bra av att dela samhälle med MENA människor. Pettersson fantiserar om ett enhetssamhälle som är omöjligt.

 8. Ointegrerbara bör förlora rätten att vistas i konungariket.

  Lås in, ta tillbaka PUT och skicka hem.

 9. Det bör inte accepteras utan vidare att muslimer i Sverige kräver specialbehandling! Förutom att det strider mot likabehandling bör man ta tag i vad som ligger bakom:

  Flickorna kan vara könsstympade ( vanligt om de är från Somalia, Eritrea mfl ). Flickorna kan pga det lida av stora hälsoproblem.

  Det kan vara religösa idéer om inte visa sig naken. Ska det accepteras?

  Eller är det fråga om ren rasism, dvs att man ser ner på och inte vill beblanda sig med ”svenska horor”?
  Ska det accepteras? Jag tycker inte det ffa inte när många menainvandrare försörjs av svenskaskattemedel.

 10. Den importerade idiotin breder ut sig allt mer. Duscha med kalsongerna på? Varför inte behålla hela kostymen på?

 11. Duscha med kalsongerna på, är inget problem för skitnödiga lärare. Rädslan för rasiststämpeln har tyvärr förvridit huvudet på varenda jävla myndighet och institution i detta dårhus…

  1. Den typ av kollektiv fostran som vi gör av unga. Och som lärare förväntas göra. Kan ej färdas över kulturgränserna. Eftersom både lärarna och eleverna och föräldrarna vet att det inte finns något ”vi” mellan oss svenskar och muslimerna så kan heller inte lärarna utöva fostran på muslimska ungdomar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: